Silikonlim kort beskrivelse

Silikonlim kort beskrivelse
Silikonlim kort beskrivelse

Video: Silikonlim kort beskrivelse

Video: Silikonlim kort beskrivelse
Video: Покрытия стульев. Миссис Клаус вступил в войлок 2024, Kan
Anonim

Silikonlim er en sammensetning som inkluderer en rekke katalysatorer, herdere, fyllstoffer og dimetylpolysiloksan-gummi.

silikon lim
silikon lim

Det presenterte produktet er preget av økte klebe- og vulkaniserende egenskaper. Silikonlim herder innen 24 timer.

Syntetisk masse brukes i industri, konstruksjon for liming av ulike overflater. De høye klebeegenskapene til limet bidrar til dannelsen av en kraftig molekylær binding. Som et resultat er sømmene ganske sterke. For eksempel, for å bryte en cm2 av en forseglet sp alte, er det nødvendig å bruke en kraft på 200 kilo. Silikonlim viser utmerkede klebeegenskaper til de fleste naturlige og syntetiske materialer. Det spesifiserte limet limer perfekt silikat og organisk glass, aluminium, stål, keramikk, polykarbonater, kobber og til og med betong. Vulkanisering av materialer utføres uten utslipp av giftige og aggressive stoffer. Ikke forveksle silikatlim med silikon. Dette er, som de sier, helt andre ting. Silikatlim kalles noen ganger "flytende glass" fordi det er en vandig løsning av alkalimetall (natrium og kalium) polysilikater. Som regel brukes silikatlim til liming av papp eller papir. Merkelig nok er omfanget av bruken ganske bredt.

silikonklebende tetningsmasse
silikonklebende tetningsmasse

Det spesifiserte limet brukes til å lage syrefast betong og sement, forberede brannhemmende maling og trebelegg, impregnere tekstiler, belegge sveiseelektroder og rense maskin- og vegetabilske oljer.

Silikonlim må ha følgende egenskaper:

- varmebestandighet;

- høy vedheft til en rekke egenskaper;

- frostmotstand;

- UV-bestandig;

- muligheten til å forsegle og lime forskjellige materialer i forskjellige kombinasjoner;

- høy plastisitet i sømmen;

- lang levetid.

I dette tilfellet bør det tas i betraktning at silikonlim med en sur type herding frigjør en liten mengde acetatsyre under herding, som igjen forårsaker ødeleggelse og korrosjon av ikke-jernholdige metaller, marmor, og andre naturlige materialer. Nøytral herdende fugemasse kan brukes til å lime eller tette underlag laget av alle materialer, både naturlige og syntetiske, siden den ikke frigjør aggressive forbindelser til det ytre miljøet. Under herdeprosessen frigjøres et nøytr alt stoff: metyletylketoksim.

silikonforsegling for akvariet
silikonforsegling for akvariet

De viktigste fordelene med silikonlim inkluderer følgende indikatorer;

- bredt utvalg av farger;

- herde ved romtemperatur;

- høy plastisitet etter herding;

- enkel bruk;

- sterk vedheft til ulike materialer (m alt, emaljert stål, glass, aluminium, keramikk, teknisk plast).

Silicon Aquarium Adhesive er en monokomponent, høyfast glassforsegling. Kan brukes i industrielle applikasjoner der det kreves en høystyrkebinding sammen med rask herding og høy UV-motstand. Spesiallim vil sikre pålitelig tilkobling av akvariedeler opp til 3500 liter.

Anbefalt: