Det beste agnet for mus i en musefelle

Innholdsfortegnelse:

Det beste agnet for mus i en musefelle
Det beste agnet for mus i en musefelle

Video: Det beste agnet for mus i en musefelle

Video: Det beste agnet for mus i en musefelle
Video: Akon - Smack That (Official Music Video) ft. Eminem 2024, April
Anonim

Med ankomsten av gnagere i huset bruker alle mennesker forskjellige kampmetoder. Ofte brukes ferdige og hjemmelagde feller til dette. Men du trenger ikke bare å sette enheten på et passende sted, men også å bruke riktig agn. For å gjøre dette, bruk produktene som er elsket av gnagere. Hvilket agn for mus i en musefelle som kan brukes er beskrevet i artikkelen.

Årsaker til mus

Med ankomsten av kaldt vær øker risikoen for mus i menneskers boliger. Om sommeren er det mye mat på jordene, søppeldunker og søppelfyllinger, gnagere besøker sjelden hus og leiligheter. På senhøsten blir det knapt med mat. På denne tiden liker mus og rotter å trenge inn i kjellere, leiligheter, spiskammers.

musefelle agn
musefelle agn

Gnagere kan komme seg fra kjellere, ikke bare til første etasje, men også stige høyere gjennom tak. Mus starter opp hvis det alltid er matrester og uvasket oppvask på kjøkkenet. Vanligvis slår de seg ned der det er frokostblanding, mel, pasta, frø. Gnagere tar seg gjennom hull som kan være i fotlister, ved siden av kloakk, i gulvet.

skade fra mus

Disse dyrene skaper mye trøbbel:

  1. Gnag poser, pakker.
  2. Arebærere av farlige sykdommer.
  3. Skader ledninger.
  4. Skremme folk.
  5. Kan angripe fjærfe.

Dette er bare en del av de negative konsekvensene av gnageraktivitet. For å bli kvitt dem bruker mange åte. Det anbefales å ta de produktene som mus elsker.

Hva er ikke egnet som agn?

Å kjenne til egenskapene til fangsten vil befri hjemmet ditt for skadedyr. Det er en liste over produkter som mange bruker til disse formålene, men de passer ikke:

  1. Tørket ost.
  2. Epleskive.
  3. Sjokolade.
  4. Billig pølse av dårlig kvalitet.
  5. gammelt fett.
  6. Tørre bakverk.
beste musefelle agn
beste musefelle agn

Mus reagerer sjelden på slike produkter. Det er bedre å ta de som disse grå dyrene elsker.

Salo

Dette produktet er det beste agnet for mus i en musefelle. Den duftende delen av dette produktet tiltrekker seg husholdningsskadedyr. Dessuten kan smult være nyrøkt eller s altet. Et slikt agn har vært etterspurt i mer enn hundre år.

Bare ikke legg gammelt, harskt bacon, da det er usannsynlig at et skadedyr kan fanges på et slikt produkt. For effektiviteten til agnet må ferskt fett "stekes" på en fyrstikk, noe som tiltrekker gnagere enda bedre.

vegetabilske oljer

Vegetabilske oljer brukes som agn for mus i en musefelle. Det er tilrådelig å velge uraffinert solsikke. I sin rene form vil det ikke fungere å bruke produktet, men du kan bløtlegge et stykke brød med det. Kanbruk bomullsull dynket i olje.

hva du skal legge i en musefelle for å lokke mus
hva du skal legge i en musefelle for å lokke mus

Gnagere reagerer sterkt på sesamproduktet som brukes som krydder i salater. Ved lukt er denne oljen duftende og attraktiv. Dette produktet regnes som den mest etterspurte vegetabilske oljen i mus.

Bakevarer og frokostblandinger

Hva skal man ha i en musefelle for å lokke mus til å fange gnagere? For dette er bakeprodukter egnet. Et stykke brød dynket i solsikkeolje vil bidra til å styrke den forlokkende effekten og appetitten til skadedyret.

Muffins bør tas frisk, velduftende, med luktende kli eller fullkorn. Et utmerket agn for mus i en musefelle vil være frø eller frø av frokostblandinger: solsikke, hvete, bokhvete, ris. Det anbefales å behandle kornet med rottegift.

pølser

Røykt pølse er også en av de beste agnene for mus i en musefelle. Bildet lar deg sørge for at det også ser vakkert ut. Men dette produktet brukes hvis det ikke er noe annet. Tross alt inneholder dette produktet skadelige tilsetningsstoffer og smaker som mus egentlig ikke liker.

hva er det beste agnet for mus i en musefelle
hva er det beste agnet for mus i en musefelle

Hvis du vil bruke akkurat et slikt agn, må du velge et naturlig produkt av høy kvalitet. Og du kan velge ferskt eller kokt kjøtt, som også lokker skadedyr.

Cheese

Selv om dette produktet også egner seg som agn, anses det ikke for å være veldig effektivt. Og dette avsløres av mange års praksis. Forskere tror at mus er likegyldige til ost. De tror at gnagere er mer tiltrukket av plantemat, og surmelkprodukter er likegyldige til dem. Og hvis osten også tørkes opp, er det lite sannsynlig at en gnager vil bli tiltrukket av den.

Andre lokker

Følgende produkter kan tjene som agn for mus i en musefelle:

  1. Mel. Vanligvis er det blandet med borsyre, gips, gift, som tiltrekker gnagere.
  2. Fisk. Bare røkt er egnet.
  3. Rå kjøttdeig med løk. Agnet er vanlig, og det brukes ikke bare til mus, men også til rotter. Vanligvis er produktet blandet med gift. Du bør lage kuler, og deretter spre dem ut på steder der skadedyr lever.
  4. Øl. Den sterke lukten tiltrekker seg dyr. De kan drikke ferdig dråper drikke, spise brød dynket i øl.
  5. Kokt egg. Kok produktet før du legger det i fellen slik at smaken blir sterk.
beste agn for mus i et musefellebilde
beste agn for mus i et musefellebilde

Ikke alltid, men noen ganger tiltrekkes skadedyr av chips, kjeks, s altede nøtter. Hvilket agn for mus i en musefelle er bedre, det er umulig å svare nøyaktig på. Det er en liste over matvarer som disse dyrene liker å spise. Det beste agnet kan bare bestemmes ved å bruke prøvemetoden.

Grunnleggende regler

I følge anmeldelser kan agnet for mus i en musefelle være alle de oppførte produktene. Men for effektiviteten til agnet må du følge noen regler:

  1. Det er nødvendig å sjekke ferskheten til produktene.
  2. Ikke legg de samme godbitene. For alle feller må du bruke en annenmat.
  3. Flytt enheter hver dag.
  4. Hvis én feed er ineffektiv, bør en annen brukes.

Slike anbefalinger vil raskt fjerne disse grå skadedyrene fra huset, som er farlige for mennesker.

Hvordan fanger jeg skadedyr?

Følgende enheter er egnet for å fange mus:

  1. Mekaniske musefeller.
  2. Live feller.
  3. Beholdere, celler.
  4. Elektrisk musefelle.

Hvor installerer jeg musefellen?

Det er lurt å sette et apparat for å fange skadedyr om kvelden. De liker ikke dagslys, så de beveger seg i mørket. Fotlister, hjørner, rot, pantry og kjeller bør inspiseres.

agn for mus i en musefelle anmeldelser
agn for mus i en musefelle anmeldelser

Musefellen bør plasseres i nærheten av minkene. Du kan installere armaturer nær veggene, under ovnen, bak husholdningsapparater, mellom veggen og skapet. Er det hull på gulvet er det viktig å installere en musefelle der også. Den er også egnet for rommet mellom rørene og veggen.

Forebygging

Mus og rotter bor vanligvis i kjellere, på loft. De kommer inn i boliger fra søppelfyllinger, og under sesongmessig migrasjon kommer de inn i hus fra jorder. Men noen mennesker klager på tilstedeværelsen av gnagere, mens andre ikke møter skadedyr. Alt handler om forebygging.

Det er nødvendig å regelmessig ta ut søppelet, samt holde huset rent. Det er nødvendig å eliminere hull og sprekker i gulvet, på veggene, fotlister. Det skal ikke være fulle poser med frokostblandinger og mel.

Såmuseagn vil være den beste måten å fange skadedyr på. Det er nok å ta enkle forebyggende tiltak slik at disse dyrene aldri starter hjemme.

Anbefalt: