Valg av garderobeskap, fasader i interiøret

Innholdsfortegnelse:

Valg av garderobeskap, fasader i interiøret
Valg av garderobeskap, fasader i interiøret

Video: Valg av garderobeskap, fasader i interiøret

Video: Valg av garderobeskap, fasader i interiøret
Video: Тренды в дизайне интерьера. IMM Cologne 2018 Venjakob & Jutzler & Interlubke 2024, April
Anonim

Riktig planlagt plass vil gjøre selv et lite rom koselig, noe som er veldig viktig i små byleiligheter. Og en utmerket assistent her vil være en garderobe, hvis fasade kan ha et bredt utvalg av farger. Den kan plasseres i enhver stue, og ved hjelp av skyvesystemer fra en upåfallende nisje lage en fullverdig garderobe.

Slike skap er av to typer: skap og innebygd. Skapet har ramme med vegger og hyller og er et selvstendig møbel.

skyve garderobe fasade
skyve garderobe fasade

En skyvegarderobe, hvis fasade er montert på rammer festet til tak og gulv, kalles innebygd. Den største ulempen i dette tilfellet er upåliteligheten til strukturen på grunn av ujevne vegger. Selv om dette er en veldig rasjonell løsning hvis det er en nisje i veggen. Det skal bemerkes at et slikt skap ikke kan flyttes, så for de som bor i leilighet gir det ingen mening å installere det.

Om design

Dørfronter til garderober kan lages av en rekke materialer - glass, speil, sponplater, dekorativ plast, bambus og rotting. Lerreter med fotoutskrift er veldig populære,glassmalerier og sandblåste tegninger på speil. For å beskytte forbrukeren limes de bankende skapdørene med en spesiell støtsikker film, takket være at fragmentene i så fall ikke vil spre seg. Det ser interessant ut skap, fasaden som er laget av flere materialer. Ulike variasjoner og kombinasjoner er i stand til å gjøre dette møbelet så nært som mulig til utformingen av hele rommet.

garderobedørfronter
garderobedørfronter

Om fylling

En viktig forskjell på alle modeller er fyllingen av skapet, ofte er det antall nyttige seksjoner som er med på å ta et valg. Dette gjelder imidlertid kun for modellene som er på lager. Med en individuell bestilling kan den interne fyllingen gjøres under hensyntagen til kjøperens ønsker. Vanligvis lager de to seksjoner: en for yttertøy, den andre, med hyller og skuffer, for små ting og lette ting.

Velge et sete

Fyling avhenger direkte av stedet der garderoben skal installeres. Fasader velges basert på interiøret i rommet. Og det er egnet for en barnehage, og for en gang, og for et soverom, mens modellene vil være forskjellige i samsvar med formålet.

  • For gangen bør innvendig plassering av hyllene inkludere oppbevaring av yttertøy og sko. Når det gjelder dørene, vil speilduken være på plass her.
  • Et speil fungerer ikke i et soveromsskap, og fyllet skal inneholde stenger, hyller og skuffer.
  • For barn bør fasaden på den innebygde garderoben ikke ha speil eller briller. Her, som ingen andre steder, åpne seksjoner ogmaksim alt antall skuffer og hyller der alle leker, bøker og ting kan legges ut.
  • innebygd garderobe foran
    innebygd garderobe foran

Belysning og bakgrunnsbelysning

Innfelt belysning kan være veldig nyttig, det kan være i eller utenfor skapet. Utendørsbelysning ser flott ut i kombinasjon med speil- og glassdørpaneler og fungerer mer som et dekorativt element. Den indre er perfekt for et dypt skap, dens tilstedeværelse vil gjøre det enkelt å finne den rette.

Anbefalt: