Sørkoreansk interiørrens Profoam 3000

Innholdsfortegnelse:

Sørkoreansk interiørrens Profoam 3000
Sørkoreansk interiørrens Profoam 3000

Video: Sørkoreansk interiørrens Profoam 3000

Video: Sørkoreansk interiørrens Profoam 3000
Video: Dette er verdt å bruke 5 MINUTTER på! 2024, April
Anonim

Mange bilister står overfor problemet med å rense interiøret for skitt. Hvis du henvender deg til spesialister som er involvert i vask av biler, vil denne prosedyren være dyr. Derfor begynner mange sjåfører å lete blant bilkosmetikk etter produkter som kan hjelpe med å rense møbeltrekk, bilpaneler fra flekker.

Det sørkoreanske selskapet Kangaroo, som produserer «kjemi» for biler, har vist seg godt. Opprinnelig ble bilkosmetikken til dette selskapet brukt av håndverkere til å klargjøre biler før de solgte dem. Så sprer folks rykter informasjon om de mirakuløse egenskapene til produkter som bekjemper bilforurensning. Med alle de positive egenskapene til kenguruprodukter koster de også en størrelsesorden billigere enn sine motparter.

Kangaroo Profoam 3000

Dette er et produkt fra Kangaroo-familien av rengjøringsmidler som er designet for å bekjempe flekker på velurtrekk, tepper og plastdeler på bilen. Etter at bilistene evaluerte arbeidetprodukter i bilen begynte mange å bruke det i hverdagen, til hjemmet: til rengjøring av sofaer, lenestoler, puffer og tepper, plastvindusrammer.

Profoam 3000
Profoam 3000

Profoam 3000 Interiørrens er tilgjengelig i en hvit beholder med sprayflaske. Volumet av produktet er 0,6 liter. Sprøyten skummer væsken og sprayer på overflaten. Skummet er tykt, trenger dypt inn i forurensningen og presser det opp. Samtidig faller ikke stoffet, bleker ikke, strukturen forblir den samme. Væsken har en skarp lukt, men ikke frastøtende. Komponentene som utgjør rengjøringsmidlet er skadelige for menneskelig hud.

Hvordan bruker du

For å begynne å rengjøre interiøret i en bil med et sørkoreansk produkt, trenger du ikke utføre ytterligere forberedende arbeid med forurensningsstedet. Det er nok å spraye det på overflaten som skal rengjøres og etter 30 sekunder fjerne skummet med en våt klut. Hvis flekken ikke fjernes første gang, prøv igjen med en børste. Dette vil definitivt være nok. På plastoverflater er handlingsskjemaet det samme. Viktigst av alt, ikke la produktet tørke, ellers vil det være problematisk å fjerne spor av det.

Kenguru Profoam 3000
Kenguru Profoam 3000

Forsiktighetsregler

Profoam 3000 skal kun håndteres med hansker. Siden de aggressive stoffene som utgjør bilkjemikalier kan skade huden. Personer med sensitiv luktesans og allergi er bedre å bruke åndedrettsvern eller beskyttende maskeblad nårsprayrens, da damper og fine partikler kan irritere neseslimhinnen.

For å unngå ubehagelige overraskelser, test rengjøringsmidlet først på et lite område med stoff eller plast. Sørg for at Profoam 3000 ikke endrer kvaliteten.

Profoam 3000 gjør en utmerket jobb med å fjerne gjenstridig skitt fra bensin, diesel, fyringsolje og andre oljeprodukter, samt fettholdige stoffer.

interiørrens Profoam 3000
interiørrens Profoam 3000

Hvis produktet kommer på slimhinnen i øynene, skyll det umiddelbart med rikelig med vann og oppsøk lege. Hvis produktet kommer inn i munnen, spiserøret, magen, fremkall umiddelbart brekninger og gå umiddelbart til sykehuset. Oppbevar Profoam 3000 utilgjengelig for barn.

Anbefalt: