Dører "Profil Dors" - inngang og interiør

Innholdsfortegnelse:

Dører "Profil Dors" - inngang og interiør
Dører "Profil Dors" - inngang og interiør

Video: Dører "Profil Dors" - inngang og interiør

Video: Dører
Video: How To Fix A Sagging And Rubbing Door That Won't Close! 5 Tips & Tricks That Works! DIY Tutorial! 2024, Kan
Anonim

Å velge inngangsdør er en svært viktig oppgave. Tross alt har den ikke bare en estetisk funksjon, men lagrer også alle verdisakene dine nøye. I mange dørbutikker og supermarkeder tilbys forbrukeren et ufattelig utvalg av inngangsdører. De er laget av forskjellige materialer, har betydelige forskjeller i design og utvendig finish. Derfor, når tiden endelig kommer for å sette en stopper for det lange søket og bestemme seg for produsent og modell, blir den endelige avgjørelsen tatt med store vanskeligheter.

Utvalgskriterier

dørprofil dorer
dørprofil dorer

Hver inngangsdør må nødvendigvis oppfylle følgende egenskaper:

  • Plitelighet: utformingen av dørblad og karm, samt kvaliteten på montering av dørbeslag, skal garantere beskyttelse mot innbrudd.
  • Høy lydisolasjon: døren må holde på hemmelighetene til beboerne i huset eller leiligheten.
  • Kvalitetsvarmeisolasjon: døren skal holde varmen inne, dette er spesielt viktig hvis den fører direkte til det åpne gaterommet.
  • Dørdesignet må sørge for muligheteninspeksjon av området rundt.
  • Inngangsdøren er det første gjestene ser, så den skal være vakker og i tråd med den generelle interiørdesignen.

Bare med full overholdelse av alle de spesifiserte egenskapene, vil døren bli kjøpt og populær, og takknemlige eiere vil ikke være for late til å gi positive tilbakemeldinger til produsenten.

Ansvarlig produsent

Det kan sies med nøyaktighet at alle de ovennevnte vesentlige egenskapene oppfylles fullt ut av inngangsdørene "Profil Dors". Denne fabrikken startet sitt arbeid i 2002 med produksjon av komponenter for dør- og møbelproduksjon. To år senere så de første inngangsdørene til Profile Dors dagens lys.

Mer enn 10 år har gått siden den gang. Hele denne tiden har selskapets spesialister jobbet med utviklingen av bedriften og forbedret produktene. En stor hjelp i denne vanskelige oppgaven ble gitt av nært samarbeid med kolleger fra Italia og Tyskland, som fant sted under installasjon og justering av nytt utstyr, samt ved valg av nye europeiske materialer.

dørprofil dors minsk
dørprofil dors minsk

Dører og flere dører

I øyeblikket produserer fabrikken ikke bare inngangsdører. Produksjonen har med suksess mestret flere linjer med innerdører av høy kvalitet. Dette er veldig praktisk for potensielle kjøpere av fabrikkens produkter, da de har muligheten til å dekorere alle døråpningene i hjemmet sitt i samme stil.

Detaljer om inngangsdørene "Profil Dors"

Kundeanmeldelser kårer konsekvent selskapet som den beste produsenteninngangsdører på det russiske markedet. Hva gjorde selskapets kunder så fornøyde? Hva er de, Profile Dors inngangsdører?

La oss starte med kjedelig teknisk informasjon, som fortsatt er nødvendig for å forstå påliteligheten og funksjonaliteten til produktene:

  • alle inngangsdører "Profile Dors" er i ett stykke, med stivere for å øke styrken;
  • metalltykkelse - 1,5 mm;
  • profiltykkelse - 2 mm;
  • beslag er forsterket med ekstra metallplater;
  • forsøk på å komme inn i lokalene forhindres av anti-flyttbare tverrstenger;
  • Innvendig fylling av inngangsdører er laget av bas altplater.
dørprofil dors anmeldelser
dørprofil dors anmeldelser

Skjønnhet og harmoni

Når det gjelder de estetiske egenskapene, har designere og konstruktører av fabrikken her gitt liv til en svært relevant idé: et overleggspanel kan installeres på enhver inngangsdør, og gjentar designen til enhver innerdør produsert av fabrikken fullstendig.. Takket være dette skiller Profile Dors inngangsdører i interiøret seg ikke ut fra det generelle ensemblet av innvendig snekkerarbeid.

Perfekt for innendørsdekorasjon

dørprofildorer i interiøret
dørprofildorer i interiøret

Profile Dors produserer fire linjer med innerdører:

  • Serie X - hylsedørpaneler av sammenleggbar design med polypropylenbelegg. Hovedfordelene deres er holdbarhet og evnen til å reparere eller erstatte hvilken som helst del av strukturen.
  • Z-serien - karmdører i heltrefuru og MDF med ulike muligheter for innvendig fylling. Høydepunktet deres er aluminiumskanten som rammer inn endene av dørpanelene og gir produktet større styrke og slitestyrke.
  • Serie D - karmdører med et unikt finérbelegg laget i Tyskland. Alle produktene i denne linjen leveres i maksimal konfigurasjon, med en fabrikkinnsats og installasjon av førsteklasses beslag fra europeiske produsenter.
  • VG-serien, eller høyglans, er en unik serie med dører laget i de beste europeiske designtradisjoner. Disse dørene har en glatt, ripebestandig overflate som reflekterer gjenstander som et speil.

Dette er bare en generell oppsummering. All skjønnhet og perfeksjon av produkter kan bare verdsettes ved å se med dine egne øyne innerdørene "Profil Dors". Bildet av modellutvalget i katalogen vil dessverre bare gi en vag idé om kvaliteten på dørpanelene.

Hvor kan jeg kjøpe

Fabrikken selger sine produkter med suksess i hele Russland. Dets egne kontorer er lokalisert i Moskva, Novosibirsk, Samara og Tatarstan. I andre regioner selger et omfattende forhandlernettverk dører "Profil Dors". Tilbakemeldingene på arbeidet til selskapets partnere er gjennomgående positive.

dør profil dors bilde
dør profil dors bilde

I nabolandene - Hviterussland og Kasakhstan - kan du også kjøpe dører "Profil Dors". Minsk er representert av Yurkas-selskapet. Og i byen Almaty ble produsentens eget representasjonskontor åpnet.

Avslutningsvis vil jeg igjen understreke at Profile Dors er pålitelig,et erfarent produksjonsanlegg hvis evner har bestått tidens tann.

Anbefalt: