Barneseng med skuffer: designfunksjoner, materialer, fordeler

Barneseng med skuffer: designfunksjoner, materialer, fordeler
Barneseng med skuffer: designfunksjoner, materialer, fordeler

Video: Barneseng med skuffer: designfunksjoner, materialer, fordeler

Video: Barneseng med skuffer: designfunksjoner, materialer, fordeler
Video: These drawers will change your life 2024, Kan
Anonim

Sengen er en av de viktigste elementene på soverommet. Hennes valg må tilnærmes med all seriøsitet og ansvar, spesielt når det gjelder møbler til et barn. En voksende kropp trenger en komfortabel soveplass. Bare i dette tilfellet vil han få en god hvile. I møbelbutikker kan du finne et bredt utvalg av modeller og merker av senger. Blant dem er det produkter fra innenlandske og utenlandske selskaper. En av de mest populære modellene er en barneseng med skuffer. Den kommer i fire varianter:

  • Transformatorseng.
  • Enkeltlag.
  • Bunk.
  • Sovesofa.
  • Barneseng med skuffer
    Barneseng med skuffer

Bor du i en liten leilighet? Ønsker du å møblere barnerommet uten å rote plassen? Vet du ikke hvordan du skal løse problemet med å oppbevare leker, klær og småting? En utmerket løsning ville være en barneseng med skuffer. For en gutt kan du velge en modell laget i blått, og for jenter - i rosa. Hvis familien din har to barn av forskjellige kjønn, vil en køyeseng med skuffer passe deg. Det vil ikke ta mye plass. I tillegg tiltrekkes barn av sliktdesign. Den kan tas fra hverandre senere. Resultatet blir to separate senger, utstyrt med nattbord eller romslige skuffer.

Barn vokser raskt, noe som betyr at det er nødvendig å skifte ut møblene med jevne mellomrom. Selv om det i dette tilfellet er et universelt alternativ - en transformerende seng. Når barnet ditt vokser, vil det øke i størrelse. For det første er det en barneseng for en nyfødt, utstyrt med et skap, skuffer for lin og bleier, samt et stellebord. Når behovet for et sted for svøping forsvinner, fjernes det ganske enkelt. Sovesofaen tilhører også kategorien "transformatorer". På dagtid brettes den sammen, og om natten blir den til en behagelig soveplass.

Barneseng med skuffer
Barneseng med skuffer

Barneseng med skuffer har mange fordeler. For det første lar det deg løse det evige problemet med å lagre ting. For det andre, på en lite påtrengende, til og med litt leken måte, kan du lære et barn å bestille fra en tidlig alder.

Moderne barn har mange leker, men det er ingen steder å lagre dem. Selvfølgelig kan store kurver løse dette problemet, men bare delvis. Leker dumpet i dem vil ganske enkelt samle støv uten arbeid, fordi babyen på et vakkert tidspunkt slutter å leke med dem.

Barneseng med skuffer kan lages av ulike materialer. Men det er best om det er tre. Oftest på salg er det bed laget av bøk, furu, bjørk og or. Sponplatemodeller er også etterspurt. Sikkerhet bør komme først, så det er viktig med en barneseng med skufferLaget av naturlige og miljøvennlige materialer. Hvordan kan du sjekke dette? Be selger gi et hygienesertifikat. Hvis E-indikatoren er nær null, truer ingenting helsen til barnet ditt.

Barneseng med skuffer
Barneseng med skuffer

Hvis du fortsatt har kommoder og store garderober på barnerommet, er det på tide å erstatte det hele med multifunksjonelle møbler laget av super holdbare og bærekraftige materialer.

Anbefalt: