"Hvordan behandler de myggområder?" - godt spørsmål

"Hvordan behandler de myggområder?" - godt spørsmål
"Hvordan behandler de myggområder?" - godt spørsmål

Video: "Hvordan behandler de myggområder?" - godt spørsmål

Video:
Video: Счастливая история слепой кошечки по имени Нюша 2024, Kan
Anonim
Hvordan behandles områder for mygg?
Hvordan behandles områder for mygg?

Sommeren er alltid ventet med frykt, i påvente av en solrik ferie og mange inntrykk. Sommerboerne ser spesielt frem til det. Perspektiv: friluftsliv, en fullverdig avling, vanlige samlinger om kvelden er hyggelige små ting som er viktige bare på høyden av sommersesongen. Men sammen med solens gleder, kan utseendet til sultne mygg, som aktiveres om sommeren og gir ubehag med oppførselen deres, være deprimerende. Sannsynligvis har alle opplevd den uunngåelige kløen som gjenstår etter bitt av et irriterende insekt. Effektiviteten til frastøtende midler, plater, spiraler er kortvarig, og i åpen plass reduseres effekten praktisk t alt til null. Hvordan behandles myggområder for å nyte mye kommunikasjon med naturen, en samtale med venner som har kommet på besøk? Hva vil hjelpe med å bli kvitt disse plagsomme insektene?Før vi lærer å behandle områder fra mygg, la oss se nærmere på det summende insektet. Vanlig mygg har ca3000 arter, og i Russland er det omtrent 1000 varianter av dette insektet. Myggen lever fra flere dager til flere uker. Hunnen er i stand til å fly 3 km for å lete etter byttet sitt - insektet trenger blodet hennes for befruktning. Referansepunkter er karbondioksidet som en person puster ut, og den termiske strålingen som kommer fra den.

myggbehandling
myggbehandling

Behandling av mygg på overflaten av huden eller klær med spray gir betydelig lindring under varigheten av stoffet. Men hvordan beskytte deg mot dem, å være i en sommerhytte, spesielt hvis det er en dam med stillestående vann i nærheten, som er et flott sted for deres reproduksjon. Hvordan behandler de myggsteder for å eliminere habitatområdet fullstendig, og dermed beskytte seg mot mulige problemer knyttet til bittene deres? Svaret på spørsmålene dine vil gjøre det komfortabelt og trygt å tilbringe tid i landet.

Mange sommerboere vet ikke hvordan de skal behandle området mot mygg, men denne tjenesten er ganske etterspurt nettopp i den varme årstiden, når insekter er mest aktive. Du kan behandle sommerhuset med insektdrepende preparater "Tsifoks" eller det moderne middelet "Medilis-Ziper". Ved hjelp av husdyr insektmidler vil det være mulig å ødelegge mygg og deres larver, samt fluer, maur, lopper og flått. Les instruksjonene nøye, følg den strengt skrevne doseringen. Hva er naturlige reservoarer, dammer og sumper behandlet med? I slike tilfeller brukes endotoksiner for å bekjempe larvene - medikamenter som ikke utgjør en fare for mennesker, og hjelper til med å takle problemet.angrep av mygg under naturlige forhold og ikke skadelig for innbyggerne i vannmiljøet.

hvordan behandle et område for mygg
hvordan behandle et område for mygg

Miljøvernere og naturelskere anbefales å prøve å bli kvitt mygg uten bruk av kjemikalier. Å plante planter som frastøter disse insektene er mindre effektivt i påvirkning, men det har også fordelen av sikkerhet. Basilikum, kamille, ringblomster og fuglekirsebær vil være veldig passende i dette tilfellet - lukten deres, insekter vil ikke kunne tåle. Gjør ditt beste for å holde nettstedet ditt lyst og solrikt, tynn ut kronene på trærne, fjern systematisk ugress og ikke la vannbeholdere være åpne (dette vil redusere sannsynligheten for at mygg yngler). Disse tipsene vil bidra til å motstå invasjonen av blodsugende insekter og spørsmålet "Hvordan behandles myggområder?" vil ikke lenger være relevant.

Anbefalt: