Er det mulig å holde en orkide hjemme: tegn og overtro

Innholdsfortegnelse:

Er det mulig å holde en orkide hjemme: tegn og overtro
Er det mulig å holde en orkide hjemme: tegn og overtro

Video: Er det mulig å holde en orkide hjemme: tegn og overtro

Video: Er det mulig å holde en orkide hjemme: tegn og overtro
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Tegn og overtro har nylig fått mye oppmerksomhet. De gikk ikke forbi og ivrige blomsterhandlere. Blant elskere av hjemmeblomster har det startet en aktiv debatt om det er mulig å holde en orkide hjemme? Det skal bemerkes at meningene til eksperter og amatører er helt forskjellige i denne forbindelse, og tegnene er ekstremt motstridende. Hvem av dem som skal tro og hvilke ikke - det er opp til hver enkelt å bestemme.

Historien om orkideen

Orchid er den vakreste representanten for de eldste blomstene. Den første omtalen av henne dateres tilbake til det syvende århundre f. Kr., men eksperter er klare til å si at faktisk denne skjønnheten dukket opp mye tidligere. I ganske lang tid var det hun som ble ansett som et av symbolene på renhet, perfeksjon, skjønnhet og harmoni.

Tidligere var denne blomsten kun ment for eliten (eiere av et talent eller enestående utseende). Gutta presenterte det for sin elskede, og uttrykte dermed sin beundring for henne og viste dermed at tankene deres er helt rene.

er det mulig å holde orkideer hjemme tegn og fakta
er det mulig å holde orkideer hjemme tegn og fakta

Nylig er folk allemer interessert i spørsmål:

  • Hva slags blomst er en orkide?
  • Kan jeg holde meg hjemme?

Tegnene knyttet til henne interesserer dem ikke mindre. Spesielt denne overtroen er mer relatert til vanskeligheten med kunstig avl av denne planten. Noen tegn kommer fra personlig erfaring samlet av våre forfedre.

Orchid er en energivampyr?

De som var interessert i spørsmålet om det er mulig å holde orkideer hjemme, varsler og overtro førte nesten til ideen om at denne blomsten er en ekte energivampyr. Planten lever av den vitale energien til de som lever med den under samme tak. Selv den berømte Feng Shui-læren har en tendens til å støtte denne teorien, selv om den ofte tar plantens side og favoriserer et stort antall av dem i en persons hjem. Men er det virkelig slik?

er det mulig å holde en orkide hjemme
er det mulig å holde en orkide hjemme

Den skyldige er pollen fra enkelte varianter av orkideer, som ikke bare har en sterk beroligende effekt, men til og med luller en person. Som et resultat ble anlegget kreditert med de magiske egenskapene til en energiabsorber.

Orchid - plante-ektemann

Hvis du spør i dybden om det er mulig å holde en orkide hjemme, vil folkeskilt definitivt si at det er en slags ektemann. Denne uttalelsen er imidlertid ikke helt korrekt. Faktum er at en orkide virkelig er en kvinnelig blomst, som bare gir sanne fordeler til den vakre halvdelen av menneskeheten. Det er i stand til å forbedre femininitet, attraktivitet ogandre egenskaper som representantene for det svake kjønn besitter. Men den negative innvirkningen på menn er først og fremst at de blir veldig ømme og til og med feminine.

orkide er det mulig å holde skilt hjemme
orkide er det mulig å holde skilt hjemme

Eksperter anbefaler ikke å holde orkideer i rom der menn bor. Det er bedre å plassere disse plantene i de rommene der de tilbringer et minimum av tid.

Kan jeg holde en Phalaenopsis-orkide hjemme?

Nå er Phalaenopsis-orkideen i ferd med å bli ganske populær. Er det mulig å holde en slik blomst hjemme? Nesten alle som har tatt vare på denne skjønnheten til sin innendørs blomsterhage er interessert i dette spørsmålet.

Negative tegn knyttet til disse plantene forbyr ikke deres avl, men pålegger bare noen begrensninger på den. Du bør ikke ha orkideer på soverommet, siden det er om natten de fleste plantene er aktive. Du må også minimere kontakten mellom menn i huset med orkideer. Og ikke i noe tilfelle skal de dekorere herrerom og kontorer.

Hva sier Feng Shui om orkideer i hjemmet?

Generelt er Feng Shui ganske gunstig for alle planter i huset, inkludert orkideer, men de må avles med hensyn til ønskene ovenfor. Dette vil unngå den negative effekten og gjøre denne planten til en ekte dekorasjon som bringer glede til eieren.

er det mulig å holde orkideer hjemme tegn og overtro
er det mulig å holde orkideer hjemme tegn og overtro

En veldig kontroversiell orkideplante. Kan du holde den hjemme? Skilter ogovertro sier ofte noe annet. Men samtidig gjør renhet og uskyld at du legger på vekten alle fordeler og ulemper. Som praksis viser, skjer det ingenting dårlig med de som har skaffet seg denne blomsten. Den må imidlertid tas godt vare på, og sykdommer og falming skal ikke i noe tilfelle tillates.

Orkideer kan bli ekte healere for det rettferdige kjønn. De returnerer ungdom, godt humør og til og med helse. I tillegg kan blomsten forsterke feminine egenskaper og karaktertrekk. Positiv energi i huset kan også tiltrekkes ved hjelp av denne grønne vennen. Fargen på knoppene har ingen liten betydning, fordi hver av dem kan påvirke andre på forskjellige måter.

Orkideer er beskyttere

Hvis du fortsatt tviler på om det er mulig å holde en orkide hjemme, så bør det bemerkes at den noen ganger blir en ekte beskytter av sine eiere. Hvis en person kommer på besøk som har negative tanker mot deg eller ønsker å gjøre ondt, vil blomsten helt sikkert drive ham bort og få ham til å føle seg uvel. Eksplisitte eller hemmelige fiender som besøkte hjemmet ditt, der orkideen står, vil til slutt føle hodepine, angst eller andre negative forhold.

Er det mulig å holde orkideer hjemme: tegn og fakta

Antagelig har ikke orkideen en negativ effekt på eieren, men alt avhenger av fargen på plantens blomster. Det er han som kan være avgjørende i tilfelle du tar en vanskelig avgjørelse: å starte eller ikke starte en orkide.

phalaenopsis orkidé er det mulig å holde hjemme
phalaenopsis orkidé er det mulig å holde hjemme

I følge tegn hjelper røde og lilla blomster i kampen mot latskap. Hvis en kvinne bestemte seg for å kvitte seg med negative vaner eller gikk på en diett - er dette valget bare for henne. En plante av denne fargen aktiverer viljestyrke og vil bidra til å oppnå suksess i planen. Hvis du av en eller annen grunn har utsett en bestemt oppgave, vil den røde fargen hjelpe deg til å takle den resolutt.

For de som fortsatt tviler på spørsmålet om det er mulig å holde en orkide hjemme, kan man argumentere til for denne planten. Gule orkideer bidrar ikke bare til en økning i materiell rikdom, men hjelper også med å overvinne trinnene i karrierestigen. Det samme kan tilskrives blomster med oransje farge. De oppmuntrer til en aktiv livsstil.

Orkideer med hvit og rosa farge kan bidra til å finne indre harmoni. Dette er den ideelle løsningen for de som ser verden bare i svarte farger, så vel som for personer som har lett for å bli deprimerte.

er det mulig å holde en orkide hjemme folketegn
er det mulig å holde en orkide hjemme folketegn

Orchid - en plante som er ideell for enhver kvinne. Det vil bidra til å beskytte mot andres negative energi, og understreke den indre skjønnheten til eieren. Imidlertid trenger denne blomsten, som alle andre planter, forsiktig pleie og oppmerksomhet.

Anbefalt: