"Kaleo" - varme gulv: beskrivelse, spesifikasjoner, monteringsanvisning. Kunde anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

"Kaleo" - varme gulv: beskrivelse, spesifikasjoner, monteringsanvisning. Kunde anmeldelser
"Kaleo" - varme gulv: beskrivelse, spesifikasjoner, monteringsanvisning. Kunde anmeldelser

Video: "Kaleo" - varme gulv: beskrivelse, spesifikasjoner, monteringsanvisning. Kunde anmeldelser

Video:
Video: ay ay me das mucho calor!! 🥵😏 #viral 2024, Kan
Anonim

Hvis du er interessert i Kaleo-merket, kan du alltid kjøpe gulvvarme fra denne produsenten til en overkommelig pris. Dette systemet er en allsidig film som passer for alle typer finish. Hvis du står overfor oppgaven med å raskt installere et varmesystem, vil det beskrevne alternativet være den beste løsningen. Det er ikke nødvendig å starte reparasjoner for dette, det er mulig å legge gulvvarmen der det er nødvendig. Dette kan gjelde de kuleste stedene i rommet. Et lignende system er også egnet for trebelegg, det er i stand til å skape en jevn og skånsom oppvarming. Tykkelsen på systemet er 0,42 mm.

Beskrivelse av gulvvarmefilmsystem

kaleo gulvvarme
kaleo gulvvarme

Nylig har Kaleo-merket blitt ganske vanlig, de varme gulvene til dette selskapet er en to-lags termisk film, inne i hvilken det er karbonvarmeelementer, samt en kobberbuss. Den ligger langsfilmer. I prosessen med å koble til strømnettet, begynner belegget å studere anioniske partikler og langt infrarøde stråler. Elektrisitet leveres av kobbertråder. Men tilkoblingen av den termiske filmen til nettverket utføres på en parallell måte. Gulvvarme er nødvendig og brukes for at varmeelementet skal lede varmestrømmen til gulvbelegget. Underlaget har reflekterende egenskaper. Derfor kan du ikke bekymre deg for at taket til naboene også blir oppvarmet når du legger systemet

positive funksjoner

infrarød gulvvarme kaleo
infrarød gulvvarme kaleo

På salg i dag kan du finne produkter i et bredt utvalg av Kaleo-merker, varme gulv er intet unntak. Før du kjøper, er det verdt å vurdere de viktigste fordelene og ulempene ved det beskrevne systemet. Blant de førstnevnte er enkel installasjon, økonomi og maksimal sikkerhet, hvorav sistnevnte bekreftes sammenlignet med andre systemer. Enhver hjemmemester vil kunne utføre installasjonsarbeid på bare 3 timer. Besparelser manifesteres ikke bare i prosessen med legging, men også under drift. Installasjon involverer ikke arrangement av en avrettingsmasse, samt bruk av alle slags mastikk og lim, noe som vil spare penger. Hvis du bestemmer deg for å velge et Kaleo-produkt, kan du kjøpe gulvvarme fra denne produsenten i de nødvendige opptakene, og deretter dele filmen inn i et visst antall moduler. Etter at installasjonen er gjort, vil du kunne spare strøm, siden ved drift av slikesystemregninger reduseres med 20%.

Ganske ofte er dagens forbrukere spesielt opptatt av sikkerhet. Infrarøde varmeovner er et bedre alternativ enn elektrisk gulvvarme i denne forbindelse.

Anmeldelser av holdbarheten til infrarødt gulvvarmesystem

gulvvarme Kaleo anmeldelser
gulvvarme Kaleo anmeldelser

Produsenten bruker patenterte teknologier i produksjonen av de beskrevne systemene, noe som muliggjør nesten problemfri drift i lang tid. Forbrukeranmeldelser fungerer som bekreftelse. Som praksis viser, selv med mekanisk skade, svikter bare individuelle seksjoner og strimler. Resten av systemet fortsetter å fungere som det skal. Forbrukerne understreker at filmen ikke korroderer. Og produsenten gir en garanti i 15 år.

Installasjonsanbefalinger

gulvvarmefilm Kaleo
gulvvarmefilm Kaleo

Infrarødt varmt gulv "Kaleo" kan du legge selv. Det kan legges under parkett eller laminat, men i dette tilfellet vil det være nødvendig å legge en plastfilm, det vil beskytte systemet mot fuktighet. Til å begynne med må du sjekke hvor holdbart det grove belegget er, hvoretter mesteren begynner å legge reflektoren, som Izolon kan fungere som. Når du installerer det varme gulvet Kaleo, hvis vurderinger ble presentert ovenfor, kan du på neste trinn fortsette å legge selve filmen, neste lag vil være polyetylen. På toppen legges en laminat- eller parkettplate. Velger du linoleum eller teppe som finish, så må fiberplater eller kryssfiner legges oppå polyetylenet, dette gjøres for å hindre skade på termofilmen.

Fremgangsmåte for å legge gulvvarme under linoleum eller teppe

gulvvarme kaleo installasjon
gulvvarme kaleo installasjon

Filmgulvvarme "Kaleo" vil fungere perfekt under de nevnte dekorative beleggene. Til å begynne med er det nødvendig å kontrollere kvaliteten på grovbelegget eller avrettingsmassen. Neste bør være et varmereflekterende materiale, som i tilfellet ovenfor. På toppen av den ligger en Caleo-film, og etter det er alle lag dekket med plastfolie. Deretter følger fiberplater eller kryssfiner, og det endelige belegget vil være dekorativt: linoleum eller teppe.

Nyansene ved å legge fliser

På første trinn forberedes materialer, nemlig et sett med gulvvarme, samt film, teip og fiberplater. Eksperter understreker spesielt at det er forbudt å bruke materialer basert på aluminiumsfolie. Det er viktig å bestemme overflaten som det varme gulvet skal ligge på. Etter det kan du begynne å dekke det varmereflekterende materialet. Termofilmen legges ut på toppen uten luftsp alte.

Deretter er termostaten installert. Det er også viktig å huske behovet for å legge installasjonsledningene, hvoretter mesteren bestemmer plasseringen for fjerning av isolasjonen. Det neste trinnet er å koble ledningene og termisk film. Det er viktig å isolere forbindelsene godt.

Konklusjon

Kaleo varme gulv, monteringsom du kan utføre på egen hånd, må kobles til termostat. Sistnevnte er koblet til det elektriske nettverket. Før du fullfører arbeidet, må systemet testes, først etter det er det mulig å legge en plastfilm på toppen. Det siste trinnet vil være å legge finishgulvet. Husk at ikke alle belegg kan brukes til dette.

Anbefalt: