Oppmerksomhet, føflekker på landet! Føflekk rettsmidler

Innholdsfortegnelse:

Oppmerksomhet, føflekker på landet! Føflekk rettsmidler
Oppmerksomhet, føflekker på landet! Føflekk rettsmidler

Video: Oppmerksomhet, føflekker på landet! Føflekk rettsmidler

Video: Oppmerksomhet, føflekker på landet! Føflekk rettsmidler
Video: Moles: Spotting a troublesome mole 2024, Kan
Anonim

Vi vil ikke fortelle deg hvordan du kan jage bort eller fange disse lodne føflekkrottene. For oss vil alt gjøres av spesielle føflekkmidler som du kan kjøpe eller lage selv. La oss lære mer om dem.

essensen deres er å skremme bort og utelukke enhver mulighet for retur av gravere. Føflekker er svært forskjellige, men de er alle basert på innvirkningen på hørselen og lukten til disse skadedyrene. Noen repellere er basert på luktkjemikalier, mens andre er basert på lydsignaler og vibrasjonsbevegelser. La oss vurdere begge mer detaljert.

føflekk rettsmidler
føflekk rettsmidler

Effektive føflekkmidler: plastflasker

På enhver hagetomt er det mer enn én inngravd metallstift. Essensen av metoden er å sette tomme PET-flasker på disse pinnene. Vinden vil sette beholderen i bevegelse, og den vil på sin side banke på pinnen. Som et resultat vil det oppstå vibrasjonsvibrasjoner, som overføres direkte til jorda. Dette gjør føflekkene veldig nervøse og de forlater stedet.

Effektive føflekkmidler: skarpedufter

1. Sololje. Mett uønskede filler med diesel. Kast dem inn i alle de funnet hovedgangene og føflekker. Romvesenene vil bli tvunget til å forlate hagen din.

2. Legemidlet "Corvalol". Hell et glass medisin oppløst i vann i hver føflekk. Anta at 1 flaske med medisin vil gå til 1 liter vann.

3. Karbid. Bruk det slik: hell stoffet i hver molehill og vent på resultatet.

elektronisk føflekkviser
elektronisk føflekkviser

Essensen av metoden er at karbid, i vekselvirkning med jordfuktighet, vil begynne å frigjøre stoffet acetylen. Dette vil motvirke føflekker fra å jakte i hagen din en gang for alle!

Electronic Mole Repeller

Hvordan velge det

Først må du bestemme merkevaren til produsenten du har en sjel til (for eksempel "Super-Muldvarp"). Jeg tar aldri en gris i stangen, det er det jeg råder deg til. Derfor, ikke glem å se på anmeldelser om dette produktet. Pass deg for forfalskninger, spesielt kinesiske!

Hvordan installerer du det

Dette er den mest populære og effektive repelleren av alle eksisterende repellere. Det fungerer på den enkleste måten. Du må sette inn et næringselement (batteri) i det, og deretter stikke det ned i bakken med omtrent 3/4 av enhetens totale høyde. Mole ultralydrensere vil begynne å sende ut høyfrekvente lydbølger og vibrasjoner. Dyr vil begynne å bli gale av denne "lykken". Beklager ironien, men de vil bokstavelig t alt trave med svulmende øyne for å komme seg ut av området ditt!

Opportunitiesapparat

For å overliste skadedyr endrer føflekkviseren konstant frekvensen av vibrasjoner og lyd. Dette er nødvendig for at romvesenene ikke skal ha tid til å tilpasse seg det. Dette er en veldig kraftig enhet! Den kan dekke et område fra 1000 m2 til 2000 m2. Produsentene av disse enhetene forsikrer at om 2-3 uker vil det ikke være spor av føflekker i hagen din.

Føflekker
Føflekker

Og til slutt vil jeg si…

Så vi diskuterte med dere, kjære lesere, de viktigste måtene å håndtere føflekker på hageplotter. Med det, la meg snakke ferdig om disse dyrene. Alt godt til deg!

Anbefalt: