Original stuedesign

Innholdsfortegnelse:

Original stuedesign
Original stuedesign

Video: Original stuedesign

Video: Original stuedesign
Video: Small bedroom design | smal l room design | #house #shorts 2024, April
Anonim

Vanligvis er det stuen som er mest romslig og lysest – ved planlegging er det arealmessig avsatt det største av rommene. I den moderne forståelsen av begrepet "gjesterom" er det flere funksjoner: fra en felles hvile for alle familiemedlemmer til å arrangere familiefeiringer og møter med venner. Hva skal man si om tilfellene med små leiligheter - stuen blir en ekstra seng og en hyggelig overnatting for besøkende gjester.

stue design
stue design

Derfor må utformingen av stuen nødvendigvis kombinere både funksjonalitet og eleganse, og viktigst av alt, originaliteten til designløsninger. Ved å dekorere dette rommet i en spesiell stil, fokuserer du på det grunnleggende interiøret i leiligheten, hvorfra du vil bygge videre på dekorasjonen av soverommet, kjøkkenet og andre rom.

Ideer til stuedesign

I dag lider menneskeheten, innelukket i betong- og murbokser designet for å spare plass, av mangel på luft. Derfor innebærer utformingen av stuen ofte eliminering av en av veggene og opprettelsen av et studiorom,koblet til kjøkkenet eller loggiaen etter eieren av leiligheten. Det er uønsket å påta seg denne virksomheten alene, siden bare fagfolk kan ta hensyn til alle fallgruvene i innenlandsk arkitektur. Det er de som skal ta risikoen i tilfelle, gud forby, kollaps, men det ligger også på eiers samvittighet å prosjektere en ombygging av boliger.

Det er ikke nødvendig å rive veggene rene - du kan dekorere inngangen til soverommet eller kjøkkenet i form av en vakker bue eller til og med en glassvegg. Denne stuedesignen utvider visuelt plassen samtidig som den holder matlukt fra komfyren unna. Du kan fjerne en del fra gangen, dekorere stuen med en ekte "baldakin" allerede fra inngangsdøren.

Stue interiørdesign
Stue interiørdesign

Hvordan dele et rom inn i funksjonelle områder? Dette trikset brukes av de kunnskapsrike japanerne, der hver kvadratmeter er gull verdt: de skiller rommet i ett rom med papirskjermer, slik at hvert familiemedlem får personlig plass, og samtidig spares plass.

Fremhev arbeidsområder i stuen - et bokbord med telefon og skrivesaker, et avslapningsområde - en sofa med TV eller set-top-boks, og et gjesteområde - et tebord eller lenestoler. Utformingen av stuen gjør at denne sonen kan kombineres med resten.

Velg interiør

Det ser ut til at problemet med valg av byggematerialer, møbler og finish ikke vil oppstå i dag - markedet tilbyr så mange produsenter at reparasjoner kan gjøres minst hver måned, ta oss krefter og penger. Men hvordan velge fra massenforeslått samsvarende varer og detaljer?

Først må du bestemme deg for fargevalget: interiørdesignen til stuen, som ligger i den kalde og mørke delen av leiligheten, kan gjøres i oransje og røde farger, ved å bruke hovedbasen - hvit. Et slikt miljø vil visuelt utvide veggene og varme rommet. Og omvendt - grønne, blå, lilla nyanser er å foretrekke for solsiden.

Utformingen av stuen i leiligheten
Utformingen av stuen i leiligheten

Snakker om stiler, de betyr finessene i smaken til hver enkelt av oss. For folk som vet nøyaktig hva de vil ha fra livet, er funksjonell minimalisme og tilgjengelighet nok: alle møbler skal bære en semantisk belastning, det skal ikke være noe overflødig på hyller og skap, alle soner bør planlegges nøye. Det er også de for hvem utformingen av stuen i leiligheten markerer tilbedelsen av de evige klassikerne - bare utskårne møbler, frodige sofaer og tepper, konsentrasjonen av rikdom og luksus i akkurat dette punktet av leiligheten. Men oftere og oftere anbefaler designere å dekorere en stue i moderne stil - ved å bruke den nyeste teknologien, fargerike møbler, originale materialer og fantastiske former. Det er ingen tvist om smak - dekorer stuen slik sjelen din forteller deg.

Anbefalt: