Space arrondering - skyve rom skillevegger

Innholdsfortegnelse:

Space arrondering - skyve rom skillevegger
Space arrondering - skyve rom skillevegger

Video: Space arrondering - skyve rom skillevegger

Video: Space arrondering - skyve rom skillevegger
Video: Construction of partitions of a bathroom from blocks. All stages. #4 2024, Kan
Anonim

Omplanlegging av et rom er alltid forbundet med ønsket om å organisere plassen på en slik måte at man sparer de tilgjengelige kvadratmeterne. Vanlige vegger med døråpninger kan som regel ikke løse et slikt problem. Store skillevegger laget av skumblokker eller murstein skjuler seg flere meter i rommet, noe som er spesielt merkbart i leiligheter eller småhus.

Skyveromsdelere er et flott alternativ til blanke vegger. Laget av en rekke byggematerialer, er de i stand til å forvandle rommet og gjøre det mer ergonomisk. Denne designløsningen lar deg spare plass betydelig og gi hele interiøret vektløshet og letthet.

skyve romdeler
skyve romdeler

Fordeler med romdeler

Mange har en tendens til å forvirre romdører og romdelere. Skyvedører opptar kun en åpning i veggen, mens skillevegger strekker seg fra den ene veggen til den motsatte, fra gulv til tak.

Basicfordel som skyvedører har, letthet og holdbarhet. De er laget av tre og aluminiumsprofil, som er praktisk og enkel å montere.

I tillegg kan innvendige skillevegger monteres absolutt i alle rom. De er en virkelig redning for en liten leilighet, hvor det ofte er nødvendig å dele ett rom i flere soner som må tilpasses ulike behov. Uten å krenke harmonien i interiøret, vil et slikt design skille soveområdet fra stuen eller bidra til å skape et arbeidsområde. Forresten, for å lage sistnevnte, er skyveromspartisjoner mye brukt på kontorer. Oftest er dette små stasjonære skillevegger. Alle deler av enheten beveger seg på ruller, noe som sikrer lydløs folding av strukturen.

skyve romdeler
skyve romdeler

Moderne skyvedører har utmerkede lydisolerende egenskaper og oppfyller alle brannsikkerhetskrav. I tillegg lar produksjonsteknologi deg lage de mest uvanlige designene som visuelt øker plassen. Laget av gjennomsiktig materiale (glass eller plast), skyve romdeler forstyrrer ikke penetrasjonen av naturlig lys.

Typer innvendige skillevegger

Det er mange tekniske løsninger som gjør det mulig å realisere de mest uvanlige ideene om romsonering. Det mest populære alternativet er en treramme med glass. Laget av massiv eik eller bøk, er slike design ideellepasser inn i det klassiske interiøret. Treets naturlige edelhet skaper et unikt entourage som gir komfort og varme til stuen eller spisestuen.

skyve romdeler
skyve romdeler

For et moderne interiør er aluminiumsprofilrammer egnet som innvendige skillevegger. Ved deres design er de ikke forskjellige fra tre, men de er betydelig dårligere enn dem når det gjelder vekt og rammetykkelse. Fordelen med aluminiumsskillevegger er deres økte motstand mot fuktighet. På grunn av denne egenskapen brukes de i våte områder.

Rammeløse skillevegger, unike i sin design, er også kjent. For deres produksjon brukes spesielt sikkerhetsglass med en tykkelse på 8 mm. Som andre innvendige skillevegger kan de åpne både langs veggen og "synke" ned i den. Dette designet er elegant, og tegningene som er påført over glassflaten kan fortsette designideen til hele interiøret.

Anbefalt: