Hephaestus-ovner: eieranmeldelser, modeller og driftsegenskaper

Innholdsfortegnelse:

Hephaestus-ovner: eieranmeldelser, modeller og driftsegenskaper
Hephaestus-ovner: eieranmeldelser, modeller og driftsegenskaper

Video: Hephaestus-ovner: eieranmeldelser, modeller og driftsegenskaper

Video: Hephaestus-ovner: eieranmeldelser, modeller og driftsegenskaper
Video: What the Pro's do with a new stove. 2024, Kan
Anonim

Hephaestus-ovner fortjener stort sett positive anmeldelser, siden de er av høy kvalitet, holdbarhet og pålitelighet. Valget av design avgjør i stor grad hvor komfortabelt og vellykket badekaret blir.

Støpejernsbadstuovner er ganske populære på grunn av deres evne til å holde varmen i rommet mye bedre etter full oppvarming. Levetiden til slike produkter er mye høyere enn for analoger utstyrt med en brannboks i metall.

Eierne av Hephaestus støpejernsovner gir gode anmeldelser, ettersom produsentene har fokusert på pålitelighet og kvalitet. Men for at brannboksene skal vare lenge, må du ta hensyn til de grunnleggende reglene for installasjon og drift av produktet.

Hovedegenskaper til ovner

Badet har vært populært i mange århundrer. Denne typen rekreasjon har en positiv effekt på velvære og styrker helsen. Regelmessige besøk i badet hjelper til med å normalisere blodsirkulasjonen og trykk, øke immuniteten.

Det er verdt å merke seg at kvaliteten på damprommet i stor grad avhenger av ovnen som brukes til oppvarming. Nå er produktene veldig populære,laget av stål og støpejern.

Badstueovn
Badstueovn

I anmeldelsene av Gefest-ovnene er det antydet at de er laget ved hjelp av spesielle teknologier, som innebærer å helle det tilberedte materialet i former. Resultatet er en overflate uten sprekker, skall eller vedheft. Gefest-ovner produseres i Russland, og alle komponentene som brukes er pålitelige og av høy kvalitet.

Det finnes et stort utvalg av former og modeller av disse produktene. Selskapets designere forbedrer stadig produktene.

Dette produktet gjør det mulig å varme opp rommene ved siden av damprommet og samtidig har en person muligheten til å nyte skjønnheten til en åpen ild, den svake lukten av røyk og ved. Portalene til Hephaestus-ovnene utmerker seg med en ganske original finish ved hjelp av kunstnerisk støping. Dørene er laget av varmebestandige gjennomsiktige materialer, slik at du kan se bålet og brennende ved. Dette gir enda mer atmosfære til rommet.

Et spesielt stoff brukes som fôr, som bidrar til å opprettholde ønsket temperatur i lang tid. Når du etterbehandler med naturstein, kan du få pålitelig beskyttelse mot infrarøde stråler som kommer fra en rødglødende ovn.

Nøkkelfordeler

I følge vurderingene fra eierne er Gefest-ovnene pålitelige og funksjonelle, og har også fordeler som:

  • styrke;
  • økonomi;
  • enkel design;
  • allsidighet.

Så, de er svært holdbare. Siden ovnene er laget av støpejern,tåler ganske godt betydelige belastninger og skader, noe som sikrer holdbarhet og pålitelighet.

Blant hovedfordelene med designet er det nødvendig å fremheve kostnadseffektiviteten. Den inneholder en flammesperre som hjelper varm luft til å sirkulere norm alt inne i apparatet, varme den opp og ikke umiddelbart gå ut gjennom skorsteinen. Det særegne og enkle i designet gjør det mulig å installere ovnen selv, uten å ty til hjelp fra spesialister.

I følge anmeldelser bidrar Hephaestus-ovner til å varme opp luften i damprommet til ønsket temperatur veldig raskt. Med høy egenvekt kan et godt oppvarmet produkt holde på varmen i ganske lang tid (i ca. 5 timer).

Ovn pb 01
Ovn pb 01

Den fremre delen kan etterbehandles med murstein eller annet etterbehandlingsmateriale, men selv uten det ser det helt fint ut. Bare støpejern kan fullt ut samle lett damp, som kreves for å varme opp badekaret. Et slikt design er etterspurt, da det er preget av allsidighet. Ovnen er i stand til å varme opp badeluft og varme opp rommet godt.

Det er en temperaturkontrollfunksjon. Dette er viktig når du besøker badet. Til tross for at ovnene veier mye, vil transport og installasjon ikke ta mye tid og ikke kreve mye innsats.

Støpejernsprodukter er gode ledere, da de raskt varmes opp og avgir varme. I tillegg sprekker ikke støpejern, i motsetning til murkonstruksjoner, som må skiftes ut med jevne mellomrom.

Ulemperprodukter

Med en rekke fordeler med Gefest-ovner har de én betydelig ulempe - høye kostnader. Produktets gode ytelse og holdbarhet veier opp for det.

Ulempene inkluderer også ganske mye vekt. Støpejernsovner krever vanligvis ekstra kledning ettersom varmt materiale kan sprekke hvis det kommer vann på det.

De mest populære modellene

Ved valg av støpejernsovner "Hephaestus" må anmeldelser og en rekke produkter studeres. Ellers kan du ta feil valg. Hovedfordelene med støpejern er at det ikke avgir skadelige og giftige stoffer.

Også, ifølge anmeldelser, regnes ovner av merket PB 00 som de mest romslige og funksjonelle produktene. De er egnet for oppvarming av store baderom. PB 00MS- og M-modellene utmerker seg ved imponerende dimensjoner og høy ytelse. Utgangen beregnet på skorsteinen har et tverrsnitt på 200 mm. De er flotte for å sette 80 ruter.

Gefestovnen PB 000MS og M brukes til damprom med et areal på 120 kvadrater. Produktiviteten deres er 45 kW. Produktvekt - 950 kg. Forskjellen mellom modellene ligger i dimensjonene, samt designfunksjoner.

Hephaestus PB 01 ovnen har gode anmeldelser. Dette er en modell som veier 350 kg og mulighet for å øke størrelsen på ovnen med 10 cm. Denne funksjonen oppnås utelukkende ved å legge til spesialdesignede innsatser som følger med settet. Produktene leveres umontert. monteringovnen vil ikke være vanskelig, siden det er en instruksjon.

En annen modell anbef alt av eiere er PB 01 MS. Den skiller seg ved at den har spesielle ventiler som gir mye bedre konveksjon. De er plassert slik at de sikrer hastigheten på varmeoverføringen. En lignende ovn "Hephaestus" med en lukket varmeapparat er ofte nevnt i anmeldelsene. Og de fleste eiere er fornøyd med kjøpet. Spesielt gledelig er det faktum at varmeren til produktet kan holde ca. 300 kg steiner.

Komfyr med varmeovn
Komfyr med varmeovn

PB 02-seriens ovner kan brukes til å varme opp et 35 kvadrat bad. Modifikasjoner av slike ovner er veldig forskjellige. Blant de mest populære er det nødvendig å fremheve som:

  • PB 02M (320 kg);
  • ПБ 02С (310 kg);
  • PB 02 MS (310 kg).

Modell PB 02M er en langstrakt versjon av designet og tillater i tillegg full oppvarming av damprom og omkledningsrom. Brannkammerdøren er utstyrt med varmebestandig glass. På grunn av slikt utstyr får et rom beregnet for avslapning en peis, som blir til en slitesterk og slitesterk ovn.

Modell PB 02C er utstyrt med et spesialgitter for varmeren. Den oppvarmede rammen laget av steiner lar deg varme opp damprommet mye raskere. Samtidig fordeles varmen likt i alle rom.

Modell PB 02MS gjør det mulig å tenne ovnen fra et annet rom. Driften av produktet er mulig i to moduser, nemlig varm damp med høy luftfuktighet og tørr luft.

Hephaestus-ovner i PB 03-serien er presentert i fleremodifikasjoner, nemlig:

  • PB 03M;
  • ПБ 03С;
  • PB 03MS.

Utformingen av PB 03M-ovnen er slik at luften i den varmes opp noen minutter etter opptenning. Eksperter for dette alternativet anbefaler at du lager en mursteinsbekledning. Ovnen PB 03C er utstyrt med varmeovn som kan holde 250 kg stein. Den er utstyrt med tette dør og mulighet for å øke ovnen. PB 03 MS-ovnen varmer opp damprommet på ganske kort tid. Har en varmeovn som holder 200 kg stein.

Hvis badekaret er veldig lite - damprom opp til 15 kvadrater, så tilbyr produsenten alternativer for ovner 110-125 kg. Blant de mest elskede av eierne, bør PB 04M utpekes. Dette alternativet krever nødvendigvis mursteinkledning. Produktet varmer ikke bare opp damprommet godt, men også rom i nærheten.

Ovnmodellen PB 04MS kommer med en dampgenerator, som lar deg gjøre luften i badekaret mer mettet. Enheten distribuerer tørr og våt damp.

Hver for seg er det nødvendig å fremheve Gefest gassovner, i anmeldelsene roser eierne dem også stort sett. De er flotte for et landsted, sommerhus, og til og med bruk i fotturer. Den kan tilberede alt som tilberedes i en stor ovn i full størrelse. Den største fordelen er dens lille størrelse. Ifølge anmeldelser av Gefest miniovn er den funksjonell og pålitelig.

Produktfunksjoner

Hephaestus-ovner er ganske populære. Eiers anmeldelser indikerer at dette er et høykvalitets, holdbart og pålitelig produkt,preget av et bredt utvalg av modeller, en kraftig kropp og forsterkede vegger med en tykkelse på 10-60 mm. Veggene er også utstyrt med vertikale stive ribber. Tåler betydelige belastninger, spesielt ved påføring av et stort antall steiner.

Ovn pb 03
Ovn pb 03

Ovnen er utformet på en slik måte at damprommet får en rask oppvarming. Steinene varmes opp på grunn av tilstedeværelsen av en flammeskjærer, som jevnt fordeler røyken. Komfyrvarmeren har en unik treseksjonsdesign. Utstyret gir en unik damp, som anses som perfekt for et russisk bad. Våt damp anses som lett og veldig sunt.

Hephaestus-ovner finnes i to konfigurasjoner - med netting for steinlegging, samt i kledning. De er laget av slitesterkt varmebestandig materiale, er ikke redde for korrosjon, noe som gjør at produktene vil vare lenge.

Hvordan installerer jeg?

I følge anmeldelser er støpejernsovner "Hephaestus" for et bad holdbare, funksjonelle, derfor er de veldig populære. De leveres i deler, umonterte, noe som i stor grad letter montering på stedet. Ovnen kan veie fra 110 kg, så det er lettere å montere strukturen rett i damprommet. Installasjonen kan gjøres av 1-2 personer.

Ovn enhet
Ovn enhet

For å sette sammen en klebersteinsovn må du feste et røykavtrekkssystem og forberede et solid fundament. Disse modellene inkluderer produkter i stein med unike helbredende egenskaper. Klednings alternativer avhenger i stor grad av den valgtemodeller. Den er laget som en russisk ovn.

Hvordan velge de riktige steinene til ovnen?

Når du installerer en støpejernsovn i et bad, må du ta vare på et sett med steiner til den. Disse varmeelementene brukes i nesten alle typer badevarmeapparater.

Vekten av brosteinen er tatt med en hastighet på 100 kg per 10 ruter i damprommet. Gjennomsnittlig levetid er 2-3 år, hvoretter de krever utskifting. Når du velger steiner, er det veldig viktig å være oppmerksom på formen deres. Avrundede brostein vil holde varmen mye lenger og avkjøles saktere.

Ikke ta skadede steiner. Brostein bør være av forskjellige størrelser, fra store til små. Store steiner må legges på bunnen, og små på toppen av dem. En viktig faktor er den naturlige opprinnelsen til hard rock.

mursteinsfôr

Siden ferdig steinbekledning for Hephaestus-ovner laget av kleberstein er ganske dyrt, kan du velge et mer økonomisk alternativ og overlegge strukturen med murstein eller naturstein. I dette tilfellet bør følgende anbefalinger tas i betraktning:

  • avstanden fra konveksjonshullene til veggen må være minst 50 cm;
  • body spesialdesignet for frontverk;
  • mursteinsforet ovn kan fores med keramisk varmebestandig form, granitt eller marmor;
  • når du utfører arbeid, må du bruke ferdige blandinger, som inkluderer ildleire.

Installasjon og mursteinsbekledning av støpejernsovnen "Gefest" forårsaker ingen vanskeligheter i det hele tatt, derforarbeid kan gjøres selvstendig. Naturligvis er alt dette bare mulig hvis produsentens grunnleggende krav er oppfylt og mesteren har minimale byggeferdigheter.

Hvordan bruker du ovnen riktig?

Det er kun nødvendig å varme opp støpejernsbadstuovner med ved og spesielle brenselsbriketter. Det anbefales ikke å gjøre dette med kull eller treavfall. Vedfyring av hardved fungerer best.

Installere en komfyr i et bad
Installere en komfyr i et bad

Beslutningen om å varme ovnen med ved har en annen fordel, siden Hephaestus-ovnen med kleberstein frigjør nyttige stoffer ved oppvarming. Sammen med aromaen til treet har de den mest gunstige effekten, som egentlig er som aromaterapi.

Ovnen som er kledd med stein utmerker seg også ved sin evne til å varme opp rommet jevnt. Takket være dette blir oppholdet i badekaret mer behagelig og behagelig. Vedovner "Hephaestus Hurricane" i anmeldelsene får mer skryt enn andre, da produktet varmes raskt opp og holder på varmen lenge.

Kundeanmeldelser

Tallrike kommentarer fra eierne indikerer at dette er enheter av høy kvalitet med gode teknologiske parametere og karakteristiske funksjoner. De høye kostnadene for produktene rettferdiggjør fullt ut den høye kvaliteten deres.

I følge kundeanmeldelser er Gefest-ovner pålitelige, da de fungerer lenge uten problemer. Beleilig tilbyr produsenten et bredt utvalg av produkter.

Støpejernsovntordenvær
Støpejernsovntordenvær

Slike produkter gjør jobben helt fint. Med riktig valg og riktig installasjon er det ingen problemer med å varme opp selv ganske store damprom.

I følge anmeldelser er Hephaestus Thunderstorm-ovnen et produkt som kombinerer høyteknologi, moderne pålitelige materialer og ytelse. Den er laget av støpejern. Dette materialet er varmebestandig, motstandsdyktig mot korrosjon, samt syrer som frigjør ved under forbrenning.

Den elektriske Gefest-ovnen har vist seg godt. Den har de mest positive anmeldelser, siden det er en moderne og pålitelig teknikk som er ideell for å tilberede ulike retter.

Bedriften produserer høykvalitets og funksjonelle hvitevarer og presenterer dem i et bredt utvalg, og derfor kan du enkelt velge ønsket alternativ som er ideelt på alle måter.

Anbefalt: