Malehjørne: fordeler og typer

Innholdsfortegnelse:

Malehjørne: fordeler og typer
Malehjørne: fordeler og typer

Video: Malehjørne: fordeler og typer

Video: Malehjørne: fordeler og typer
Video: Miniatoriums Malehjørne - 1. okt. 2020 2024, Kan
Anonim

Når du utfører reparasjoner, må du ofte håndtere problemer som ujevne bakker og hjørner. For å pusse slike overflater og gi dem den nødvendige geometrien, er et malingshjørne et veldig populært apparat.

Fordeler med et malehjørne

Laget av korrosjonsbestandige materialer, denne gjenstanden kan brukes innendørs og utendørs.

Takket være perforeringen langs hele hjørnet, sikres dens høykvalitets fiksering når du utfører etterarbeid, noe som forhindrer sklir og reduserer vektbelastningen på underlaget. I tillegg lar perforeringen deg bruke malingshjørnet som et hjelpenivå.

male hjørne
male hjørne

Brukervennlighet oppnås på grunn av at denne enheten er ganske enkelt installert. Det er bare nødvendig å trykke profilen inn i kittet påført det ytre hjørnet og dekke det med et andre lag mørtel. Lett vekt, holdbarhet og helsesikkerhet fullfører listen over fordeler.

Typer malehjørner

Perforert m alt hjørneer en lang profil. Det finnes flere typer hjørner avhengig av materialet som brukes i produksjonen og formålet.

For kledning, forsterkning av ulike konstruksjoner i og utenfor lokalene er det best egnet i aluminium. Den har standardstørrelser (30x30 og 50x50 centimeter) og kan ha forskjellige lengder.

Sinkbelagt malingshjørne er hovedsakelig designet for forsterkning av gipsplater. Et spesielt glassfibernett er festet til hyllene i hjørnet, noe som gir et mer pålitelig grep og ekstra festemidler under installasjonen. Dette garanterer holdbarhet og spesiell styrke til det ytre hjørnet.

perforert malehjørne
perforert malehjørne

Plasthjørne brukes til å dekorere de ytre hjørnene av rommet og beskytte dem mot slitasje. Den har et bredt utvalg av farger, som lar deg velge den som passer best til fargen på tapetet.

Der det er behov for særlig høykvalitets armering, brukes et hjørne med maling eller metallnetting.

Det buede malingshjørnet bidrar til å enkelt gi designet ønsket buet form dersom du skal montere en bue. Tilgjengelig i både aluminium og plast.

Using a paint corner

Installasjonen begynner med måling. Først må du måle ønsket størrelse og kutte. For eksempel, for å fullføre en vindusåpning, trenger du 3 hjørner. Deretter utarbeides en sparkelløsning spesielt designet for dette formålet. Du kan bruke en blanding av gips og kitt i forholdet 1: 1. På hjørnet detdet er nødvendig å utjevne, den forberedte løsningen påføres langs hele lengden. Etter det monteres et malehjørne, mens utjevning gjøres ved hjelp av en regel eller et bygningsnivå.

male hjørne galvanisert
male hjørne galvanisert

Når du fullfører nesten alle innvendige strukturer, kan du bruke denne enheten: vindus- og dørskråninger, nisjer, vegger og andre forskjellige utvendige hjørner. Hjørnet fungerer som en effektiv beskyttelse for alle hjørneelementer som er innenfor eller utenfor rommet.

Anbefalt: