Ortopediske madrasser til fransk sammenleggbar seng

Innholdsfortegnelse:

Ortopediske madrasser til fransk sammenleggbar seng
Ortopediske madrasser til fransk sammenleggbar seng

Video: Ortopediske madrasser til fransk sammenleggbar seng

Video: Ortopediske madrasser til fransk sammenleggbar seng
Video: Кемпер Дизайн | 25 лучших кемперов для кемпинга 2024, Kan
Anonim

I moderne leiligheter har sofaer blitt et flott alternativ til senger. Slike polstrede møbler sparer plass og ser stilig ut, i tillegg til at funksjonaliteten er ganske bred. I små leiligheter er det alltid aktuelt å spare plass. Møbler som kan fungere som sitteplass på dagtid og som soveplass om natten vil passe de fleste oppholdsrom.

Riktig valg av møbler for å sove er svært viktig ikke bare med tanke på design, men først og fremst bør fyllingen av sofaen være ergonomisk og gi maksimal komfort til den som sover.

Typer sofaer for gjester

Møbelprodusenter tilbyr et bredt utvalg av sofamodeller. Avhengig av området på rommet og dets design, velger kjøpere det riktige alternativet for seg selv. Modeller som kan foldes fremover krever mer plass for transformasjon, disse inkluderer sofaer på mekanismer:

  • amerikansk barneseng;
  • fransk barneseng;
  • trekkspill.

Til tross for at møblene, når de er demontert for å sove, tar plass i midten av rommet, er slike sofaer vanligvis mer kompakte når de er sammenslått og veldig praktiske som gjeste alternativ. Deres største ulempe er mangelen på en stor boks for ting, men et udiskutabelt pluss i en liten størrelse.

Hjørne med fransk barneseng
Hjørne med fransk barneseng

Intern fylling av stoppede møbler er ansvarlig for søvnkvaliteten og riktig kroppsposisjon til en sovende person. For eksempel, etter å ha sovet på riktig madrass for en fransk seng, kan du føle deg fullstendig uthvilt.

Modeller for daglig søvn

Sofaer for å sove er veldig populære, der sengen, når den er utfoldet, opptar en liten plass i rommet. Slike møbler er vanligvis installert langs veggene. De beste modellene for daglig søvn er de hvis dimensjoner når de er brettet når en lengde på 220 cm og en bredde på 90 cm. De viktigste inkluderer:

  • eurobook;
  • delfin;
  • click-clack;
  • bok.

Sofaer er verdsatt for enkelheten til transformasjonsmekanismen og dens pålitelighet. Noen modeller har en stor linboks.

Fransk barneseng
Fransk barneseng

Fylle sofaer

Madrasser til soveromsmøbler er laget basert på de grunnleggende reglene for ergonomi og stivhet. Avhengig av produktmodell er det mulig å installere en eller annen fyllmasse.

Så det er:

  • fjærblokker avhengig;
  • polyuretanskum;
  • uavhengige fjærer i separate tilfeller;
  • oppblåsbar;
  • vann;
  • fjærløse madrasser.

Med tanke på gjestemuligheter for sofaer, er det verdt å merke seg at madrasser til en fransk sammenleggbar seng kan være polyuretanskum eller produkter uten fjærer. Denne funksjonen er assosiert med design- og transformasjonsmekanismen til modeller med polstrede møbler.

Madrass høyde
Madrass høyde

Funksjoner av sofaer på den franske sammenleggbare sengen

Den største fordelen i favør av en sofa med forvandlingen av en seng fremover er kompaktheten og mykheten til setene. Disse modellene er ofte installert i kontorer eller stuer. Sofaer med en lignende layoutmekanisme kan sies å være mer som store lenestoler. Designet forutsetter tilstedeværelsen av store myke puter på setet. Baksiden av produktet er også vanligvis veldig myk og behagelig.

For å brette ut sofaen bør du ta av putene, ta den sammenleggbare sengen ut av esken og legge den på de foldede bena. Til soveplassen er det festet en madrass som enkelt kan tas av. Tykkelsen bør ikke overstige syv centimeter. Denne designfunksjonen tvinger produsenter til å bruke høykvalitetsmadrasser uten fjærer. Hovedoppgaven med fylling er å oppfylle de ergonomiske kravene til en soveplass.

Komfortabel gjesteseng
Komfortabel gjesteseng

Franske sengemadrasser

Fyling med polyuretanskum er flott for hverdagssøvn. Transformasjonsmekanisme for billigere modellersammenleggbare sofaer ble k alt "fransk".

Franske sammenleggbare sengemadrasser brukes med følgende parametere:

  • Dimensjonene skal være tydelig tilpasset området på sengen.
  • Anbef alt produkttykkelse - 5-7 cm.
  • Modellen må ha elastisk filler.
  • Det er bedre å bruke stretchstoff for fôr.

Høyden på madrassen til den sammenleggbare sofaen "French bed" kan ikke være for stor, da mekanismen innebærer å folde sammen i tre deler. Gitt det særegne ved transformasjonen, bør madrassen foldet tre ganger, sammen med mekanismen, plasseres i den indre boksen av møblet.

Tilpassede madrasser for "French Folding Bed"-sofaer

Det er verdt å merke seg at ved kjøp av ny sofa følger det med en fullt foredlet soveplass. Ingen ekstra dekning kreves.

Sofa «Fransk sammenleggbar seng» med ortopedisk madrass innebærer også å fylle sistnevnte med skum. Materialet er svært elastisk og gjenoppretter enkelt formen når det presses. Lateks brukes ofte som fyllstoff.

Madrassstørrelser på bestilling kan være fra 70 til 160 cm brede. Produktlengde - fra 178 til 190 cm.

forvandling fremover
forvandling fremover

Beskrivelse av fyllstoffer

Fransk sammenleggbar seng med ortopedisk madrass fylt med 100 % lateks, gir en komfortabel kroppsposisjon på overflaten av produktet. Sammensetningen av fyllstoffet er saften til den brasilianskehevea, som er skummet og produsert i henhold til produksjonsteknologier. Hardhetsnivået er gjennomsnittlig eller under gjennomsnittet.

Madrassfyllende lateks
Madrassfyllende lateks

Filler - naturlig lateks, produsenten antyder at sammensetningen inneholder opptil 60 % urenheter. Elastisiteten til et slikt produkt er under gjennomsnittet eller gjennomsnittet. Mye rimeligere enn 100 % lateksprodukter.

Avansert og slitesterkt PU-skum er et av de mest rasjonelle alternativene for å fylle en madrass til en fransk sammenleggbar seng. Karakterisert av lav pris og gjennomsnittlig kvalitet. Det er verdt å merke seg at slikt innhold er mest etterspurt, siden mekanismen bare brukes i gjestemodeller. En av de nyeste fyllingene er viskoelastisk minneskum.

Når du skal velge madrass til en fransk seng, er det viktig å vite at de aldri bruker fjærer eller kokosnøtt. Grunnen til dette er det faktum at disse materialene ikke kan stables.

Anbefalt: