Tre-kammer doble vinduer: fordeler og ulemper

Innholdsfortegnelse:

Tre-kammer doble vinduer: fordeler og ulemper
Tre-kammer doble vinduer: fordeler og ulemper

Video: Tre-kammer doble vinduer: fordeler og ulemper

Video: Tre-kammer doble vinduer: fordeler og ulemper
Video: Как придать Объём волосам Пошагово дома | 4 способа Укладки волос! Как научиться укладывать волосы! 2024, Kan
Anonim

Isolerglass er den viktigste delen av nye moderne plastvinduer, og valget bør tas på alvor. I hvilke tilfeller bør du velge et tre-kammer doble vinduer?

Tre-kammer doble vinduer
Tre-kammer doble vinduer

En av de viktige fordelene plastvinduer har fremfor tre, er bevaring av varmen i huset. I dette tilfellet er det ingen bedre assistent enn et tre-kammer doble vinduer. Nivået av termisk støtte er det høyeste, fordi basen bruker fire glass, som er forbundet med avstandsstykker, samt tre luftkamre.

Tre-kammer doble vinduer velges kun ved et presserende behov for termisk beskyttelse eller når det er behov for høy støyimpermeabilitet. Du bør kjenne til noen enkle regler før du bestemmer deg for et slikt oppkjøp.

Vurder først vekten av det nye vinduet. Et tre-kammer dobbeltvindu er veldig tungt og er delt opp i et stort antall vinduer for at karmen skal tåle det. Dette er et veldig møysommelig arbeid, som ikke alle selskaper vil påta seg.

For det andre er trippel beskyttelse dårlig fordi den lar en svært liten mengde lys slippe gjennom, noe som skaper ulempe og skumring irom. Tenk derfor nøye gjennom lysløsningen på kontoret eller leiligheten din før du bestiller et slikt vindu.

Tre-kammer doble vinduer
Tre-kammer doble vinduer

For det tredje er prisen på treglassvinduer ganske høy på grunn av vanskeligheter med produksjon og installasjon. Og de nødvendige vindusstørrelsene er vanskelige å finne.

Et slikt dobbeltvindu har imidlertid også positive sider. Så etter å ha valgt det, kan du helt glemme varmeapparater: du trenger dem ikke lenger. Gitt besparelsene på romoppvarming, vil vinduet betale seg med renter på kort tid. Men samtidig bør du sørge for at tettheten i rommet ikke går av skala, fordi dette også er skadelig. For at vinduet skal vare lenge, anbefaler produsenter på det sterkeste å lufte rommet i femten minutter om morgenen og kvelden. Dette vil bidra til å unngå akkumulering av kondensat, som påvirker vinduet med doble vinduer negativt.

Det er veldig praktisk å installere slike doble vinduer hvis det er en høyhastighets motorvei eller en jernbane i nærheten av huset ditt. Lydisoleringen til dette vinduet er utmerket.

En annen veldig viktig fordel som trelagsvinduer har, er at det er veldig vanskelig å knuse slike vinduer.

Tre-kammer doble vinduer
Tre-kammer doble vinduer

Tre-kammer doble vinduer: vedlikeholdsfunksjoner

- Trippelglass bør rengjøres med vanlige rengjøringssprayer.

- Du bør ikke under noen omstendigheter bruke motorbensin eller andre løsemidler, da de kan skade glasset.

- Se nøye hvilken svamp det ertørk, unngå harde stoffer.

- Ikke bruk pulverrensemidler. De riper og deformerer doble vinduer, noe som forringer deres utseende og ugjennomtrengelighet.

- Hvis du har et problem med vinduet, ikke prøv å løse det selv. Det er best å kontakte spesialister.

Hvis du følger alle anbefalingene ovenfor, kan du være sikker på at vinduet vil tjene deg i lang tid.

Anbefalt: