Poleringsmaskin: utvalgsregler

Poleringsmaskin: utvalgsregler
Poleringsmaskin: utvalgsregler

Video: Poleringsmaskin: utvalgsregler

Video: Poleringsmaskin: utvalgsregler
Video: Maskinpolering for nybegynnere 2024, Kan
Anonim

Poleringsmaskin - en enhet designet for polering av ulike deler, ting fra ethvert materiale: karosseri, slitt DVD-plate, frontlykter, metallprodukter, etc.

poleringsmaskin
poleringsmaskin

Poleringsmaskiner er dyre (fra 9 000 til 20 000 rubler) og billige (1 000-2 000 rubler). Før du kjøper et verktøy, bør du bestemme hvilken belastning det vil motta. Selv med kjøp av den dyreste poleringsmaskinen er det ingen garanti for at den vil være feilfri og oppfylle alle dine krav.

For selve merket må du betale rundt 10 prosent av prisen på bilen. Hvis vi snakker om billige enheter, så her, som de sier, hvor heldig. Selv blant billige varer kan du finne et pålitelig, verdifullt verktøy som kan vare lenger enn et merkevare. Hvis du er en amatør og trenger en poleringsmaskin for engangsbruk, bør du definitivt forlate denne ideen, i dette tilfellet er det bedre å kontakte serviceavdelingen, som vil koste deg mye mindre. Hvis du er profesjonell og jobber i et servicesenter, dadu kommer til å klare deg med en mellomprisbil.

De angitte produktene har vist seg ganske godt i prosessen. De forårsaker ikke mye problemer for eieren, enkle å betjene. Interskol-poleringsmaskinen kan også brukes til rengjøring og sluttdekorering av ulike deler og overflater: plast, metall, glass, tre.

slipe- og poleringsmaskin
slipe- og poleringsmaskin

I tillegg til alt dette brukes poleringsverktøyet til bearbeiding av malingsmaterialer, samt tørrsliping av stein. En poleringsmaskin av moderne design er trygg og behagelig å bruke, har et minimumsnivå av vibrasjoner og støy. Dette verktøyet lar deg utføre enorme mengder arbeid.

Slipe- og poleringsmaskin: tekniske aspekter ved enheten

På grunn av tilstedeværelsen av en hastighetsregulator i enheten, om nødvendig, kan du øke eller redusere hastigheten når du polerer overflaten. Et viktig poeng i utformingen av poleringsmaskinen er tilstedeværelsen av en kraftkompensator som holder hastigheten du har valgt. Kraftkompensatoren opprettholder den nødvendige hastigheten selv når den er i kontakt med den polerte overflaten. Uten denne enheten risikerer du å brenne dkm. Kraftstabilisatoren stabiliserer driften av poleringsmaskinen, når den forlater den polerte overflaten, vil enheten ta fart ved treghet, og dette er, som du vet, en uønsket prosess både for poleringsoverflaten og for selve maskinen.

poleringsmaskin interskol
poleringsmaskin interskol

Velgerpoleringsmaskin, inspiser den nøye, be selgeren vise deg noen flere for sammenligning. Sjekk integriteten til saken, slå på maskinen, lytt til lyden av arbeidsutstyret i hodet, sjekk om det er praktisk å holde poleringsmaskinen i lang tid med vibrasjon. Massen til verktøyet spiller en nøkkelrolle i arbeidsprosessen, så velg den selv, med tanke på egenskapene og egenskapene til kroppen din. Den mest komfortable og ergonomiske polermaskinen er den med D-håndtaket over girkassen. Det finnes modeller designet for polering av vertikale flater og vanskelig tilgjengelige steder, det finnes også universalmodeller for polering av alle overflater.

Anbefalt: