Hvordan takle kakerlakker i en leilighet med folkemedisin? Gode råd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan takle kakerlakker i en leilighet med folkemedisin? Gode råd
Hvordan takle kakerlakker i en leilighet med folkemedisin? Gode råd

Video: Hvordan takle kakerlakker i en leilighet med folkemedisin? Gode råd

Video: Hvordan takle kakerlakker i en leilighet med folkemedisin? Gode råd
Video: Quick Guide to Getting Rid of Roaches this Fall! 2024, April
Anonim

Har du kakerlakker i leiligheten din? Du vet ikke hvordan du skal håndtere dem? Les heller artikkelen vår "Hvordan håndtere kakerlakker i en leilighet med folkemedisiner"!

hvordan håndtere kakerlakker i leiligheten
hvordan håndtere kakerlakker i leiligheten

Introduksjon

Innenfor rammen av denne artikkelen vil vi ikke fokusere din oppmerksomhet på profesjonelle kakerlakkmidler som selges i spesialforretninger. Her er vi interessert i folkets kamp mot disse skadedyrene. Så, her er noen tidstestede "oppskrifter".

Hvordan håndtere kakerlakker effektivt hjemme?

hvordan håndtere kakerlakker effektivt
hvordan håndtere kakerlakker effektivt
  1. Det beste middelet mot "røde banditter" er den velkjente borsyren. Bland 40 gram av denne giften med eggeplomme. Lag kuler av denne blandingen og plasser dem på de stedene der kakerlakkene er mest konsentrert.
  2. 20 gram mel blandet med 20 gram borsyre, hell 80 gram kokende vann og kok opp. Når giften har avkjølt seg litt, påfør den med en børste på de stedene der kakerlakker er mest aktive.
  3. Legg til 20gram av samme borsyre i varm potetmos (100 gr.). Topp det hele med 5 gram solsikkeolje. Sorter den resulterende giften i papirbiter, spre dem rundt i leiligheten på de stedene der kakerlakker er mest aktive.
  4. Hvordan takle kakerlakker hjemme ennå? Veldig enkelt! Bløtlegg brødskiver i en spesiell løsning laget av borsyre (1 teskje) og vann (1 kopp). Dette er bare en morder "delikatesse" for kakerlakker!
  5. Visste du at et av favorittstedene for kakerlakker er gummipakningene på kjøleskapsdøren? For å drive ut insekter derfra, tine kjøleskapet, vask det og tørk deretter av disse pakningene med borsalve (5%). Etter det vil du aldri se disse ubehagelige skapningene i kjøleskapet.

Merk at enhver oppskrift der borsyre vises i, gjør en utmerket jobb med å håndtere kakerlakker i en leilighet. Fra slike folkelige "oppskrifter" vil røde skadedyr dø om omtrent en uke. Husk at denne giften absolutt ikke er skadelig for mennesker.

Hvordan takle kakerlakker i en leilighet med andre folkemedisiner?

  1. Vi tar en halvliters krukke (1 liter holder) og lager en kakerlakkfelle av den. Vi smører krukkens hals fra innsiden med vaselin, og legger et stykke nybakt brød inni - den mest favoritt kakerlakkdelikatessen. Røde parasitter vil klatre opp i glasset, men de vil ikke kunne komme seg ut igjen.
  2. hvordan håndtere kakerlakker hjemme
    hvordan håndtere kakerlakker hjemme
  3. Det er egentlig ikke detstandardmåten å håndtere kakerlakker i en leilighet. Dette er en frost som har blitt testet i århundrer! Ja, venner, det stemmer! Tilbake i det gamle Russland ødela innbyggerne i forskjellige landsbyer kakerlakker fullstendig på denne enkle og trivielle måten. Så vi kjemper med de "røde bandittene" ved hjelp av kulden: vent til det blir veldig kaldt utenfor vinduet, og åpne deretter alle vinduer og dører på vidt gap. Parasitter vil dø umiddelbart! Det er verdt å merke seg at noen insekter dør ved 5 grader Celsius. Hvis omgivelsestemperaturen blir minus, vil kakerlakkene dø i løpet av minutter.

Anbefalt: