Senge alternativer for et barn: tips for valg og anmeldelser av produsenter

Innholdsfortegnelse:

Senge alternativer for et barn: tips for valg og anmeldelser av produsenter
Senge alternativer for et barn: tips for valg og anmeldelser av produsenter

Video: Senge alternativer for et barn: tips for valg og anmeldelser av produsenter

Video: Senge alternativer for et barn: tips for valg og anmeldelser av produsenter
Video: Кварцевый ламинат на пол. Все этапы. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я #34 2024, Kan
Anonim

En persons velvære gjennom dagen avhenger av søvnkvaliteten. For et barn betyr ikke bare søvnen, men også kvaliteten på møblene, madrassen og tekstilene til sengen. Erfarne foreldre vet at det er en vanskelig oppgave å velge en seng for et barn. Det er nødvendig å ta hensyn til mange nyanser, tenke over mange alternativer angående driftsforhold.

Hvorfor valg bør tas på alvor

På det nåværende stadiet gleder en rekke barnemøbler kundene. Men virkelig oppmerksomme foreldre bør ta hensyn ikke bare til det fargerike bildet, men også til kvaliteten og opprinnelsen til materialet. Skruppelløse produsenter kan bruke skadelig eller til og med giftig materiale for å lage senger.

Det originale designet indikerer ikke funksjonaliteten til svillen. Hvis et barn faller ut av sengen under søvn, kan dette ha en lang rekke konsekvenser når det gjelder helse, fysisk og psykisk utvikling. Derfor må designet ikke bare være uvanlig, men også trygt.

Madrasser og modeller av senger skal samsvare med babyens anatomiske egenskaper. I noen tilfeller tar ikke produsenten hensyntil disse punktene. Over tid kan barnet utvikle skoliose, de indre organene kan skifte. Dette er direkte trusler mot smulenes helse.

Derfor er det verdt å nærme seg valget av seng for smulene nøye. I perioden med aktiv vekst kan enhver detalj påvirke babyens helse og velvære.

Typer babysenger

Produsenter tilbyr forskjellige modeller av senger for barn, som hver har sine egne funksjonelle egenskaper og original design.

original modelldesign
original modelldesign

Senger kan betinget deles inn i flere typer:

  • For de minste lager produsenter vugger og vugger.
  • Den klassiske etuidesignet er det mest populære til dags dato.
  • Køyeseng for barn er det beste alternativet for familier med mange barn eller lite plass i huset.
  • Transformerende senger er multifunksjonelle design som inkluderer en seng, et skrivebord, et lekeområde og flere hyller.
  • En loftseng for barn er et alternativ for tenåringer som vil ha sin egen plass i komfort.

De presenterte artene har forskjellige modifikasjoner som krever tilstedeværelse av hjelpestrukturer.

Hva du bør se etter når du velger

En seng for et barn bestemmes vanligvis av aldersegenskapene til smulene. Først av alt bør du ta hensyn til parametrene til møbelkassen. Norm alt bestemmes hver modell av alderen og parameterne til en liten forbruker.

Det er verdt å vurdere alle nyansene når det gjelder oppførselen til barnet. Hvis den snurrer om natten, er det bedre å kjøpe en møbelmodell med sider. Når et barn ofte står opp om natten for å bruke toalettet, bør sengen tilpasses disse driftsforholdene.

Utseendet til produktet kan være perfekt, men det er bedre å spørre selgeren om kvalitetssertifikater.

Dokument sertifiserer:

  • Tillatelse for produksjon av barnemøbler av dette selskapet.
  • Bekrefter kvaliteten på materialet og selve produktet.
  • Krever alle juridiske bestemmelser angående kompensasjon og klager.

Selvfølgelig vil ikke sertifikatet sikre den perfekte tilstanden til sengen. En seng for et barn skal i alle fall være komfortabel, og ikke bare attraktiv. I utvelgelsesprosessen bør du ta hensyn til babyens preferanser, men du bør ikke være mindre oppmerksom på de sekundære nyansene.

Ting å vurdere i utvelgelsesprosessen

I tillegg til hovedpoengene, er det verdt å vurdere mindre designfunksjoner ved kjøp.

klassisk seng med skuffer
klassisk seng med skuffer

Når du velger, bør du følge noen enkle regler:

  1. Velg tremøbler.
  2. Design skal ikke inneholde skarpe elementer eller hjørner.
  3. Tekstilkomponenten må være laget av naturmateriale.
  4. En køyeseng for barn skal være sterk og sikker.
  5. Det skal ikke være bolter, stropper eller andre elementer som et barn kan rive av eller skru av.

Senge for 2 barn valgfrittskal være dobbeltlags. Nylig har det vært populært å forvandle senger for to senger.

Nyanser av valg som ikke alle legger merke til

Enhver salgsassistent bør spørre om barnets alder. Produsenter har norm alt et gitt rutenett, som angir aldersgrensene for visse typer senger.

sengetransformator for en tenåring
sengetransformator for en tenåring

Den mest populære modifikasjonen angående sengen er køyesengen for barn. Det er viktig å ta hensyn til den fysiske utviklingen av smulene, hans mentale evner. Denne utformingen kan forårsake skade.

I prosessen med å velge, fokusere på kjønn og hobbyer til barnet. Det er mange originale design som er designet ikke bare for søvn, men også for underholdning. Dette valget vil være en fantastisk gave til et barn.

Optimal sengemodell for store familier

Hvis en familie har mange barn, blir det en vanskelig oppgave å plassere barn. Det beste alternativet ville være en seng for to barn. I dette tilfellet er det verdt å vurdere alders- og kjønnsforskjellen mellom barna som skal dele seng.

køyeseng for en stor familie
køyeseng for en stor familie

Senger for to barn:

  • En standard køyeseng for barn er greit hvis de er av samme kjønn og omtrent samme alder.
  • Super seng er en struktur som kan monteres over en klassisk sengeller over arbeidsplassen. Mobilitet og allsidighet er med på å løse problemet i familier der barn er av forskjellig kjønn, og det ikke er nok plass i leiligheten.
  • Modulære køyer er også egnet for plass til to barn samtidig. Slike strukturer kan representere ulike alternativer: én-etasjes, to-etasjes, trinn.

Andre alternativer er mindre praktiske når det gjelder plassbesparelse.

Velg en bassinet for din nyfødte

Enhver seng for et barn bør samsvare med aldersegenskaper. For nyfødte er det utviklet ulike modeller av vugger, vugger, senger. Variasjonen skyldes den forskjellige funksjonaliteten til svillen.

Senger for nyfødte:

  • Vuggesenger er spesielt populære blant moderne foreldre. Møbler kan utstyres med en mekanisk enhet for å gjenskape en viss svingamplitude. Et enkelt alternativ forblir den manuelle versjonen for svinging.
  • Vugge med skuffer. En vanlig seng, i bunnen av den er det skuffer til ting. Slike modeller er aktuelle i små leiligheter.
  • Seng med innebygget stellekommode, skuffer og åpne hyller. En slik møbelhybrid er multifunksjonell og veldig praktisk å bruke. Kombinerer flere elementer av plass til babyen.
  • Crib-lekegrind. Det faktiske alternativet for aktive barn og travle foreldre vil bidra til å spare plass i leiligheten. Høye stativer lar babyen leke og sove samtidig uten fare for babyens liv.

Andre funksjoner inkluderer former, størrelser, farger og materialer. Ytterligere fasiliteter er et markedsføringsknep for å øke salget.

Senger for barn over tre år

Med alderen endrer barnet sine vaner og størrelser. Det er viktig å velge passende møbler for å sove på smulene. Produsenten tilbyr modeller som passer for barn fra 3 til 5 år. Dette inkluderer også senger for barn fra et år. Møbler kan ha noen forbedringer når det gjelder arrangement og design. Når du velger, er det verdt å vurdere at hvis babyen aktivt kaster og snur seg i en drøm, vil en seng med sider være ideell for et barn. Hvis barnet er lavt, bør du velge en møbelmodell med stativ eller trinn.

seng med sider for førskolebarn
seng med sider for førskolebarn

En seng for et barn fra 3 til 5 år kan være:

  • Classic - et standard rektangulært skap med sengegavl. En ortopedisk madrass er plassert inne i esken.
  • Transformere kan brukes fra fødselen opp til 5 år. Først er soveplassen en barneseng, og deretter forvandles den til en klassisk seng med innebygd bord.
  • Loftsenger kjennetegnes av en allsidig måte å romme mange områder i ett design: arbeidsområde, sportshjørne, lagringsplass.
  • Senger med et spesifikt tema: skip, bil, vogn, dyr.

I dette tilfellet er det verdt å vurdere plasseringen av barnets seng og området på rommet. Hvis smulene har sitt eget rom, kan du velge et tema ellerklassisk modell. I en studioleilighet vil en loftseng være det beste alternativet.

Soveromsmøbler til skolen

Senger for barn fra 3 til 5 år er ikke lenger aktuelt når barnet når skolealder. Babyer i denne perioden vokser raskt, prioriteringer angående funksjonaliteten til sengen endres.

soveromsmøbler med tema
soveromsmøbler med tema

De mest relevante alternativene for studenter:

  • Det klassiske designet mister ikke sin mening, men i store størrelser.
  • Sovesofaen gir et sted å sove, leke og slappe av.
  • Sengemoduler, inkludert allsidighet og praktisk bruk.

I tillegg til modellen, må du være oppmerksom på:

  • Madrassen skal ha moderat fasthet. Madrassen på kokosnøtt vil være den mest passende.
  • For utvikling av psyken og estetiske ideer om skjønnhet, velg lyse modeller. Det er bedre å ta hensyn til barnets preferanser.
  • Etuiet skal være multifunksjonelt. Sporene skal tillate festing av beskyttende støtfangere og andre hjelpeelementer.

alternativer for tenåringssenger

En seng for et tenåringsbarn skal i utgangspunktet matche preferansene hans og innredningen i rommet. Det er ikke lenger noen spesielle anbefalinger angående type konstruksjon og fasthet på madrassen.

seng for et barn i generell design
seng for et barn i generell design

Foreldre må være oppmerksomme på kvaliteten på materialet som møblene er laget av og styrken på skjøtene. Du kan invitere tenåringen til å velge den enkleste modellen og fullføre dendeg selv.

Du kan male etuiet med en perforert tusj, lage en baldakin av tekstilelementer. Prinsippet for dekorasjon avhenger av barnets fantasi og evner.

De mest kjente produsentene av soveromsmøbler

For ikke å bekymre deg for kvaliteten og miljøvennligheten til produktet, kan du bruke vurderingen, som inkluderer de mest kjente produsentene i landet. Disse produsentene er lokalisert i Moskva, det er andre eksterne produsenter.

Liste over selskaper som produserer soveromsmøbler:

  1. Drømmeland. I 15 år har det produsert møbler til ulike formål for Russland og andre land.
  2. "Stålsett". I 6 år har den hatt lederstillinger, ettersom fagfolk fra Frankrike og Italia er engasjert i design.
  3. "Righton". Produksjonsselskapet spesialiserer seg på produksjon av soveromsmøbler av naturlige materialer.

Enten det velges en køyeseng for barn eller en klassisk, er det viktig at valget er bevisst med tanke på kvalitet og sikkerhet. Derfor er det verdt å kjøpe produkter fra pålitelige produsenter når det er mulig.

Råd fra erfarne foreldre om valg av seng

Erfarne foreldre kan gi mange råd om prinsippet for valg av møbler til babyens soverom:

  1. Først bør du utforske alle typer madrasser og senger som er på markedet i dag.
  2. Under kjøpsprosessen er det verdt å stille noen ledende spørsmål til salgsassistenten. Dersom selger ikke kan gi et klart svar, bør du kontakte en annenbutikk.
  3. Se etter sertifikater for dette produktet.
  4. Det er verdt å lære om tilleggsfunksjoner: feste sider, sette inn skuffer og andre elementer.
  5. Se kvaliteten på forbindelsene til kroppsdelene, materialet som møblet er laget av.
  6. Det er verdt å vurdere babyens ønsker.
  7. Køyesengen for barn er en unik, allsidig løsning som alltid er relevant, selv med ett barn i familien.

Andre råd kan være mer personlig tilpasset valg.

Anbefalt: