Plastvinduer "Labrador": anmeldelser. Windows "Labrador": priser

Innholdsfortegnelse:

Plastvinduer "Labrador": anmeldelser. Windows "Labrador": priser
Plastvinduer "Labrador": anmeldelser. Windows "Labrador": priser

Video: Plastvinduer "Labrador": anmeldelser. Windows "Labrador": priser

Video: Plastvinduer
Video: Автомобильный кемпинг на морозе с собакой - палатка на крыше 2024, Kan
Anonim

Plastvinduer er ikke det første året i ledelsen i segmentet. De er populære blant alle segmenter av befolkningen, er i stor etterspørsel og er representert av et omfattende modellutvalg. I dag er det den mest effektive løsningen innen innglassing. I tillegg kan Labrador-vinduer, prisene er svært rimelige, kjøpes selv med rabatter. Startkostnaden for et produkt som for eksempel måler 1500 mm x 1400 mm er omtrent 9,5 tusen rubler.

vinduet anmeldelser Labrador
vinduet anmeldelser Labrador

Positive anmeldelser av vinduet "Labrador" fortjent

Generelt kan PVC-vinduer ha alle geometriske variasjoner (firkantet, rektangel). Selvfølgelig, avhengig av kompleksiteten til formene for produkter, varierer prisen for dem også. Fargeakkompagnement kan også være for enhver smak. Anmeldelser av Labrador-vinduet er stort sett positive. Ifølge kundene er dette produkter av høy kvalitet til en rimelig pris, beslagene fungerer feilfritt. Ogsåbrukere legger merke til at takket være disse vindusstrukturene blokkeres gatestøy, rommet blir mye varmere og mer komfortabelt.

Allerede klart å sette pris på vinduene "Labrador" St. Petersburg. Strukturer som ikke vrir seg noe sted og som ikke fører i ulike retninger, brukes i mange hus i byen. Det viktigste er å overlate installasjonen til erfarne håndverkere. Med en profesjonell tilnærming til virksomheten tar prosedyren for installasjon av produkter omtrent 3-3,5 timer. I løpet av denne tiden klarer spesialister å jevne ut forvrengningene av åpningene, gjennomføre en innledende orientering om bruken av installerte modeller av strukturer.

Etter arbeidet dyktig utført av mesterne, gir kunder ofte positive tilbakemeldinger. Arbeiderne i brigaden installerer vinduer "Labrador" ikke bare raskt, men også veldig høy kvalitet. De tar også ut byggeavfall, fjerner unødvendige vinduskarmer og karmer fra leiligheter. Dette er spesielt nyttig for de som bor alene, for eksempel pensjonister, eller som ikke klarer å håndtere jobben på egenhånd.

windows labrador spb
windows labrador spb

sortiment

Moderne produksjonsverksteder er i stand til å produsere produkter ikke bare av de vanlige standardformene, men også trekantede, runde, trapesformede. Kunder kan trygt eksperimentere med sine designideer uansett kompleksitet. Labrador-anlegget tilbyr også plastvinduer til sine kunder i de mest ikke-trivielle former. For eksempel, for et soverom, kan du bestille en modell i form av en bue eller en sirkel. Men slike ikke-standardløsninger er oftest passende for private hus, istil og arkitektur i urbane høyhus, er de ikke spesielt passende.

Plastvinduer "Labrador" St. Petersburg har aktivt utnyttet i flere år. Produktene ser førsteklasses ut hvis du før du installerer dem velger det designet som er best egnet for en bestemt type rom, samt tilbehør. Hvis det er et ønske om å forvandle interiørdekorasjonen på en spesiell måte, kan du alltid bli kjent med de nye produktene til dette produktet, finne ut hvilke eksklusive modeller som har dukket opp, hva er fordelene deres.

utvalg av labrador vindu
utvalg av labrador vindu

Litt om fargeakkompagnement

I dag blir plastvinduer mer og mer populært. Rangeringen deres vokser hver dag. De brukes både til dekorasjon av vindusåpninger i private hus, leiligheter og kontorbygg. Doble vinduer i fargeprofil fortjener spesiell oppmerksomhet. Den klassiske hvite versjonen er selvfølgelig plassert over alt, men det er folk med en kreativ tilnærming til denne saken som trenger fargede "Labrador" vinduer. Vyborg tilbyr også slike produkter i et bredt utvalg. Rødt, grønt, blått, uansett hvilken modell som tilbys kundene, slik at de kan endre det generelle utseendet til huset til deres smak.

vurdering av plastvinduer
vurdering av plastvinduer

Hvordan fargen på PVC-vinduer lages

Farger på plastvindusmodeller kan lages på flere måter:

- Akrylmaling. Her brukes motstandsdyktige akrylmaling. Støping av en farget profil (fargesmelting) utføres kun på fabrikk.

- Laminering. PÅI dette tilfellet er profilen dekket med en spesiell film, som beholder lysstyrken i lang tid.

Den mest populære metoden er laminering, fordi produktene i tillegg til de spesielle dekorative egenskapene er mer holdbare. Filmen har en sterk struktur og er i stand til å beskytte strukturen mot negative ytre påvirkninger som riper, falming.

Bare basert på personlige preferanser og smak, er det verdt å legge inn en bestilling til Labrador-vindusbedriften. Vyborg begrenser ikke innbyggerne i dette. De har en rekke forskjellige varer til disposisjon.

Før du installerer vindusstrukturer, er det viktig å være oppmerksom på funksjonene i interiørstilen i rommet, så vel som eksteriøret. Når det gjelder nyansene til profilen, kan de være alle, alt avhenger av kundens ønsker og fantasi.

labrador plastvinduer
labrador plastvinduer

Benefits

Vinduer av den nye generasjonen er produsert ved hjelp av universell teknologi. Takket være det skapes et pålitelig solbeskyttelsesdesign. Anlegget "Labrador" lager vinduer i verkstedene i samsvar med alle teknologiske standarder. For spesiell kvalitet ble denne profilen til og med den beste i den nordvestlige regionen i den største Neva-metropolen. Hvert år produseres mer enn 6 tusen PVC-produkter her, og de tilbys til alle uten mellomledd juks. Det er med disse kriteriene en ekte vindusleder fungerer.

Hva ellers er gode vinduer "Labrador"

De positive egenskapene til vinduene inkluderer også deres upåklagelige finish, materialkundekostnaderer optimalisert her. Når man lager modeller er det kun erfarne og dyktige håndverkere som deltar. Arbeidsmannskapene inkluderer innbyggere i St. Petersburg, og ikke arbeidsinnvandrere som kommer for å jobbe.

Kostnaden per profil bestemmes uten handelsmarginer. Takket være dette ønsker mange å samarbeide med produksjonsanlegget. I tillegg er levering av produkter av utmerket kvalitet gratis.

plante labrador vinduer
plante labrador vinduer

Installasjon

Windows "Labrador" kan installeres selv på frostdager. Erfarne spesialister vil gjøre alt raskt og effektivt, kundens hjem vil ikke ha tid til å bli kaldt. Her brukes et varmt installasjonssystem, hvor vindusåpninger lukkes med termiske skjermer. For at arbeidet til de brigadeansatte skal kunne utføres feilfritt, inkluderer vanligvis teamet med mobile team bare de mesterne som har minst 5 års erfaring i denne tjenestesektoren.

Før du endelig bestemmer deg for bestillingen av modellen fra produsenten, kan du beregne kostnadene for selve profilen og kostnadene for monteringsarbeidet. Alle kostnader slås enkelt ut ved hjelp av en sanntids online kalkulator på produsentens nettside.

Om fabrikken

Fra første dag satte Labrador-fabrikken seg i oppgave å skape eksepsjonelt høykvalitets dører og vinduer i aluminium og metall-plast. Ikke desto mindre har produktene hele denne tiden hatt og har fortsatt de mest konkurransedyktige prisene i bransjen. Dette bekreftes av regelmessige markedsundersøkelser av prispolitikken til vindusmarkedet.

I dag plastvinduer,hvis vurdering stadig vokser opp, produseres utelukkende på innovativt ultrapresist utstyr. Importerte materialer av høy kvalitet og profesjonelle verktøy brukes til å oppnå strukturer. Vinduer med doble glass har et energisparende belegg og sertifiseres jevnlig av myndighetene som er autorisert til å oppfylle disse forpliktelsene.

De nyeste produksjonslinjene til Labrador-anlegget og, selvfølgelig, profesjonell installasjon av vinduskonstruksjoner sikrer langsiktig drift av produserte og installerte produkter. Dette produktet er betydelig overlegent når det gjelder operasjonelle, tekniske og estetiske egenskaper sammenlignet med lignende produkter fra andre produsenter.

vinduer labrador priser
vinduer labrador priser

Avslutningsvis

Vanligvis er ikke kunder for late til å gi tilbakemelding. Windows "Labrador" og deres kvalitet har allerede blitt evaluert og testet av mange familier, og del derfor gjerne deres inntrykk av driften på sidene med nettressurser.

Vanligvis, etter å ha installert PVC-konstruksjoner i en leilighet, hus, kontor, blir det mye varmere, trekk forsvinner, og det blåser ikke noe sted. Også, blant de positive fenomenene, merker brukere at rommet blir roligere, mer komfortabelt, ettersom gatestøy forsvinner. Hvis det er spesielle ønsker for utformingen av vinduer, kan du først spesifisere formen på deres originale design, farge, funksjon og tekstur på beslag. Da vil produkter av en slik plan bli et attraktivt tillegg til interiøret i rommet, forvandle det til det bedre. Generelt er de fleste kunder fornøyde med Labrador-produkter.

Anbefalt: