Sammenleggbar sofa - stue- og soveromsmøbler

Sammenleggbar sofa - stue- og soveromsmøbler
Sammenleggbar sofa - stue- og soveromsmøbler

Video: Sammenleggbar sofa - stue- og soveromsmøbler

Video: Sammenleggbar sofa - stue- og soveromsmøbler
Video: UNBOX MY NEW SECTIONAL WITH ME! I AM OBSESSED! 2024, April
Anonim

Sofa - komfortable og kjente møbler som bringer komfort og bekvemmelighet til huset. Takket være dens allsidighet er den like egnet for mottak av gjester og for soverommet.

I henhold til kvaliteten på møbeltrekk, design og farge kan du velge en sammenleggbar sofa for nesten enhver smak. I utførelse og utseende kan disse polstrede møblene være i klassisk, retro eller romantisk stil. Du kan plukke opp forskjellige modeller på nettsidene til nettbutikker eller i salonger: i en ånd av høyteknologi eller imperium, raffinert eller streng, som ligner på kunstverk eller bare hjemmesofaer, hvor det er hyggelig å slappe av om kvelden ser på TV. De kan designes for én, to eller tre senger.

sammenleggbar sofa
sammenleggbar sofa

Som regel kan en sammenleggbar sofa produseres i flere former: dobbel og transformator. Den første er på sin side delt inn i sammenleggbare sofaer og uttrekkbare modeller. Transformatorer kalles også modulære. De består av flere seksjoner (sofaer, ottomaner, sidebord) som kan brukes individuelt, separert og koblet sammen i forskjellige konfigurasjoner.

For å utvide den utrullbare sofaen trenger du bare å trekke i stroppen,ligger foran den, og det viser seg å være et sovested. Uleiligheten kan bare ligge i det faktum at når de utfoldes, vil rullene klamre seg til teppet. For å unngå riper i gulvet, velg modeller med gummihjul.

Det finnes også boksofaer. De er som regel små - de har enkeltsenger eller en og en halv seng. Boksofaer produseres på en fjærblokk. Slike polstrede møbler passer for et lite rom som kombinerer et soverom og en stue.

sammenleggbare sofaer
sammenleggbare sofaer

Forvandlingsmekanismene som en sammenleggbar sofa kan ha er av flere typer. Dette er den allerede nevnte sofaboken, amerikansk og fransk sammenleggbar seng, klikk-klakk, trekkspill, delfin.

Klikk-klikk ser ut som en bok, men ryggen kan ta en halvsittende stilling. Sammenleggbare sofaer franske og amerikanske har en trippel tillegg. I henhold til trekkspillprinsippet utfolder "trekkspillet" seg, soveflaten er bred og behagelig å sove.

hjørnesofa
hjørnesofa

I et lite rom kan en hjørnesovesofa passe perfekt. Den er både kompakt og romslig på samme tid. På grunn av designfunksjonene kan den enkelt plasseres i hjørnet av rommet. Slike sofaer er vanligvis utstyrt med en delfinmekanisme. Det særegne er at den nedre delen reiser seg fra den uttrekkbare blokken når den utfoldes.

Amerikanske produsenter av stoppede møbler fra Ashley Furniture tilbyr 3-seters og 2-seters sammenleggbare sofaer med ekstraordinær design. Tili stuen tilbyr Ashley kompakte, solide 2-seters skinnsofaer. Tvert imot, en sofa med stofftrekk er i stand til å skape en følelse av hjemmevarme i leiligheten. Avhengig av kvaliteten på møbeltrekket og rammematerialet, tilhører møblene premium- eller økonomiklassen.

Når man velger en sammenleggbar sofa, bør man ta hensyn til kompleksiteten til transformasjonsmekanismen. Jo enklere det er, jo lenger vil møblene tjene deg.

Anbefalt: