Interiør og inngangsskyvedør: designfunksjoner og fordeler

Innholdsfortegnelse:

Interiør og inngangsskyvedør: designfunksjoner og fordeler
Interiør og inngangsskyvedør: designfunksjoner og fordeler

Video: Interiør og inngangsskyvedør: designfunksjoner og fordeler

Video: Interiør og inngangsskyvedør: designfunksjoner og fordeler
Video: What are the benefits and features of Sliding Doors? 2024, April
Anonim

Ved reparasjon eller ombygging av bygninger er boligleiligheter, skyvedører etterspurt. Uttrekkbare strukturer lar deg bruke mer økonomisk plass i rommet. Takket være deres nøye gjennomtenkte design gir de rommet en følelse av hygge, pålitelighet og komfort. I tillegg fungerer disse dørene som en ekte dekorasjon av interiøret.

Design av dører og deres bekvemmelighet

skyvedører
skyvedører

Når den åpnes glir døren inn i veggen (en metallramme skjult for øynene med spesielle mekanismer er montert i den). Den beveger seg jevnt takket være ruller og er opphengt på en horisontal skinne. En slik enhet lar deg løse flere problemer samtidig. I motsetning til en slagdør tar ikke en skyvedør plass og gir en følelse av frihet. Det sparer fra én til to kvadratmeter plass, så det er det beste alternativet for en liten og trang leilighet. Døren til dette designet er trygg å betjene. Den kan brukes til å dele et rom i soner. Ved design kan skyvedøren være enten enkelt- eller tofløyet. Den fungerer som en flott dekorasjon.interiør, da designere nøye vurderer designet. Dører har utmerkede lydisolerende egenskaper. Hengslene deres er holdbare og pålitelige, praktisk t alt uforgjengelige.

Designløsninger for skyvedører og skillevegger

Interiørskillevegger er laget i forskjellige stiler og farger (en av de mest populære er wenge). Frostet glass, tegninger, innsatser laget av akrylplast eller gull brukes som dekorasjon. Skyvedøren er laget av laminert sponplate og aluminiumsprofil. En ekstra sjarm til slike design er gitt ved bruk av bøyde tverrstenger, tegninger, smelting på glass i designet. Om ønskelig kan produsenter bestille en skillevegg som vil være i harmoni i stil og farge med et møbelsett.

skyvedør
skyvedør

Funksjoner ved dørinstallasjon

Med all designens bekvemmelighet krever installasjonen en foreløpig detaljert studie av rommet. Veggen som døren skal gli inn i, bør ikke være smalere enn bredden på lerretet. Hvis du planlegger å installere en dobbel partisjon, vil det kreve den sentrale delen av veggen. Hvis åpningen er bred nok, er en skyvedør med ett eller to blader like egnet for det. Når du velger et design, er det nødvendig å ta hensyn til funksjonene i interiøret. Selv et enkelt lerret vil se origin alt og stilig ut hvis du velger det med smak.

automatiske skyvedører
automatiske skyvedører

Dører kan ikke bare være innendørs. Som inngang til et bygg med handel eller kontorautomatiske skyvedører er egnet for rom - når de åpnes, beveger to eller ett blad seg til siden, og reagerer på et signal fra spesielle sensorer eller radarer som rapporterer at en person nærmer seg. For inngangsporter brukes strukturer laget i henhold til cantilever-systemet. I dette tilfellet er det ingen styrebjelke og skinne i åpningen. Et boliglån er installert, konsollblokker er sveiset til det. Pass på å helle grunnlaget. Et styre utkragerrør er sveiset til nedre blad av porten. Designet er supplert med en motvekt. Lengden må overstige åpningens bredde.

Anbefalt: