Delimano (vannvarmer): anmeldelser, beskrivelser, fordeler, priser

Innholdsfortegnelse:

Delimano (vannvarmer): anmeldelser, beskrivelser, fordeler, priser
Delimano (vannvarmer): anmeldelser, beskrivelser, fordeler, priser

Video: Delimano (vannvarmer): anmeldelser, beskrivelser, fordeler, priser

Video: Delimano (vannvarmer): anmeldelser, beskrivelser, fordeler, priser
Video: 3 Things They Don't Tell You About Tankless Water Heaters (On Demand Water Heaters) 2024, Kan
Anonim

Det moderne samfunnet har lenge vært vant til et komfortabelt liv og har lenge aktivt brukt sivilisasjonens fordeler. Et av behovene til det moderne mennesket er bruken av varmt vann. Men dessverre, til nå, kan ikke alle verdenshjørner skryte av å ha en rørleggerforsyning med varmt vann. I tillegg til eierne av private hus, lider sommerbeboere også av fraværet. Du kan løse dette problemet med en varmtvannsbereder. I dag er det moderne markedet fylt med en rekke modeller av slike enheter.

delimano varmtvannsbereder anmeldelser
delimano varmtvannsbereder anmeldelser

Delimano varmtvannsbereder

Hver person kan velge enheten som passer hans behov. La oss nå bli kjent med en italiensk gjennomstrømningsmodell - Delimano-gjennomstrømningsvannvarmeren. Etter å ha dukket opp på markedet, vakte det stor oppsikt blant forbrukerne. Diskusjoner om fordeler og ulemper pågår fortsatt. Så la oss finne ut hvordan Delimano-gjennomstrømningsvannvarmeren skiller seg fra sine motparter, brukeranmeldelser om den og dens egenskaper.

Hvilken enhet?

Varmtvannsberederen er en spesiell dyse på kranen. Produsenten opplysteat enheten varmer opp vannet til en varm tilstand innen 5 sekunder. Slik umiddelbar oppvarming av vann vil spare brukere fra smerten ved å varme opp vann ved hjelp av kjeler og andre improviserte midler.

Øyeblikkelig varmtvannsbereder "Delimano" kan brukes både på kjøkkenet og på badet. På grunn av den lille størrelsen på enheten er det veldig praktisk å bruke den. Den er egnet for bruk i rom i alle størrelser og tar ikke mye plass.

delimano varmtvannsbereder anmeldelser
delimano varmtvannsbereder anmeldelser

Ser ut som

Designet på varmtvannsberederen er laget i moderne stil. Alle kantene er avrundet. Det ser veldig moderne ut og vil passe perfekt inn i interiøret på ethvert kjøkken eller bad. Utseendet til enheten består av en kran, en dyse og et håndtak for å justere vannstrømmen og temperaturen. Brukeren kan enkelt justere ønsket jettemperatur på egen hånd. Temperaturkontrollknappen på enheten er plassert på høyre side. Som i vanlige kraner, er kaldt vann indikert med ordet "Cold", og varmt - "Hot". Den blå ovalen betyr helt kaldt vann, den blå ufylte ovalen kan plasseres som vann ved romtemperatur. Varmtvann justeres på samme måte: Jo mer du dreier på knappen, jo varmere blir vannet fra springen. Å stille inn ønsket temperatur er intuitivt og forårsaker ingen problemer.

Det er en elektrisk strømledning på baksiden av varmtvannsberederen. Når den er installert, er den nesten usynlig og ødelegger ikke enhetens utseende.

En vanntemperaturindikator er plassert på forsiden av kranen -"Heating Indicator", som du kan bruke til å bestemme nivået på vannoppvarming og logoen til Delimano.

delimano øyeblikkelig varmtvannsbereder
delimano øyeblikkelig varmtvannsbereder

Slik fungerer det

Et sterkt varmeelement er installert inne i varmtvannsberederens kran, som gjør at vannet umiddelbart varmes opp. Enheten krever ikke komplisert installasjon, den trenger bare en stikkontakt for å fungere. Vannoppvarming skjer umiddelbart etter at kranen er skrudd på, ingen venting er nødvendig.

Hvem bør kjøpe

Hvorfor velge Delimano (vannvarmer)? Anmeldelser snakker om mange situasjoner der det er nødvendig og hjelper eierne:

  1. Spar penger på strømregninger. Varmtvannsregningene fortsetter å stige, og å levere det til et hjem koster ofte eiere mye penger. I denne forbindelse blir bruken av sentrale systemer ulønnsomt, og oppvarming av vann manuelt med kjeler er for arbeidskrevende. Lagringsvannvarmere bruker mye strøm. Og da vil Delimano varmtvannsberederen være en utmerket løsning, som varmer opp vannet øyeblikkelig og samtidig ikke store tap av varme, noe som gjør at strømregningen reduseres.
  2. Avbrudd i varmt vann. Det er ingen hemmelighet at det regelmessig, spesielt i sommerperioden, foregår reparasjons- eller vedlikeholdsarbeid i forsyningssystemer. På grunn av dette skjer periodiske stanser av varmtvann i en tilstrekkelig lang periode. Følgelig, tidligere å skylle etter en tungarbeidsdag måtte du ty til hjelp av en elektrisk kjele eller vannkoker, men nå, for å ta et fullt bad, må du bare kjøpe og installere en Delimano-kranvannvarmer. Tilbakemeldinger fra innbyggere i byer legger spesielt merke til denne fordelen, fordi perioder med varmtvannsstans ikke er lett for alle.
  3. Mangel på varmtvannsforsyning i personlige tomter og hytter. Ikke alle hageanlegg er utstyrt med varmtvannsforsyning, så for elementære manipulasjoner av oppvask eller vask av ting, må du bruke improviserte midler. Og i disse tilfellene vil Delimano elektriske varmtvannsbereder komme til unnsetning. Anmeldelser av sommerboere og gartnere snakker om forbedring av levekårene etter kjøp og installasjon av enheten. Fra den sentrale vannforsyningen med kaldt vann på stedet kan selvfølgelig også varmt vann strømme, men dessverre ikke lenge, men bare fra rør hvis seksjon er oppvarmet i solen. Og så blir det isete, noe som gjør det veldig vanskelig å bruke det selv for en kort stund, for ikke å snakke om å ta et bad.
  4. Ny bolig. Noen eiere av nye leiligheter eller hus har valgt å installere en Delimano varmtvannsberederkran fremfor konvensjonelle kraner, fordi den også kan brukes som en vanlig kran. Men i tilfeller hvor varmtvann er slått av, vil den være uunnværlig som gjennomstrømningsbereder.
rennende husholdning elektrisk varmtvannsbereder delimano anmeldelser
rennende husholdning elektrisk varmtvannsbereder delimano anmeldelser

Anmeldelser, hvilke fordeler har denne enheten

Kanskje, i livet til enhver person er det øyeblikk hvor bruk av en varmtvannsbereder rett og slett er nødvendig. Ja ogfolk som allerede har kjøpt den snakker entusiastisk om fordelene med enheten. Og det er allerede mange slike mennesker, og de har allerede reddet seg fra følgende problemer:

  • avbrudd i varmtvannsforsyningen;
  • mangel på varmtvann på steder der det ikke er varmtvannsforsyning (landsted, hytte, sommerkjøkken);
  • høye regninger for varmtvann og strøm;
  • løsning av husholdningsbehov i kaldt vann (rengjøring, vask av hender eller oppvask).

Og også for familier med små barn, men uten varmt vann, vil en elektrisk vannvarmer fra Delimano være en utmerket løsning. Anmeldelser fra mødre som allerede har blitt eiere av denne enheten, gjør det klart at dette er en uunnværlig assistent.

Fordelene med enheten inkluderer følgende:

  • vann varmes opp umiddelbart;
  • enhet uavhengig av sentralvarmesystemet;
  • sparer tid;
  • praktisk temperaturkontroller;
  • trenger ikke installere kjeler og kjeler som tar mye plass;
  • enkel og enkel installasjon;
  • fungerer fra et vanlig nettverk på 220V;
  • Lett avtagbar, praktisk å ta med seg på ferie eller hytte.

Og også en Delimano varmtvannsbereder vil være en flott gave til enhver familie. Anmeldelser fra noen eiere som mottok enheten i gave, forteller om det påfølgende kjøpet av en annen av samme enhet.

gjennomgående varmtvannsbereder delimano anmeldelser
gjennomgående varmtvannsbereder delimano anmeldelser

Forskjeller fra andre modeller

Delimano har flere hovedforskjeller fra andremodeller:

  1. Den største forskjellen mellom Delimano varmtvannsberederen er størrelsen. Bredden er syv centimeter, og høyden er tolv og en halv. Kanskje er det sjelden å finne modeller med lignende dimensjoner. Det er derfor mange brukere foretrekker det. Den brukes ofte som en bærbar enhet, og tar den med deg til landet.
  2. Andre varmtvannsberedere bruker i tillegg til store dimensjoner store mengder strøm for å varme opp vann. Dette skjer både på grunn av omfanget av designet deres, og på grunn av kompensasjon for temperaturtap. Og siden denne modellen varmer opp vann umiddelbart, vil energibesparelsene følgelig begynne umiddelbart, så snart brukerne installerer en Delimano øyeblikkelig elektrisk varmtvannsbereder. Kundeanmeldelser bekrefter at strømforbruket er mindre enn ved bruk av andre modeller.
  3. Enkel å bruke. I motsetning til andre varmtvannsberedere krever Delimano ingen ekstra innstillinger, den trenger ikke ekstra kabler, og den er ikke utstyrt med en haug med forskjellige knapper. For å fungere trenger du bare å plugge inn støpselet og skru kranen til ønsket temperaturmerke.
  4. Universell enhet. Installasjonen av Delimano varmtvannsberederkranen kan gjøres på hvilken som helst overflate og hvor som helst hvor en hvilken som helst annen kran kan installeres. Den er perfekt for både hjem og hage, og til bruk på kontoret.
  5. Andre klumpete varmeovner tar mye plass, og det er ikke lett å gjemme dem i interiøret. Med stilig ogvakkert design, det trenger ikke bare å skjules, men tvert imot vil det passe perfekt inn i ethvert moderne design, uten å rote opp plassen på kjøkkenet eller badet i det hele tatt.

Forbereder for installasjon

Siden enheten tilhører klassen av høyeffektenheter, er det nødvendig å verifisere kvaliteten og samsvar med ledningene før installasjon. Dessuten krever enheten jording. Generelt er installasjon og montering veldig raskt og enkelt, og nesten alle forbrukere installerer Delimano (vannvarmeren) selv. Anmeldelser trekker gjentatte ganger oppmerksomhet til det faktum at installasjonen av enheten ikke krever kontakt med spesialister.

Før du fortsetter med installasjonen, anbefales det å sjekke vannbanen og ledningen til enheten for defekter og integritet.

kran varmtvannsbereder delimano anmeldelser
kran varmtvannsbereder delimano anmeldelser

Installasjon

Installasjon av en Delimano varmtvannsbereder med vanntilførsel nedenfra gjøres i 6 trinn.

Trinn 1. Hovedmekanismen kobles til vannutløpet og strammes.

Trinn 2. Tetningsringen stuper inn i bunnen av hovedmekanismen, hodet er i dette øyeblikk rettet oppover. Nedenfra settes tilkoblingsinnsatsen til innløpsporten inn i bunnen av hovedmekanismen og strammes.

Trinn 3. Den installerte koblingsinnsatsen settes inn i ringen på basen og installeres i vasken. Trekk til festemutteren under vasken.

Trinn 4. Koble til vannrørinntaket.

Trinn 5. Åpne lukkeren, skyv håndtaket på hovedmekanismen, vri håndtaketjustering og sørg for at det ikke er noen lekkasjer.

Trinn 6. Koble til enheten og begynn å bruke.

Vedlikehold og stell

Hvis trykket fra vannutløpet til varmtvannsberederen har sunket, bør det rengjøres. For å gjøre dette, skru av vannutløpsrøret og fjern sedimentet og installer det på plass.

I tillegg kan trykket bli mindre på grunn av tilstopping av vannfilteret. I dette tilfellet må den fjernes, rengjøres og installeres på nytt.

Rengjøring og vedlikehold vil ikke skape mange problemer for brukere av Delimano (vannvarmer). Anmeldelser om den daglige pleie av den bemerker også den enkle prosessen, som bare består i å tørke av kranen med en fuktig klut, siden den er laget av plast.

Viktig å vite

Forbrukere som bestemmer seg for å kjøpe denne enheten, må vite noen viktige ting. Siden deres manglende overholdelse kan føre til problemer i drift og negativt karakterisere Delimano varmtvannsberederen. Tilbakemeldinger fra forbrukere som er misfornøyde med enheten er mest sannsynlig basert på å ignorere disse reglene:

  • enheten må installeres i vertikal posisjon, slik instruksjonene krever;
  • hvis strømnettet hjemme har lavt strømforbruk, vil det oppstå avbrudd når flere kraftige elektriske apparater fungerer samtidig, dette bør tas i betraktning;
  • etter lang tids bruk kan vanntrykket bli mindre, vedlikehold bør utføres;
  • manglende jording kan føre til elektriske støt.

Å observere disse punktene vil gjøre detdet er hyggelig og praktisk å bruke enheten.

gjennomgående varmtvannsbereder vurderinger hva er fordelene
gjennomgående varmtvannsbereder vurderinger hva er fordelene

Pakke og spesifikasjoner

Sitet inkluderer en Delimano varmtvannsbereder, et monteringssett og instruksjoner for installasjon og bruk av apparatet.

Varmtvannsberederen er laget av plast og metall. Effekten er 3 kW, og den nødvendige spenningen er 220-240V / 50Hz. Arbeidstrykket til enheten er 0,04 -0,6 MPa.

Vekten på enheten er bare 772 gram. Lengden på strømledningen er 1 meter. Enheten har 1 års garanti fra kjøpsdatoen.

Priser

Du finner ikke denne enheten i vanlige jernvarebutikker, du kan kun kjøpe den ved å bestille den via Internett. Gjennomsnittsprisen på en varmtvannsbereder på selgernes nettsteder er fem tusen rubler. Men noen fornøyde kjøpere forteller at de klarte å kjøpe Delimano (vannvarmer) billigere. Noen brukeranmeldelser inneholder informasjon om attraktive nettbutikker.

Så mange mennesker har allerede kjøpt en praktisk italienskprodusert Delimano-gjennomstrømningsbereder til seg selv og familiene deres og var helt fornøyd med den. I dag velger de fleste forbrukere over hele verden, inkludert Russland, øyeblikkelige elektriske varmtvannsberedere på grunn av det store antallet fordeler. Anbefalinger og anmeldelser om Delimano-enheter anbefales nesten enstemmig å velge dem.

Anbefalt: