Strykebrett-kommode - multifunksjonelle møbler til hjelp for vertinnen

Strykebrett-kommode - multifunksjonelle møbler til hjelp for vertinnen
Strykebrett-kommode - multifunksjonelle møbler til hjelp for vertinnen

Video: Strykebrett-kommode - multifunksjonelle møbler til hjelp for vertinnen

Video: Strykebrett-kommode - multifunksjonelle møbler til hjelp for vertinnen
Video: Hafele ironing board 2024, Kan
Anonim
strykebrett kommode
strykebrett kommode

Livet til en moderne husmor er fylt med mange nyttige enheter som letter hennes daglige husholdningsarbeid. Dette gjelder ikke bare husholdningsapparater, men også funksjonelt gjennomtenkte møbler. Strykebrettkommode er veldig praktisk i drift, den kombinerer to gjenstander (dimensjoner: bredde - syttifem, dybde - trettifem, høyde - åttifem centimeter). Mobilskapet på hjul har fire skittentøyskurver: to små, en stor og en høy, designet for gjenstander som ennå ikke er strøket. Arbeidsflaten brettes, området er hundre og sytten ganger trettifem centimeter. Qinstin-strykebrettet (laget i Indonesia) er laget av naturlig tre med rotting. Møblene er veldig komfortable, det er drømmen til enhver husmor. Tross alt er alt til fingerspissene. Du kan bestille den via en spesialisert nettside. Dette miraklet kommer samlet.

strykebrett kommode anmeldelser
strykebrett kommode anmeldelser

Modellene er forskjellige, antall skuffer for lin kan variere. Utformingen av arbeidsflaten lar deg øke den takket være to foldeplan plassert på sidene av skapet. Det er en spesielljernstativ. Designet er tenkt slik at møblene skal passe inn i leilighetens interiør og bli dens integrerte del.

Bekvemmeligheten som strykebrettkommoden har, er at den har et avtagbart deksel for arbeidsflaten. Det er lett å skifte, vaske. Slike multifunksjonelle enheter er laget av både utenlandske og innenlandske produsenter fra forskjellige materialer. Skittentøyskurver kan for eksempel være laget av plast eller flettet. Det finnes alternativer utstyrt med trehyller i stedet for bokser.

strykebrett kommode qinstin
strykebrett kommode qinstin

For å finne ut om et strykebrett/kommode er riktig for deg, bør du lese produktanmeldelser nøye. De fleste kjøpere er fornøyd med kjøpet. De liker det nå, det er ikke nødvendig å lete etter et sted hvor du skal sette strykebrettet og hvor du skal legge tøyet etter vask. Bare snu kommoden til side og hev arbeidsflaten.

Nesten alle sammensatte modeller ligner et vanlig nattbord og er kompakte. Ikke bare et strykebrett brukes, kommoden i noen modifikasjoner er utstyrt med sammenleggbare hyller, som er tilpasset for oppbevaring av strykejern og strøkent lin. Produsenter tilbyr å velge fargen på møbler etter din smak: valnøtt, wenge, hvit, naturlig bøk. Produsert i Italia, LoStiro-modellen har blant annet et spesialstativ for å stryke ermene på klær, en vaskekurv i metall, tre hyller og et ekstra deksel. Når det er montert er det et konsollskap med mål: høyde- 89, lengde - 55, bredde - 38 centimeter. Settet kommer med gulvhengere, som du kan henge klær fra svært rynkete stoffer på umiddelbart etter stryking. Arbeidsflaten, som er utstyrt med en kommode for strykebrett, er laget av perforert kryssfiner. Strykehyllen har en avtagbar varmebestandig gummimatte.

Anbefalt: