Hvorfor trenger vi mobile skillevegger på kontoret? Hvordan installere mobile skillevegger i en leilighet?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor trenger vi mobile skillevegger på kontoret? Hvordan installere mobile skillevegger i en leilighet?
Hvorfor trenger vi mobile skillevegger på kontoret? Hvordan installere mobile skillevegger i en leilighet?

Video: Hvorfor trenger vi mobile skillevegger på kontoret? Hvordan installere mobile skillevegger i en leilighet?

Video: Hvorfor trenger vi mobile skillevegger på kontoret? Hvordan installere mobile skillevegger i en leilighet?
Video: How to use the Office mobile app – Mobile-centric design 2024, Mars
Anonim

Mobile skillevegger er fordelaktige å installere i store rom. For eksempel på et loft - et rom uten vegger. I denne artikkelen vil vi finne ut hvordan du kan endre interiøret i rommet ved å bruke slike design.

mobile partisjoner
mobile partisjoner

Destination

Skap en følelse av privatliv. Hovedfunksjonen til skillevegger er å fremheve soner. Selv om de, i motsetning til gardiner og skjermer, ikke deler rommet i deler, men fremhever soner. Og med tanke på at du kan kjøpe mobile partisjoner billig (fra 1300 rubler per meter), vil de spare penger på å avgrense plass.

Ideen om en slik adskillelse uten å forstyrre den generelle enheten i hjemmene våre kom fra hallene til store butikker. På syttitallet av forrige århundre dukket det opp mobiler i store utstillings- og kjøpesentre i utlandet - dette er gulv- og opphengsstrukturer med en foranderlig konfigurasjon, hvor reklame og informasjon var plassert. Men de var ikke den vanlige typen reklametavler. Mobiltelefoner var over butikkvinduene og tiltrakk seg oppmerksomheten til kjøperne.

mobile kontorskillevegger
mobile kontorskillevegger

Historie

La oss ta en kort digresjon inn i historien til moderne mobilpartisjoner. De dukket først opp i Japan. Da hadde de form av foldeskjermer, som var laget av papir. Det ble limt på veldig tynt tre, hvoretter de allerede var m alt av kalligrafer og kunstnere. Tiden går fort, motetrender endrer seg, det samme skjer med disse skjermene. For øyeblikket er deres motstykker mobile rompartisjoner, et stort utvalg som vil tilfredsstille alle behov og smaker. Prosessen med utviklingen deres er sammenvevd med evolusjon i alle produksjonsområder. Tiden med nye teknologier dikterer sine egne moteregler og trender i bedriftslivet, så vel som innen kontor- og leilighetsinteriørmote, derfor må du overholde dem.

Moderne trender

Hovedantallet produsenter av skillevegger utnytter naturlige vegetabilske motiver. For eksempel tilbyr Casamania dem fra moduler som er laget i form av en gren med blader, mens alle kan selvstendig sette sammen en bosquet (busker kuttet i geometriske former i parker) eller "dyrke" et tre. Men Vitra, som produserer mobile partisjoner, hvis pris varierer fra 1300 til 3500 rubler per meter, ble interessert i undervannstemaet. Selskapets designere har laget hengende gardiner som minner om fiskegarn og alger. Hvis slike mobile skillevegger i leiligheten plasseres i nærheten av stoler med korallformer fra Edra, vil det være mulig å lage et fragment av et undervanns eventyrrike hjemme.

Rugiano og Caimi tilbyr ekte vevingblonder, men ikke fra tråder, men fra polymer- og metalldeler. Og A&F Mendini lar deg lage en skillevegg laget av fargede glasskuber.

mobile skillevegger i leiligheten
mobile skillevegger i leiligheten

varianter

Mobilpartisjoner kjennetegnes hovedsakelig av følgende kriterier:

  • etter formål (separasjon av plass, avgrensning av arbeidsområder, støyisolering, visuell isolasjon);
  • etter fyllingstype (dobbel, enkel);
  • når det gjelder funksjonalitet (endre konfigurasjonen av plass, felles interiør, leggingskommunikasjon);
  • etter materiale (glass, MDF, sponplater, vinylbelegg, plast, polykarbonat);
  • etter design (kvittering for tilstøtende deler, modulstativ).

Frame

Skillingsrammen er laget av PVC-profiler eller tre, selv om mobile kontorskillevegger i aluminium nylig er oftest laget av miljøvennlig, lett og slitesterkt metall, som regnes som aluminium. Designene deres kan være veldig forskjellige. De er forskjellige i størrelse, form og materialer som fyller rammen.

polykarbonatark

Polykarbonat er et veldig slitesterkt og lett materiale. Selv om dette ikke er spesielt viktig for innvendige skillevegger, er det verdt å merke seg at det er pålitelig i både kulde og varme.

mobile kontorskillevegger
mobile kontorskillevegger

Glassblokker

Mobile glasspartisjoner regnes som de vanligste. Den kan være matt eller gjennomsiktig. Den kan dekoreres med alle slags mønstre: gjennomsiktigtegninger - frostet glass, og frostet - gjennomsiktig glass. For å unngå at glasset knuses i småbiter ved et uhell, limes det på store skillevegger med en helt gjennomsiktig film, noe som øker styrken.

Fyling med gipsvinyl

Gipsvinyl er gips som er limt over med vinylfilm. Det er et miljøvennlig materiale med mange nyanser og farger.

Sponplateark

Ark festes i rammer i 1 eller 2 lag. Når du fyller i 2 lag, legges et spesielt lydisolerende materiale mellom dem, for eksempel mineralull. I dette tilfellet må hele strukturen gjøres vanntett, siden fuktig bomull nesten mister sine lydisolerende egenskaper. For lukkede rom holder det arbeidsplassen varm.

mobile partisjoner billig
mobile partisjoner billig

Konfigurasjonsvalg

Moderne mobile skillevegger i leiligheten og på kontoret er alltid forskjellige fra hverandre. Dette er ikke bare et ønske om å individualisere din egen plass, men også å følge egenskapene til lokalene.

Når du velger partisjonskonfigurasjoner, må du ta hensyn til:

  1. Følger stil og stemning. Mobile kontorskillevegger kan fylles med ethvert materiale som passer innredningen og interiøret på hele kontoret.
  2. Ergonomi. Komfortable arbeidsforhold påvirker de ansattes aktivitet direkte.
  3. Lagånd. Når man jobber sammen er det svært viktig å gi ansatte mulighet til å konferere, samtidig som man opprettholder personlig plass for alle.
  4. Personlig plass. Tykke mobile skillevegger tillater bruk av persienner, de kan understreke det abstrakte rommet.

Flaws

  • Det er vanskelig å bestemme seg for riktig antall moduler. Det er umulig å forutsi nøyaktig hvor mange elementer som kreves for å lage en struktur med ønsket størrelse. Du må bestille i utlandet, om nødvendig, en ny pose med manglende deler, og kanskje neste parti for å kjøpe dyrere enn den forrige.
  • Ingen isolerende egenskaper.
  • mobile partisjoner pris
    mobile partisjoner pris

Benefits

Relevansen til mobile partisjoner skyldes mangfoldet av fordelene deres. Det skal bemerkes at de er veldig praktiske å bruke. Utvalget av border er tenkt ut for den mest komfortable bruken, som er gitt for arbeidet med fellesrommet.

For eksempel kan en bordplate enkelt henges på modulstativene. For bedre stivhet og stabilitet brukes spesielle støtter og braketter som er enkle å installere.

Skjulte ledninger kan enkelt plasseres i selve skilleveggene. Den øvre plassen deres brukes til å henge hyller og rulleskodder.

Mobile kontorskillevegger er justerbare for å kompensere for ulike vegg- og gulvuregelmessigheter.

Deres store fordel er rask demontering og videre montering uten tap av kvalitet. Hvis du flytter, kan du ta dem med deg og organisere et kontor på et annet sted.

mobile romdelere
mobile romdelere

TilleggMuligheter

  • Om nødvendig kan du sette skillevegger i nærheten av veggene, som har radiatorer, gulvlister eller kabelkanaler. Dette vil tillate eksterne vedlegg.
  • Aluminiums mobile skillevegger på kontoret gjør det mulig å bruke skjult legging av elektriske kabler.
  • Den lille størrelsen på den horisontale overflaten oppmuntrer til rasjonell bruk av hele plassen. Samtidig kan vertikale flater brukes til å feste lapper, og en liten arbeidsplass gjør det mulig å ordne alle gjenstandene som er nødvendige for arbeidet, samtidig som du får dem uten å reise deg fra stolen.
  • Open Space-systemet lar deg transformere interiøret på grunn av radielle moduler.
  • Ytterligere stabilitet skapes ved å feste skillevegger til gulvbelegget.

Lag en komfortabel arbeidsplass for de ansatte med kontorskillevegger, og deres arbeidseffektivitet vil skyte i været, og dermed inntektsnivået ditt.

Anbefalt: