Hvordan velge en garasjeheisport?

Hvordan velge en garasjeheisport?
Hvordan velge en garasjeheisport?

Video: Hvordan velge en garasjeheisport?

Video: Hvordan velge en garasjeheisport?
Video: Переход. Я нашёл нечто страшное в доме своего дяди. Джеральд Даррелл 2024, April
Anonim

Når du velger en løfteport til garasjen din, vær oppmerksom på typen åpning. Mekanismen som brukes til å løfte rammen er viktig her. Materialet det skal lages av er av underordnet betydning. Derfor er det bedre å velge et rimeligere dørblad, men en bedre mekanisme for å løfte hele strukturen. Dette vil lønne seg med videre operasjon.

løfte garasjeporter
løfte garasjeporter

Løftegarasjeporter har en rekke fordeler som skiller dem fra andre typer. For det første er det en ledig åpning, som åpner seg nesten helt. Denne typen garasjeporter kan deles inn i flere typer. For eksempel på festestedet - de er installert i åpningen fra gatesiden, inne i åpningen og fra innsiden av rommet.

Navnet "løftende garasjeporter" antyder at de reiser seg et sted og frigjør inngangen. Hvis garasjen er plassert i underetasjen av huset, kan du installere dem på en slik måte atnår det åpnes, vil lerretet bevege seg langs fasadeveggen. En viktig betingelse for godt arbeid er fraværet av vinduer i veien for bevegelsen. Vanligvis i denne versjonen er porten montert på veggen uten å forstyrre bevegelsen til bilen.

svingbare garasjeporter
svingbare garasjeporter

For en garasje som står separat og ikke har andre etasje, er denne åpningsmuligheten lite egnet. I dette tilfellet er det bedre å bruke løftesvingende garasjeporter. Fordelen med denne typen er åpningsmetoden. Dørbladet stiger først vertik alt og beveger seg deretter til horisontal posisjon. I den klassiske versjonen er rammen fjernet under taket, men du kan ikke gjøre dette, og lar lerretet henge på festene.

Løftegarasjeporter kan lages av forskjellige materialer. Men det er mest praktisk å bruke profesjonelle ark. Båndet er lett. Og hvis du bestemmer deg for å isolere garasjen, vil det være enkelt å gjøre ved å legge isolasjonen mellom to ark med bølgepapp. For enkelhets skyld kan du bestille et lerret med hull, dekke dem med glass. Størrelsen på vinduet avhenger av formålet. En gang er tillatt i dørbladet. Alt dette er avt alt på forhånd når du legger inn en bestilling.

løftemål for garasjeport
løftemål for garasjeport

Vær nøye med mekanismene ved kjøp av løfteport. Også her er det flere alternativer. Manuell kontroll involverer tilstedeværelsen av ulike stenger, skaft og et håndtak som du må snu. Knappekontroll forenkler denne oppgaven ved å redusere alt til én enkel handling. Men å åpneløfter garasjeporter på denne måten, må du gå ut av bilen og trykke på denne knappen. Det mest praktiske alternativet er å bruke fjernkontrollen. Det ser ut til å være den samme knappen, men du trenger ikke gå ut av bilen.

For at alt skal fungere bra for deg og du er fornøyd med de løftende garasjeportene dine, må dimensjonene deres holdes innenfor akseptable grenser. Optim alt passende dimensjoner på rammene bør ikke overstige 2400 mm, og bladvekten bør ikke overstige 20 kg. For andre størrelser bør du nøye velge alle mekanismene som fungerer for å løfte nettet. Ved å følge disse kravene vil du få en flott overhead garasjeport som du vil bruke i mange år.

Anbefalt: