Form for hagestier: vi skaper et unikt arkitektonisk element med egne hender

Innholdsfortegnelse:

Form for hagestier: vi skaper et unikt arkitektonisk element med egne hender
Form for hagestier: vi skaper et unikt arkitektonisk element med egne hender

Video: Form for hagestier: vi skaper et unikt arkitektonisk element med egne hender

Video: Form for hagestier: vi skaper et unikt arkitektonisk element med egne hender
Video: How To Generate More Concept - Landscape Architecture Tutorial 2024, April
Anonim

Estetisk og attraktiv landskapsdesign består ikke bare av en overflod av lyse blomsterbed, hageskulpturer og en trimmet plen. Et like viktig element i utformingen av en personlig tomt er velpreparerte stier, som alle kan lage ved hjelp av spesielle former. Disse originale stiene vil dekorere enhver uteplass, og passer perfekt inn i enhver stilistisk beslutning.

gjør-det-selv-form for hagestier
gjør-det-selv-form for hagestier

Gjør-det-selv-skjemaet for hagestier lar deg lage krøllete eller rette, enkle eller fargede stier. Alt avhenger av hva slags element du vil ha på nettstedet ditt. Disse unike designstiene vil forbedre stilen og estetikken til hagen din.

En universell form for hagestier med egne hender lar deg forvandle en kjedelig og liten sommerhytte til det ugjenkjennelige, dekorere den med uvanlige stier. Ved å bruke lignende former kan du lage et origin alt grillområde eller ordne det på denne måten.forskaling i nærheten av huset. Ved å ta utgangspunkt i en rekke former for hagestier, med egne hender kan du til og med bygge en fantastisk parkeringsplass for en bil eller dekorere et sted rundt en dam. Og variasjonen av modeller lar deg realisere alle, selv de mest vågale designbeslutningene for hagen din.

gjør-det-selv former for hagestier
gjør-det-selv former for hagestier

I det store og hele passer formen for hagestier, laget for hånd, for enhver arkitektonisk stil. I tillegg er bruken av slike produkter ekstremt fordelaktig. Tross alt er vanlige plater for asf alteringsstier ikke billige, og grå asf altdekke vil neppe dekorere landskapet ditt, og over tid kan det deformeres.

Moppen for hagestier med egne hender vil tillate deg å lage det nødvendige antallet veisperringer som vil ha en krøllete profil.

gjør-det-selv asf altering
gjør-det-selv asf altering

Lage hagestier med muggsopp: arbeidstrinn

Først må du fjerne det øverste laget med jord på det valgte området og rense overflaten fra røttene til planter og store steiner. Da bør du fylle hele området av den fremtidige stien med sand eller fin grus.

Etter det må du utarbeide en konkret løsning. Den er laget av sand og sement i forholdet 1:3. Hvis du legger til forskjellige fargede komponenter til den, kan du senere få en original flerfarget bane. Etter at løsningen er grundig blandet, kan du begynne å bane stiene med egne hender ved hjelp av en form. For å gjøre dette, legg ut de valgte skjemaene på den forberedte basen, nøyepress dem til bakken og fyll med den resulterende betongen. Det vil ta minst tre dager før sementmørtelen stivner helt. Etter at formen er fjernet, skal hullene mellom platene fylles med jord som er beregnet på plener.

Du kan se at du ikke trenger å legge ned mye krefter og penger for å lage slike originale spor. Og bruken av spesielle skjemaer vil tillate deg å dekorere nettstedet ditt med individuelle og lyse stier som vil gi deg utelukkende positive følelser i lang tid.

Anbefalt: