Plastfat - mobil og lett vannbærer

Plastfat - mobil og lett vannbærer
Plastfat - mobil og lett vannbærer

Video: Plastfat - mobil og lett vannbærer

Video: Plastfat - mobil og lett vannbærer
Video: Popup 12L Water Carrier 2024, April
Anonim
plast fat
plast fat

Når du velger plastfat, bør du først og fremst bestemme forholdene de skal brukes under. Enkelt sagt, forestill deg hva du trenger en beholder til, hvilke funksjoner den må utføre.

Det finnes to hovedtyper av plastbeholdere - ettlags og flerlags. Hensikten deres kan være nøyaktig den samme - begge kan lagre både vanlig drikkevann og kjemisk aggressive stoffer. Ved å sammenligne de tekniske egenskapene kan vi fremheve flere fordeler med flerlagstypen.

plastfat 200l
plastfat 200l

Flerlags plastfat er sterkere. Dette skyldes veggtykkelsen og ytterligere molekylære bindinger som følge av tverrbindingen av polyetylenet. I tillegg har flere studier vist at flerlagsbeholdere er mye bedre til å beskytte innholdet mot UV-stråler. Jo mørkere beholderen er, jo bedre beskytter den og desto tregere penetrasjon av UV-stråler. Det er derfor de fleste av de ledende produsentene lager sine plastfat, relativt sett,to-lags. Det første laget i svart eller marineblått hindrer vann i å blomstre, og det andre (blått) laget legger til en ultrafiolett stabilisator som øker beskyttelsen og levetiden til beholderen.

Plastfat kan også brukes som vannbærer, fordi drikkevann, melk, meieriprodukter, juice, ølurt, vinmaterialer og andre lignende væsker oppbevares perfekt i plastbeholdere. Bønder kan bruke disse beholderne til å transportere vekstfremmere, flytende gjødsel eller vann for å vanne åker. Blant de åpenbare fordelene med en slik vannbærer er den lave vekten på selve tanken, som gjør det enkelt å montere/demontere beholderen på kjøretøyet. Dette vil gi eieren mulighet til å bruke kjøretøyet sitt som han vil. Et fat av plast 200l er et meget verdig volum for en vannbærer. Det skal også legges til at plastbeholdere ikke er redde for store temperaturendringer - de tåler store belastninger uten vesentlig deformasjon.

vanntønner av plast
vanntønner av plast

Vi bør imidlertid ikke glemme at standard vanntønner i plast er laget for stasjonær lagring av væsker. Kun forsterkede containere er tillatt for transport. Ved transport skal beholderen monteres med luken oppe og sørg for å sikre den med bandasjer på stiv basis. Og du må også følge enkle sikkerhetsregler, fordi produsenten ikke vil være ansvarlig for skade på kjøretøyet på grunn av din uaktsomhet. Før lossing trenger du baresørg for at beholderen er fri for væsker og fremmedlegemer. Og sørg også for at plastbeholderen bare løftes i bunnen. Og, selvfølgelig, før du transporterer væske i en plastbeholder, bør du sørge for at kjøretøyet er egnet for lastekapasiteten.

Anbefalt: