Interiør i hallen i Khrusjtsjov, eller Hvordan gjøre rommet romslig

Innholdsfortegnelse:

Interiør i hallen i Khrusjtsjov, eller Hvordan gjøre rommet romslig
Interiør i hallen i Khrusjtsjov, eller Hvordan gjøre rommet romslig

Video: Interiør i hallen i Khrusjtsjov, eller Hvordan gjøre rommet romslig

Video: Interiør i hallen i Khrusjtsjov, eller Hvordan gjøre rommet romslig
Video: How Khrushchev Housed Everyone - Cold War Soviet History DOCUMENTARY 2024, April
Anonim

Salen er hjertet i ethvert hjem, for det er der alle feiringer feires og gjester tas imot. Arrangementet av rommet til dette rommet bør være nøye gjennomtenkt. For det første er en stor mengde møbler uakseptabelt, og for det andre er det veldig viktig å utstyre riktig belysning, takket være at hallen vil virke romsligere.

Riktig visuell oppfatning

interiør i hallen i Khrusjtsjov
interiør i hallen i Khrusjtsjov

Så, hva skal være interiøret i hallen i Khrusjtsjov? Som regel har hallene i slike leiligheter ikke et stort område, så hovedideen bør være rettet mot å visuelt utvide plassen. Og hvis det er mulig å utvide det ikke bare visuelt, men også for eksempel sette en enorm bue i stedet for en dør, så vil rommet bare ha nytte av dette.

Det er flere triks som interiøret i hallen i Khrusjtsjov kan bli slått svært lønnsomt med.

  • Lyse farger. Det er ingen hemmelighet at rommet virker romsligere når veggene er dekket med tapet i en delikat pastellfarge. Det samme gjelder møbler og gulv, lys fargesom ideelt sett vil støtte den gitte retningen.
  • Speilflater. Riktig plasserte speil som reflekterer lyset fra vinduet vil gjøre rommet lysere og romsligere, noe som kun er til fordel for et lite rom. Den blanke overflaten på strekktaket vil passe perfekt inn i et slikt rom.
  • Riktig belysning. Interiøret i hallen i Khrusjtsjov skal kombinere flere lyskilder. Det ideelle alternativet er hovedlysekronen under taket og noen ekstra lampetter eller gulvlamper slik at rommet blir så opplyst som mulig om kvelden.

Hvilke møbler å velge

interiør av hallen i Khrusjtsjov foto
interiør av hallen i Khrusjtsjov foto

Det faktum at interiøret i hallen i Khrusjtsjov skal utformes i lyse farger er allerede nevnt, men hvilken møbelkonfigurasjon er bedre å foretrekke? Hva vil se bedre ut: en stor hjørnesofa eller en liten sofa og et par lenestoler? Her kan du foretrekke det du liker, men møblene skal være så kompakte som mulig. Det er best å velge et salongbord med en gjennomsiktig glassplate, visuelt vil det ikke tynge plassen og bli funksjonell, men nesten usynlig. Hvis det er mulig, er det bedre å nekte et skap i hallen, og hvis det er installert, er det å foretrekke å velge en høy struktur under taket med skyvedører med speil. Før du går og handler møbler, er det bedre å umiddelbart skissere interiøret i hallen i Khrusjtsjov, bilder av ideer som allerede er implementert eller skisser vil hjelpe deg med å bestemme deg raskere.

interiørdesign av hallen i Khrusjtsjov
interiørdesign av hallen i Khrusjtsjov

Hovedemnet i enhver stue eller hall er en TV. For ham må du velge en vegg som han skal monteres på, selv om han lett kan passe på et lite bord eller TV-skap. Heldigvis har de gamle enorme TV-modellene med store kinescopes lenge overlevd bruken, og de ble erstattet av flatskjermer.

Den vellykkede interiørdesignen til hallen i Khrusjtsjov er viktigere enn noe annet sted, siden selve rommet allerede er gissel for et lite område. Derfor er det nødvendig å nærme seg reparasjonen med alt ansvar og først tenke gjennom alt til minste detalj, for så å sette i gang.

Anbefalt: