Kelly steamer: anmeldelser, fordeler, ulemper

Innholdsfortegnelse:

Kelly steamer: anmeldelser, fordeler, ulemper
Kelly steamer: anmeldelser, fordeler, ulemper

Video: Kelly steamer: anmeldelser, fordeler, ulemper

Video: Kelly steamer: anmeldelser, fordeler, ulemper
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, April
Anonim

Omtaler om Kelly-damperen er blandede. Imidlertid er det verdt å forstå prinsippene for driften, da det blir klart - denne kompakte enheten gjør jobben sin perfekt. Den lille og lette damperen er ideell for stryking av fine detaljer. Når du reiser eller på forretningsreise, vil det være veldig nyttig og vil ikke ta mye plass.

Kelly hånddamper
Kelly hånddamper

For å komme i gang, hell 250 ml vann i tanken, vent 1-2 minutter til væsken koker. Etter at dampen begynner å strømme ut av tuten, kan du begynne å glatte. Bruk kokt vann for å forhindre kalkdannelse. Dette tipset er forresten også bra for andre husholdningsapparater som bruker varmt vann, som strykejern eller dampkoker.

Benefits

Kellys viktigste fordeler inkluderer kompakthet og lav vekt. Ved langvarig bruk blir hendene mindre slitne, selv om du fra tid til annen må tilsette vann. Ifølge anmeldelser, dampbåten"Kelly" jevner perfekt ut steder der det er vanskelig å få strykejern: lommer, piler, folder, tucks. Det er veldig praktisk å bruke denne maskinen til å jevne ut volanger og dikkedarer, i dette tilfellet er prosessen mye raskere enn med et vanlig strykejern.

Kelly dampbåt med børste
Kelly dampbåt med børste

Flaws

Hold enheten vertik alt for ikke å søle kokende vann. I anmeldelser av Kellys manuelle steamer merker kjøpere at et anti-dryppsystem ikke er gitt her. Dette er imidlertid ikke et problem hvis enheten holdes i riktig posisjon. En annen ulempe er den korte strømledningen: lengden er bare 1,5 meter, så en skjøteledning er et must. Kraften til denne damperen er liten, så tunge stoffer, som blendingsgardiner, kan kanskje ikke håndtere det.

For at dampbåten skal fungere i lang tid og trofast, bør man ikke overvurdere dens evner: den kan ikke bli en fullverdig erstatning for strykejern. Men for å jevne ut vanskelig tilgjengelige steder på klær, er det nesten uunnværlig.

Anbefalt: