DIY-lekeplassideer

DIY-lekeplassideer
DIY-lekeplassideer

Video: DIY-lekeplassideer

Video: DIY-lekeplassideer
Video: If you want to order, welcome to Guangzhou LeTian Playground Equipment CO.,LT for consultation 2024, April
Anonim

Omsorgsfulle foreldre vet at barn må være utendørs. Dette problemet er veldig relevant nå, fordi barna praktisk t alt nekter å gå, med henvisning til det faktum at de ikke har noe å gjøre i hagen. Eller kanskje de har rett? Tross alt er det ikke en gang en vanlig lekeplass hvor barna trygt kan leke uten frykt for biler og sykler.

Hvem andre enn foreldre bør løse problemet med lekeplasser?

DIY lekeplasser
DIY lekeplasser

Med egne hender vil de være i stand til å gjøre det mye bedre og mer praktisk, og viktigst av alt, det vil oppfylle alle ønskene til verftsgutta. Du må starte med å rydde og jevne ut området under området. Enig, dette krever ikke mye penger, men dette er en av de mest tidkrevende stadiene i arbeidet. Det viktigste er å begynne å arrangere lekeplassen, med egne hender og improviserte materialer kan du gjøre den mye vakrere og bedre. Du skal bygge alt for dine egne barn.

Hvor mange lekeplassideer kan du komme på?Med egne hender vil du lage et ekte eventyr for barna. De som er eldre tar gjerne del i denne prosessen. De kan for eksempel gjøre hagearbeid, male, lage et gjerde og andre enkle elementer på nettstedet.

gjør-det-selv lekeapparater
gjør-det-selv lekeapparater

Tenk over utformingen av lekeplassen. Med egne hender vil du gjøre det ikke-standard. For eksempel (bortsett fra de vanlige huskene og en sandkasse), kan du utstyre den med barnehus, der barna vil være glade for å leke mor-døtre, en butikk osv.

Av vanlige tømmerstokker kan du bygge et godt lysthus med bord for større barn, samt benker i form av et tog for barn. Og hvorfor, faktisk, må sandkassen nødvendigvis være kvadratisk eller rektangulær? Det er mye morsommere å spille det hvis det er i form av en bil eller for eksempel et fly.

Ut av gamle dekk kan du bygge ikke bare forskjellige smutthull, men også en hel dyrehage - fra frosker til sjiraffer.

Plastflasker også, la dem ikke stå stille: litt fantasi, og de kan brukes som en flerfarget kant. Og for et vakkert blomsterbed du kan lage ut av dem! Vanlige plastflasker i forskjellige størrelser er koblet til hverandre slik at ikke bare elefanter og pingviner med mus hentes fra dem, men også hele palasser. Selvfølgelig er de ikke like holdbare som trehåndverk, men barn kan lage dem selv.

gjør-det-selv lekeplassdesign
gjør-det-selv lekeplassdesign

Hvor flott en soppeng ville se ut, utstyrt med gammelstubber eller trebjelker! Ikke en hage, men bare en drøm! Gutter ikke bare fra nabohusene, men til og med fra nabodistriktene ville komme for å spille på en slik side.

Hvorfor tenker så få foreldre på å arrangere lekeplasser med egne hender? Bryr de seg virkelig om hvor deres egne barn leker? Tross alt, på bare et par dager, hvis du prøver, kan du bygge et helt spillkompleks, mens du bruker et minimum av penger.

Jeg tror at hvis voksne kunne gå tilbake til barndommen for noen dager og være i barnas sted, så ville det vært mye flere lekeplasser i gårdene. Med egne hender ville de selv lage et sted å leke, som barna dessverre ikke har råd til.

Anbefalt: