Vaskemaskiner med vanntank. Bilder og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Vaskemaskiner med vanntank. Bilder og anmeldelser
Vaskemaskiner med vanntank. Bilder og anmeldelser

Video: Vaskemaskiner med vanntank. Bilder og anmeldelser

Video: Vaskemaskiner med vanntank. Bilder og anmeldelser
Video: 5 Best Portable Washing Machines & Dryer 2023 2024, Kan
Anonim

Automasjon av forretningsprosesser lar deg gjøre det du elsker og spare på energiressurser. Vaskemaskinen har blitt vanlig i nesten hver familie. Og fremveksten av nye modeller og alternativer tilfredsstiller et bredt spekter av forbrukerbehov.

Selv på steder der det ikke er rennende vann eller det er visse vanskeligheter med å koble til, er det mulig å installere en slik assistent.

vaskemaskin med vanntank
vaskemaskin med vanntank

Vaskemaskiner med vanntank løser problemer med skittentøy på steder hvor du ikke kan koble til en vanlig vaskemaskin. Slike modeller er funksjonelle, automatiske og tilsvarer sine kolleger. Den store tanken er nok til to vaskesykluser.

Funksjoner til vaskemaskin med vanntank

Dens essens er bevart: maskinen har en automatisk modus, funksjonene til å vaske klær, skylle, og samtidig er det ingen tilkobling til den sentrale vannforsyningen. Nyhetene med boliger og fellestjenester, for eksempel å skru av vannet, dårlig trykk i rørene, vaskemaskinen vil ikke bli berørt.

Vaskemaskinen har tankfor vann. Avhengig av modellene kan den bygges inn, festes på siden eller kobles til med en slange. Vann tappes inn i en separat tank, som er autonom.

Ved bruk av denne teknikken er det viktig å forhindre stagnasjon av vann i tanken og i tanken, som er full av mugg og ubehagelig lukt.

Hva er fordelene med en frittstående vaskemaskin med vanntank?

  1. De fleste av disse modellene er universelle. Tilstedeværelsen av en kompressor for å redusere trykket gjør at du kan koble vaskemaskinen til et sentralisert vannforsyningssystem.
  2. Jobb uten nett. Maskinen tapper det brukte vannet til en separat tank.
  3. Den innebygde pumpen pumper vann inn i trommelen, og kompenserer derved for manglende trykk under vask.
  4. Vaskemaskiner med vanntank krever ikke tilleggskostnader for innkjøp av materialer for installasjon og tilkobling til sentralvarmeanlegg.
  5. Flere sensorer og systemer overvåker vasketilstanden.
  6. Tanker i størrelse fra 50 til 100 liter. En vaskemaskin med vanntank trenger ikke fylles daglig.
  7. Muligheten til å kontrollere vannstanden.
  8. Mange modeller har pumpe for automatisk fylling av tanken.
  9. Vaskemaskiner med vanntank har automatisk justering, ta hensyn til belastning, prosentandel skum som dannes, tilsmussing av tøy. Skyllingens varighet og intensitet er basert på disse parameterne, noe som er et klart pluss for en familie med barn ellerallergikere.
  10. Å ha et elektronisk vannsparingssystem i vaskemaskinen vil redusere forbrukskostnadene.
vaskemaskin med vanntank anmeldelser
vaskemaskin med vanntank anmeldelser

Når maskinen er ute av balanse, gjenkjenner systemet umiddelbart den ujevne fordelingen av tøyet og tvangsstopper motoren. Deretter vil den gjøre omvendte bevegelser og fortsette vaskeprosessen. Hvis dispenseringen mislykkes, vil vaskemaskinen med ekstra vanntank bremse ned for å forhindre at motoren overopphetes.

Hvor skal jeg begynne å velge?

Før du leter etter en vaskemaskin, finn ut hvilke parametere du trenger.

  1. Ingen ønsker å betale for mye for et merke. Alle er enige om å betale for kvalitet. Automatiske vaskemaskiner med vanntank er apparater som, når de går i stykker, forårsaker problemer ikke bare for eieren, men også for naboer som bor under.
  2. Mål og lasting av lin. Velg en vaskemaskin avhengig av størrelsen på rommet der den skal installeres. Og analyser hvor mye skittentøy du må vaske om gangen. For en familie på 2-3 personer vil det være nok å kjøpe en vaskemaskin opptil 5 kg belastning.
  3. Omsetninger. Det er viktig å huske at økt kraft ikke alltid er et godt spinn. For å holde tingene dine i god stand i lang tid, er det bedre å velge en maskin som kan redusere vaskehastigheten.
  4. Lastemetode. Fordelen med vertikal lasting er at vaskeprosessen kan stoppes og ekstra tøy fylles på. I tillegg vil en slik maskinFlott for folk som har vanskelig for å bøye seg. En frontmatet vaskemaskin ser imidlertid mer interessant ut, og med samme funksjonalitet er den billigere.
  5. Energiklasse. Dette alternativet vil spare strøm.
vaskemaskin med vanntank foto
vaskemaskin med vanntank foto

Mange er bekymret for spørsmålet: vil en vaskemaskin med vanntank passe inn i interiøret? Et bilde på Internett eller et magasin som viser en installert maskin på kjøkkenet bør ikke tankeløst kopieres i praksis. Faktisk, i tillegg til å beregne dimensjonene til en klumpete enhet, er det også nødvendig å gi tilgang til den for enkel lasting av ting.

Autonom vaskemaskin med tank fra selskapet "Burning"

Det verdenskjente merket var et av de første som produserte en slik maskin med best parameter. Hva tilbyr dette selskapet til sine kunder nå?

Vaskemaskin "Burning" med vanntank modell W72Y2-R er nettopp designet for autonom bruk under forhold med dårlig vannforsyning eller til og med i fravær av det.

Elektronisk kontroll og frontlasting gjør den automatiske maskinen enkel å bruke. Vanntanken med en kapasitet på 100 liter er plassert til høyre og er laget av carbotek.

vaskemaskin med vanntank
vaskemaskin med vanntank

Funksjonaliteten til den brennende vaskemaskinen

Tilgjengelig i 18 programmer som gjør vaskingen komfortabel og effektiv. For eksempel:

  • ekspressvask;
  • håndvask;
  • forbløtlegging;
  • direkte injeksjon;
  • bomullstoff;
  • ullstoffer;
  • finvask;
  • med kaldt vann på tretti grader.
vaskemaskin med vanntank
vaskemaskin med vanntank

Vaskemaskin "Combustion" med vanntank har praktisk vanntemperaturkontroll.

Funksjoner for å overvåke ubalansen og skumnivået gjør vask trygg. I denne modellen er det mulig å justere sentrifugehastigheten eller helt fjerne denne funksjonen.

Spesifikasjoner for vaskemaskin

Teknologimarkedet er representert av modeller på 60 cm per 7 kg lin og en kraft på 800 omdreininger. Hvis en slik modell er klumpete for deg, kan du for eksempel kjøpe en vaskemaskin med en "Forbrennings"-tank W 6402 / SR med en dybde på 44 cm. Selvfølgelig vil maksimal belastning ikke være mer enn 6 kg. Men som regel kompenserer slike modeller for denne mangelen på sentrifugehastighet, som er 1000 omdreininger.

23 spesialiserte vaskeprogrammer for å tilfredsstille enhver krevende husmor. En annen fordel med denne modellen er at det ikke er noen sidetank, som lar deg installere vaskemaskinen i en nisje eller plassere den på badet.

Funksjoner til noen "Burning"-modeller

Vi skal ikke dvele ved standardegenskapene til vaskemaskiner. De er kjent for alle. Hvilke ekstra nyttige funksjoner skiller modellene seg på?

  1. Vaskemaskin W 62Y2/SR har program for vask av "supersvart" tøy på 30 grader. Brukeranmeldelser indikerer at det ikke er nødvendig å bruke balsam for mørke klær.
  2. Tilgjengelig ivaskemaskiner med tanksystem for å bestemme optimal vannstand avhengig av stofftype påvirker vasketiden og sparer vann.
  3. Nattvask-modusen gjør prosessen stille.
  4. frittstående vaskemaskin med vanntank
    frittstående vaskemaskin med vanntank

Vaskemaskinanmeldelser med vanntank

Kundene legger merke til hovedfordelen med disse modellene i muligheten for vask uten å koble til et sentralisert vannforsyningssystem.

Hvorfor kjøpe en vaskemaskin med vanntank? Anmeldelser viser at slike skiver er installert:

  • i private hjem;
  • at dachas;
  • i leiligheter og hus hvor det er sentral vannforsyning, men det er systematiske avbrudd i vanntilførselen i anlegget;
  • i leiligheter og hus der trykknivået i rørene ikke tillater installasjon av en automatisk vaskemaskin uten lagertank.
  • vaskemaskin med ekstra vanntank
    vaskemaskin med ekstra vanntank

Før du kjøper en slik automatisk maskin, er det lurt å studere brukeranmeldelser og spesifikasjoner, siden noen modeller ikke er designet for å kobles til vannforsyningen. Når du prøver å koble den til systemet, kan vann hele tiden strømme inn i tanken, mens eieren av vaskemaskinen mister garantiservice.

Noen brukere målte mengden vann som forbrukes per vask. 39 liter - en indikator på økonomi på topp.

Anbefalt: