LED-lys til hjemmet - et moderne alternativ til en lyspære

LED-lys til hjemmet - et moderne alternativ til en lyspære
LED-lys til hjemmet - et moderne alternativ til en lyspære

Video: LED-lys til hjemmet - et moderne alternativ til en lyspære

Video: LED-lys til hjemmet - et moderne alternativ til en lyspære
Video: The best LED light bulb EVER made is $3.50. Excellent CRI, No Flicker, Even Dimming. 2024, Kan
Anonim

Spørsmålet om organisering av belysning i huset er en av de viktigste for å skape et interiør. Tross alt, i tillegg til deres hovedfunksjon - "kampen mot mørket", kan lamper for hjemmet spille en rent dekorativ rolle. I dag kan du finne mye av alle slags lysarmaturer i butikkene. Dette er pompøse lysekroner, og koselige gulvlamper og uvanlige vegglamper. Men moderne og konsise LED-lamper til hjemmet har vært størst etterspørsel i det siste.

Så hva er hemmeligheten bak deres popularitet? Den økte interessen for slike lyskilder ligger i deres positive egenskaper. For det første bruker LED svært lite strøm. Og med den konstante økningen i strømprisene, vil denne fordelen være svært håndgripelig. Det andre klare pluss

led lys til hjemmet
led lys til hjemmet

bruken av slike lamper ligger i deres lange levetid. Den oppgitte levetiden til produsentene er ikke mindre enn 100 000 timer. Og dette er snart 25 år! For det tredje er LED-en i arbeidstilstand praktisk t alt ikke mottagelig for oppvarming, noe som gjør den helt trygg.i omløp. Et annet viktig poeng er at LED-lamper til hjemmet kan lages i ulike farger. Og dette gir store muligheter for å skape en unik romdesign.

innfelte lamper
innfelte lamper

Omfanget av disse lyskildene er også veldig bredt. De kan brukes til grunnleggende, dekorativ eller retningsbestemt belysning. Oftest i urbane moderne leiligheter kan du finne LED-taklamper. De monteres ganske enkelt og kan installeres på absolutt alle materialer, også de som lett smelter.

Innfelte lys er den perfekte løsningen når du trenger å fokusere på en hvilken som helst interiørdetalj. I tillegg vil de perfekt takle oppgaven med å dele rommet inn i soner: arbeid, fritid, kreativt.

lamper til hjemmet
lamper til hjemmet

Noen, i et forsøk på å realisere en form for designidé, bygger inn LED-hjemmelys i veggen eller gulvet. Slik belysning vil gi interiøret et unikt og moderne utseende.

Når det gjelder selve rommet, vil slike belysningsarmaturer se harmonisk ut i absolutt alle rom. I barnehagen eller soverommet kan du ved hjelp av dem skape en fantastisk utsikt over stjernehimmelen. En kjøkkenbardisk med lysdioder vil se veldig imponerende ut.

interiør med LED-lys
interiør med LED-lys

Selve spørsmålet er - hvordan velge LED-lamper til hjemmet? Her må du snuta hensyn til flere kriterier:

1) LED-produsent. De mest kjente på dette området er merker som Osram, Philips, Nichia og andre. Jo mer "hypet" et selskap er, desto mer sannsynlig er det at LED-hjemmelysene deres oppfyller alle de annonserte spesifikasjonene deres.

2) Design. Dekselet til enheten må nødvendigvis være støv- og fuktbestandig, ha god varmeoverføring for å unngå svikt i lysdiodene på grunn av overoppheting.

3) Egenskaper til strømforsyningen. Det er optim alt hvis det er beskyttet mot strømstøt, overoppheting og LED-nedbrudd.

Anbefalt: