Sjarmerende sommerfugler på veggen. Uvanlig dekorativt element

Sjarmerende sommerfugler på veggen. Uvanlig dekorativt element
Sjarmerende sommerfugler på veggen. Uvanlig dekorativt element

Video: Sjarmerende sommerfugler på veggen. Uvanlig dekorativt element

Video: Sjarmerende sommerfugler på veggen. Uvanlig dekorativt element
Video: Установка деревянного подоконника, покраска батарей, ремонт кладки. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ ОТ А до Я #14 2024, April
Anonim

I ulike folkeslags tro, myter og legender ble sommerfugler oppfattet som et symbol på velvære, lykke og kjærlighet. De blir behandlet med ærbødighet i landene i Asia, gjenfødelsen og oppstandelsen av sjelen de symboliserer blant kristne. For aztekerne er dette en egenskap til vårens, kjærlighetens, vegetasjonens gud. De gamle romerne oppfattet dem som vakre blomster plukket av vinden. De forårsaker fortsatt beundring, og du kan beundre dem ikke bare om sommeren. Utrolig vakre og lyse sommerfugler på veggen som et dekorativt element i interiøret vil skape en sommerstemning i leiligheten, en følelse av en solrik dag, fylle rommet med spesiell energi.

Sommerfugler på veggen
Sommerfugler på veggen

Lignende dekor, som partikler av en kompleks mosaikk som utgjør interiøret, skaper et harmonisk bilde av den generelle dekorasjonen, inkludert skjønnheten i arrangementet og uovertruffen komfort. Veggdekorasjon med sommerfugler har vært brukt i lang tid, dette er langt fra en ny idé om designutvikling, men det er det som gjør det mulig for helemesterens irrepressible fantasi, liver opp interiøret og presenterer det i nye farger. Hage-, eng- eller åkersommerfugler på veggen, laget av farget papir, stoff, perler, ekte lær, vinylplater og en rekke andre materialer, er en utmerket designløsning.

Unike paneler og andre komposisjoner laget av flagrende, uvanlig luftige og lette skapninger passer perfekt inn i interiøret i et soverom, barnehage eller stue. Delikate og dirrende sommerfugler på veggen, som om de svever i en slags fri flyt, skaper en unik atmosfære. Variasjonen av deres former og farger er fantastisk, frydende for øyet, du vil beundre dem så lenge som mulig.

Veggdekorasjon med sommerfugler
Veggdekorasjon med sommerfugler

En ganske interessant interiørdesignstil for denne innredningen ble designet og brakt til live av New York-kunstneren Paul Villinski. Det representerer en slags utfordring for tradisjonelle interiørdesignløsninger, siden hovedmaterialet for mesterens ideer er metallbokser fra drinker. Kunstneren kutter forsiktig sommerfugler ut av krukker, og får deretter vektløse flokker av disse vakre skapningene til å sirkle rundt veggene, og stopper tiden. Sommerfugler ser ut til å fryse i en evig bisarr runddans, som selvfølgelig ikke kan annet enn å imponere.

Flamrende sommerfugler, symboliserer lettheten i å være, glede og fornyelse, som minner om en solrik sommerdag, grønne plener. I interiøret kan de brukes som dekorasjon for rammer i malerier, fotografier, speil, bordlamper og lysekroner. Ganske søt og naturligsommerfugler ser på gardinene. De dekorerer møbler eller lager sine egne malerier ved å feste dem på papir. Lyse sommerfugler som gir uttrykksevne til interiøret, liver det uvanlig opp. Ofte blir slik dekor supplert med diverse tilbehør laget i form av disse dirrende skapningene.

DIY veggdekor sommerfugler
DIY veggdekor sommerfugler

Det er imidlertid mer origin alt å dekorere veggene i rommet med dem. Til dags dato er et bredt utvalg av dekorative elementer på salg. Men hvis det er et ønske om å understreke originaliteten til utformingen av hjemmet ditt og skape din egen spesielle atmosfære av komfort i huset, er det bedre å lage veggdekor med egne hender. Sommerfugler reproduseres enkelt på veggene ved hjelp av en sjablong, akryl eller selvlysende maling, mønstre og farget dobbeltsidig papir.

Du kan arrangere dem i en rekke varianter. Sommerfugler vil se spesielt bra ut på vegg eller tak, festet på den mest naturlige måten. Dette vil skape en illusjon av en flokk møll som ved et uhell flyr inn i rommet. Sommerfugler kan ordnes tilfeldig, ved hjelp av et spill med kontraster, eller du kan velge innredning i ett enkelt fargevalg. Sommerfuglanheng vil se spektakulært ut. Fargerike og gjennomskinnelige skjønnheter som henger på de tynneste trådene vil bli satt i bevegelse av en lett strøm av luft, og bringe litt positiv energi og varme inn i huset.

Anbefalt: