Eplesorter for Leningrad-regionen og Nordvestlandet

Eplesorter for Leningrad-regionen og Nordvestlandet
Eplesorter for Leningrad-regionen og Nordvestlandet

Video: Eplesorter for Leningrad-regionen og Nordvestlandet

Video: Eplesorter for Leningrad-regionen og Nordvestlandet
Video: Никогда не Покупай Это в ЛЕНТЕ! Самая Дешёвая Еда. Еда за Копейки. Почему так Дёшево? 2024, April
Anonim

Leningrad-regionen er preget av et kjølig klima. Derfor har russiske oppdrettere avlet frem slike varianter av epletrær for Leningrad-regionen ved å krysse, som er motstandsdyktige mot frost, raskt modne frukter og er i stand til å beskytte seg mot sykdommer og skadedyr.

varianter av epletrær for Leningrad-regionen
varianter av epletrær for Leningrad-regionen

Vinter sitroneple. Fruktene modnes til frost og er godt lagret. Hvis det dyrkes i et kaldt klima, anbefales det å pakke inn epletreet for henholdsvis vinteren, dette vil også være beskyttelse mot gnagere. Fruktene smaker surt, og aromaen er veldig behagelig. De har en langstrakt form og en grønngul hud. Selve treet begynner å bære frukt veldig tidlig og produserer en avling hvert år.

Et epletre med et vakkert kvinnenavn "Aelita" egner seg også for dyrking i denne regionen. Høsten av store frukter fra denne variasjonen av epletrær for Leningrad-regionen kan høstes i det femte utviklingsåret. Eplene er grønn-gule, og blir røde når de er modne. Smaker saftig, sursøt, med gult kjøtt, lagret til januar.

"Antey", "friendly", "asterisk". Disse lignende variantene av epletrær for Leningrad-regionen har vist seg godt. Vintertrær med smakfulle søte og sure frukter som ikke råtner og holder seg godt til våren. De er ikke utsatt for sykdommer og gir en god avling.

Høstvarianter av epletrær for Leningrad-regionen - "auxis" og "darling". Middels høye trær med store frukter som modnes i september og lagres til januar.

eplesorter for nordvest
eplesorter for nordvest

Eplesorter for Nordvestlandet

De er spesialkrysset og avlet for dyrkere i regionen, testet for vinterhardhet og oppfyller kravene til hager i nord.

"B altic". Den sterkeste av alle frostbestandige eplesorter for Nord-Vestlandet. Treet når fruktbarhet i 5 år og gir deretter en avling hvert år. Epler modnes innen september, men lagres i et par måneder.

Vårdessert-eple. Treet er vinterhardt med regelmessig høsting av frukt som lagres til april. Epler er små, runde, lyse, noen ganger gule, med en oransje stripe, saftige.

Duftende eple. Et sterkt tre, høyt, med en tett krone. Fruktene er store, avlange i form, med utt alte ribber. De kan høstes innen slutten av august.

"Izhora" og "arbeid". Disse variantene av epletrær har de største fruktene. Lysegule epler med saftig blekt kjøtt modnes innen september og lagres til midten av mars.

Lyst eple. Et passende utvalg av epletrær for nordVest. I denne regionen observeres dens høye produktivitet, til tross for den kalde sonen. Fruktene er store, med prikker på overflaten av det grønne skallet. Den skiller seg fra andre varianter ved sin ganske tette fruktkjøtt og holdbarhet – til juli.

"Leningradskoe", "Neva, "memory of Lavrik". Lignende varianter av trær når det gjelder vinterhardhet og produktivitet.

beste varianter av epletrær
beste varianter av epletrær

Gulaktig frukt modnes i september og kan ligge til desember. Lavriks minneepler er flate.

Artikkelen presenterte de beste variantene av epletrær. Hva du planter i hagen din avhenger bare av ditt ønske. Forhåndssmaking av fruktene for å være sikker på at du har valgt det du ville ha. Etter det kan du kjøpe frøplanter eller frøplanter og dyrke epler i hagen din.

Anbefalt: