Tannbørsteholdere: interessante ideer for badet

Innholdsfortegnelse:

Tannbørsteholdere: interessante ideer for badet
Tannbørsteholdere: interessante ideer for badet

Video: Tannbørsteholdere: interessante ideer for badet

Video: Tannbørsteholdere: interessante ideer for badet
Video: Bathroom Accessories organizer Set Toothbrush Holder Automatic Toothpaste Dispenser 2024, Kan
Anonim

Hva skal børsteholderen være? Komfortabel, funksjonell og vakker, som matcher den generelle stilen på badet. Her kan du finne noen interessante ideer som vil komme godt med hvis du bestemmer deg for å bytte ut tannbørsteholderne i hjemmet ditt.

marin stil

Tannbørstekopper er så banale og ikke interessante i det hele tatt. Hver andre innbygger i landet vårt har et slikt tilbehør på badet, og de skiller seg bare fra hverandre i farge og materiale. Selv om du virkelig prøver, kan du finne en veldig vakker dalbane i form av et glass.

tannbørsteholdere
tannbørsteholdere

De mest populære akvarieglassene med skjell, stjerner og dekorative steiner. Hvis du rister stativet, setter all denne skjønnheten i gang - det er bare et bilde for avslapning. Oftest selges slikt tilbehør i sett, som inkluderer et stativ, en såpeskål og en beholder for flytende såpe.

Tumbler med tidtaker

Tannbørsteholdere er ikke alltid designet for en stor familie. Det finnes også mini- alternativer, for eksempel "roly-poly" for entidtaker børste. Dette er en modell for enkeltsinnede individer som til og med pusser tennene i en strengt definert periode. Fordelen med et slikt stativ er at det aldri faller, noe som så ofte er tilfellet med konvensjonelle modeller. Så du kan kjøpe en slik "roly-poly" for hele familien, bare for hver enkelt.

Babymodeller

glass står for tannbørster
glass står for tannbørster

Barnetannbørsteholdere lages oftest i form av morsomme dyr eller karakterer fra din favoritttegneserie. Generelt bør det være noe veldig lyst og iøynefallende for babyen. Tross alt er dette den eneste måten å interessere den yngre generasjonen på og innpode behovet for daglig børsting.

Men samtidig bør barneunderlegg være laget av materialer av høy kvalitet som ikke avgir eller inneholder skadelige stoffer, siden det er sannsynlig at denne gjenstanden vil bli prøvd på tannen.

I tillegg skal stativet ikke ha skarpe hjørner eller kanter eller små, lett avtagbare elementer.

dalbaner
dalbaner

Tannbørsteholdere med steriliserende effekt

Daglig børsting er bare bra for munnhygienen hvis tannbørsten er fri for bakterier. Det skal bemerkes at dette er nesten umulig å oppnå, fordi busten hele tiden blir våt, noe som betyr at hele kolonier av bakterier utvikler seg på dem. Det er her tannbørsteholdere med steriliserende effekt kommer godt med. Faktisk er en slik enhet en slags medisinsk gadget der, under påvirkning avultrafiolette stråler desinfiserer busten.

Vel, hvis du vil ha noe helt uvanlig, så prøv å lage et standpunkt med egne hender: ingen vil definitivt ha en slik.

Anbefalt: