Intern fylling av skyvegarderober: foto med mål

Innholdsfortegnelse:

Intern fylling av skyvegarderober: foto med mål
Intern fylling av skyvegarderober: foto med mål

Video: Intern fylling av skyvegarderober: foto med mål

Video: Intern fylling av skyvegarderober: foto med mål
Video: Аномально вкусно‼️ ЧЕХОСЛОВАЦКИЙ СУП ИЗ ФАРША. Жена Липована в шоке. 2024, Kan
Anonim

Ved kjøp eller bestilling av garderobemøbler, tenk på forhånd på innvendig fylling av skapet. Bestem dette ut fra dine behov og behov, med fokus på hva du skal lagre i hyllene. Slike møbler har fått popularitet nettopp på grunn av muligheten for å kombinere forskjellige alternativer for "stuffing" og ferdige moduler som lar deg tilpasse seg kravene til enhver eier. Harmonisk utformet møbelfylling er en garanti for produktfunksjonalitet.

Detaljer om produksjon av innebygde møbler

Økonomi er ikke minst viktig i valg av møbler. Budsjettet avgjør nøyaktig hvilken skapmodell du sikter deg inn på. Interiørartikler er noe du ikke bør spare på, for å kjøpe nye møbler for andre gang vil koste mer enn det opprinnelige kjøpet av bedre møbler. Se hvordan interiøret i skapet ser ut på soverommet på bildet under.

Innvendig fylling av skyvegarderober
Innvendig fylling av skyvegarderober

Hver av detaljene i skapet bestemmer prisen. Så de indre elementene er laget av metallramme, mens hyller og skuffer henges og omorganiseres avhengig av eierens preferanser under drift. Muligheten til å flytte hyller er ikke billig, og et slikt skap er dyrere enn en monolitisk sponplatestruktur, der det ikke forventes mulighet for omhenging.

Produkter basert på en metallramme er dyrere, panelprodukter er billigere. Det særegne til førstnevnte er kontinuiteten til bare deres eget tilbehør (kroker, håndtak, holdere, pantografer, skuffer, etc.), med sistnevnte er situasjonen enklere. Produsenten tilbyr alternativer for ulike modeller av elementene som er oppført ovenfor. De er kombinert med nesten alt tilbehør, så en panelgarderobe komplett med tilleggselementer inni ser mye mer interessant ut.

Innvendig fylling av hjørnegarderoben på soverommet
Innvendig fylling av hjørnegarderoben på soverommet

Hvordan velge fylling for skapet

Først må du bestemme driftsmålene for møblene og plasseringen, anta hva du skal lagre i det. Så den interne fyllingen for skapet på soverommet og i gangen er radik alt annerledes. Du kan velge det mest varierte interiøroppsettet av møbler, bare husk at det må være harmonisk og funksjonelt. I dag er det mange muligheter for å plassere fylling av skap, og de fylles på hver dag med nye prosjekter, som alle kan bli dine.

I designverdenen er det en regel om betinget oppdeling av garderoben i tre deler:

  1. Lower - en avdeling for sammenleggbare sko.
  2. Midt - hoveddel med opphengog hyller.
  3. Øvre - presentert i form av mesaniner for oppbevaring av ting som ikke brukes daglig.

Husk at det er lettere å implementere en idé hvis du tydelig definerer dine ønsker angående møbler og velger et alternativ som passer budsjettet ditt.

Innvendig fylling av garderobeskap i gangbilde
Innvendig fylling av garderobeskap i gangbilde

Intern fylling av skapet på soverommet

Dette rommet bør inneholde møbler som får plass i arbeidshyllene og fritidsklær, sengetøy. Dybden på hyllene er ca 600 mm, hvorav 500 mm er tilgjengelig for oppbevaring. Dermed kan du bak dørene til fasaden skjule både standardvarianter av hengestenger, og systemer med funksjonelle skyvedører.

Fra en rekke populære alternativer for innvendig fylling av hjørnegarderobe på soverommet, skilles detaljer:

  • pantograph er en vektstang med håndtak og nedtrekksmekanisme;
  • mesh-kurver og -hyller laget av metall eller plast for lin (de lagrer en lang rekke ting - fra skjorter til sokker);
  • ende eller vanlig hengerstang;
  • oppheng for krøllete garderobeartikler med kroker;
  • uttrekkbar holder for bukser og bukser;
  • oppheng for små deler av dressen - slips, belter, mansjettknapper;
  • skuffer i flere nivåer for småting, utstyrt med skyvemekanismer;
  • feste for strykejern eller dampsystem festet på veggen;
  • innebygd strykebrett er et nyttig tillegg;
  • hyller og nisjer forsammenleggbare sko.

Funksjoner i skapet i gangen

Et særtrekk ved møblene i dette rommet er en liten bredde. Møbler med en dybde på 400 mm vil være kompakte for Khrusjtsjov, med en standard på 600 mm.

Viktig! Vær oppmerksom på at ytterligere 100 mm trekkes fra dybden på hyllen, som går inn i rommet for skyvemekanismen, så standard kleshengere vil ikke passe inn i en smal kasse. Nedenfor er et bilde av innvendig fylling av klesskapet i gangen med merking av modulene.

Innebygd skap innvendig fylling
Innebygd skap innvendig fylling

Hyller for T-skjorter, skjørt, bluser

I ikke-standard møbler er stengene plassert vinkelrett og skiller mellom uttrekkbare og stasjonære strukturer. Mange antrekk får ikke plass på en slik stang, men du kan henge et par sett med yttertøy.

Skorom

Sko oppbevares i de nederste hyllene laget av ståltråd. Det særegne ved denne modulen er festingen av nett i en vinkel med muligheten til å plassere opptil tre par sko. Gjør deg derfor klar for at bulken må oppbevares i papiresker i vanlige hyller.

Sted for småting

Skuffer vil være uunnværlige i gangen eller gangen. I slike esker oppbevarer de ulike småting: pensler, krem og maling til sko, nøkler.

Ikke glem kroker til vesker, pakker, paraplyer. Når hver ting i huset har sin plass, virker rommet koseligere og ryddigere.

Andre viktige detaljer

Å håndtere innvendig fylling av skapet i gangen, ta vare påtilstedeværelsen av hyller for sesongklær, ellers hvor vil du lagre dem? Uttrekkskurver eller vanlige hyller laget av laminert sponplate passer til målet.

Løsningen for utformingen av speilfasaden til skapet vil være utmerket. Så gangen vil bli transformert og vil visuelt se bredere ut. Skap med belysning montert på visir eller inne i skapet ser spektakulære ut.

Hjørne skyve garderobe intern fylling foto
Hjørne skyve garderobe intern fylling foto

Interiørlayouttips

Når du skal velge møbler til soverom, stue eller gang og organisere innvendig fylling av en hjørnegarderobe eller en klassisk modul, følg anbefalingene nedenfor:

  1. Den innvendige utformingen av rommene tilsvarer antall dører. Så en to-dørs garderobe består av to moduler, en tre-dørs garderobe består av tre, og det anbefales å følge denne regelen. Som et unntak er et eksempel når skyvedørene er for brede, men det er ikke tilrådelig å montere et blad med lengde over 100 cm, ellers vil det synke.
  2. Tilstrekkelig stanglengde for oppheng av klær. Det anbefales å gjøre dette rommet større enn de andre, siden det skal være nok plass. Du kan følge de anbef alte parameterne: hylledybde - 600 mm, stanglengde - 900 mm.
  3. Hyller og nisjer i innvendig fylling av skapet på soverommet skal være behagelig i høyden. Normal tilgang innvendig oppnås med åpninger mellom hyller for klær opptil 400 mm, for bøker - opptil 350 mm.
  4. Modul for oppbevaring av korte klær på kleshengere er 80-100 cm, for lange garderobeartikler - opptil 160 cm BeregningBaråpningen blir mer nøyaktig hvis du legger til ytterligere 20 cm til det lengste plagget i samlingen din.
  5. De øvre hyllene (mezzaninene) lagrer vanligvis sjeldent brukte store gjenstander, så det anbefales å ikke begrense plassen for mye i høyden og avsette opptil 60 cm til den øvre blokken.
  6. Hvis du foretrekker å oppbevare klær på kleshengere, øk dybden på garderoben i henhold til prosjektet til 700 mm. Så hvis du trekker tykkelsen på dørene og svingmekanismen fra dybden, får du den optimale dybden på 60 cm. Det anbefales ikke å gjøre skapet dypere enn standardparametrene for den interne fyllingen av garderoben, ellers vil det være upraktisk å få ting.
  7. Praktisk vil være muligheten til å oppbevare sokker og undertøy i uttrekkbare hyller eller kurver. Fest slike blokker slik at fasaden ikke treffer dem, og rammen ikke forstyrrer fri åpning. Sørg for at skuffehåndtakene er skjøvet innover.
  8. Lange hyller og stenger trenger ekstra støtte, så organisering av støtter - skillevegger vil ikke være overflødig.
  9. Vurder alternativ for bakgrunnsbelysning. For å gjøre dette, må du organisere et uttrekkbart visir langs den øvre kanten av skapet. Det er bra at bakgrunnsbelysningen slår seg på automatisk når du åpner døren.
Innvendig fylling av hjørnegarderobe med mål
Innvendig fylling av hjørnegarderobe med mål

Sendigheter ved å fylle innebygde garderober

Ved selvmontering av garderoben er det virkelig mulig å utføre en mer praktisk fyllingsmulighet. Prøv å fylle det tomme rommet fra gulv til tak så mye som mulig ved å montere ekstra nisjer. Garderobe kan legges tilen spesialmodul hvor du får plass til en datamaskin. På forespørsel fra kunden blir den stående åpen eller skjult bak fasaden.

Noen ganger, i stedet for et rotete pantry, organiserer de et helt omkledningsrom med skyvepaneler. Men i dette tilfellet kreves en ombygging av rommet: endre plasseringen av dørene eller rekonstruere åpningen.

Riktig fylling av klesskapet

Det er ingen etablerte standarder for innvendig fylling av skap. Alt avhenger av flere komponenter, inkludert:

  • dimensjoner på en nisje eller vegg for innbygging av møbler;
  • antall og type klær;
  • kundens økonomiske kapasitet.

Den enkleste utformingen av interiørfyllingen settes enkelt sammen av en møbelbedriftsdesigner, og noen alternativer kan sees på Internett. I prosessen med å utforme prosjektet er de angitte skapstørrelsene angitt:

  • length;
  • width;
  • height;
  • depth;
  • antall hyller.

I arbeidsprosessen angis type og produsent av beslagene som brukes. Basert på de angitte dataene dannes prisen på produktet, tar hensyn til designerens tjenester, installasjon og materialkostnader.

Datadesign gir mulighet til å se det indre innholdet i hjørnegarderoben med mål og plasseringsmuligheter for hyller, skuffer, dører, speil og andre viktige elementer.

Enkeltdørs skap på skinne (skinne) er små og foreslår en intern ryddig oppstilling av garderobeartikler og mer. Fordi en avhalvdeler er konstant åpen, vil eieren måtte opprettholde orden ved å rengjøre hyllene fra tid til annen. Bredden på seksjonene i et slikt skap bør være minst 80 cm, og høyden for lange ting bør være minst 140 cm. Dette er en relativ indikator, og lengden på seksjonen er laget i henhold til kundens ønsker og kan nå en komfortabel henger for å henge på baren.

Vær oppmerksom! Plasseringen av stangen (tverrstangen) er langsgående eller tverrgående, avhengig av kundens preferanser og estimert antall ting. Et praktisk alternativ er plasseringen av tverrstangen langs seksjonens bredde, og ikke dypt inn i den. Dette bidrar til betydelig plassbesparelse inne i modulen. På bildet, innvendig fylling av hjørnegarderoben.

Skyvegarderobe på soverommet interiør fyllingsbilde
Skyvegarderobe på soverommet interiør fyllingsbilde

Hvilket garderobe alternativ er bedre å ta

I et lite rom passer for eksempel en gang, en endørs struktur eller et skap med to skyve deler av fasaden. Dette alternativet har minst to seksjoner. Husk at distribusjonen av interne moduler i henhold til deres funksjonelle formål vil forenkle arbeidet til både produsenten og mesteren. Hvert prosjekt for intern fylling av garderoben i gangen er delt inn i betingede lagringsblokker:

  • kjoler og kåper;
  • hatter og basker;
  • sokker og hansker;
  • pleieprodukter for klær og sko.

Skap med ulike layouter bruker individuelt det indre rommet og passer inn i det indre av rommet på forskjellige måter. Hjørnemodeller lar deg bruke tidligere ubrukteplass eller ordne en trekantet sone i et rom med en ikke-standard layout. I et slikt skap er det plassert to ganger flere ting enn i et vanlig.

Skyvegarderobe på soverommet interiørfylling
Skyvegarderobe på soverommet interiørfylling

Som du kan se, er det interne innholdet i den innebygde garderoben et interessant diskusjonstema. Bruk disse tipsene, ta hensyn til anbefalingene og prøv å velge design basert på personlige behov og møbelfunksjonalitet.

Anbefalt: