"Dyatkovo" - møbler, anmeldelser som alltid er upåklagelig

Innholdsfortegnelse:

"Dyatkovo" - møbler, anmeldelser som alltid er upåklagelig
"Dyatkovo" - møbler, anmeldelser som alltid er upåklagelig

Video: "Dyatkovo" - møbler, anmeldelser som alltid er upåklagelig

Video:
Video: Мы в шоке от качества мебелей, заказанной в Дятьково мебельная фабрика 2024, April
Anonim

"Dyatkovo" - møbler, anmeldelser som alltid er upåklagelig! Selskapet er en erfaren produsent av stilige produkter av høy kvalitet. I flere tiår har selskapet vært ledende på markedet og gleder jevnlig forbrukere med nye møblerkolleksjoner som vil utfylle og forvandle ethvert interiør.

Dyatkovo møbler anmeldelser
Dyatkovo møbler anmeldelser

Dyatkovo-møbler

Moderne modulære produkter er nytte, stil og frihet. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av skapmøbler til stue, gang, soverom og barnerom. I tillegg kan du velge mellom individuelle moduler, og til og med innredning til hjemmekontoret ditt. Det er komposisjoner for stuer som både består av sammensatte sett og individuelle elementer, som lar en profesjonell eller en leilighetseier eksperimentere og skape originale og komfortable interiører. Komposisjonene består av hovedsettet: skap for utstyr, skap-montre og hengende hyller. De mest populære kolleksjonene er "Concept", "Melody" og "Octave", som kan kombineres med hverandre og dermed forvandle stuen.

Velge innredningen til soverommet, hversøker å skape et hjørne av harmoni og avslapning for å stupe inn i varmen og komforten til et hjemmemiljø etter en hard dags arbeid. Alt dette gir "Dyatkovo" - møbler. Kundeanmeldelser om soverommene til denne produsenten er nesten identiske: alle hevder at rommet deres har merkbart endret seg, blitt mer komfortabelt og dessuten multifunksjonelt og ergonomisk. Modulært soveromssett inkluderer hovedsakelig garderobeskap, seng, nattbord, sminkebord, hengende hyller og kommode. Noen sett inkluderer et stort speil.

Møbler "Dyatkovo" til barnehagen er maksim alt tilpasset brukeren. Settet inkluderer en garderobe, en seng, som kan være vanlig eller køyeseng, et datamaskinbord, stativer og hyller. Settene som tilbys i serien overholder alle miljøstandarder, lar deg sone plassen og enkelt endre atmosfæren i rommet.

Sett til gangen består av en garderobe for yttertøy (kan være åpen eller lukket). Det følger også med en vegghenger, en kommode med speil, et skap for sko.

Dyatkovo møbler
Dyatkovo møbler

Hvor kan jeg kjøpe

Kjøp Dyatkovo-produkter (møbler) anmeldelser anbefales i spesialiserte møbelbutikker og firmabutikker, som er lokalisert i nesten alle større byer i Russland, CIS og de b altiske statene. I dag er det mulig å kjøpe selskapets produkter gjennom nettverket, som presenterer de beste samlingene av "Dyatkovo" (møbler). Katalogen er tilgjengelig i butikker og på den offisielle nettsiden, som viser ferdige komposisjoner ogindividuelle modulære møbler. Modulære møbler, som kombinerer upåklagelig europeisk kvalitet, unik moderne stil og multifunksjonelle løsninger, er tilgjengelig for alle tilhengere av nytte og komfort. Hver, selv den mest krevende, kjøper vil kunne velge et passende alternativ, og for de som ikke klarer å betale for kjøpet, finnes det avdragsmuligheter for en periode på 3 måneder til 2 år.

"Dyatkovo" - møbler. Anmeldelser og kommentarer

Når de bestemmer seg for å gjøre et verdifullt kjøp, prøver nesten alle å spørre om selskapet og produktene. For øyeblikket er dette veldig enkelt å gjøre. Her er noen attester:

  • Den unge mannen sa at svært vennlige selgere jobber i møbelbutikken i Moskva på Bratislavskaya, som hjalp ham med å velge de beste alternativene for leiligheten hans. Møblene ble levert og satt sammen i tide, noe som overrasket ham positivt.
  • En erfaren kunde fort alte at hun og mannen for et halvt år siden skulle velge soverom til en ny leilighet, de likte møblene som selskapet tilbyr, de ordnet prisene, og etter en stund så de at kvaliteten var utmerket. Nå venter de barn, og de kommer garantert til å kjøpe møbler til barnehagen i Dyatkovo-merkesalongen.
  • Dyatkovo møbelkatalog
    Dyatkovo møbelkatalog
  • En annen ung kvinne sa at familien hennes nylig kjøpte en stue og en entré. Vi valgte i lang tid, vi visste ikke hvilken modell vi skulle velge, vi likte alt. Konsulentene hjalp til, plukket opp komponentene som i dag gleder de nye eierne av de kjøpte møblene med deres funksjonalitet og bekvemmelighet. Den enesteøyeblikk med levering – forsinket i et par dager.

Anbefalt: