Vegg på soverommet i moderne stil: bilder, hvordan velge

Innholdsfortegnelse:

Vegg på soverommet i moderne stil: bilder, hvordan velge
Vegg på soverommet i moderne stil: bilder, hvordan velge

Video: Vegg på soverommet i moderne stil: bilder, hvordan velge

Video: Vegg på soverommet i moderne stil: bilder, hvordan velge
Video: Hvordan velge farge og maling til ditt hjem? 2024, Mars
Anonim

Veggen på soverommet i moderne stil er ikke bare et dekorativt møbelelement, men også en gjenstand som er med på å plassere en lang rekke ting. Som regel er veggene laget i samme stil, de består av flere setteskap av forskjellige typer. Hvilke vegger til soverommet tilbyr moderne industri i dag? Hvilken type å gi preferanse? Hvordan velge de riktige soveromsmøblene?

vegg på soverommet i moderne stil
vegg på soverommet i moderne stil

varianter

Det finnes flere typer garderober som er en del av moderne soveromsmøbler:

  • garderobe;
  • kommode;
  • bar;
  • racks;
  • vanlige hyller;
  • spesielle steder for video- og lydutstyr.

Shape

  • Veggen på soverommet i moderne stil kan settes sammen av skap i ulike former. Hjørnevegger er veldig populære, somminner om bokstaven "G". Det er ikke nødvendig at alle møblene er plassert i hjørnet. Men minst ett skap vil sikkert være et hjørne.
  • Rett vegg. Dette er når alle gjenstander er plassert langs samme linje på veggen.
  • To hjørneseksjoner. I dette tilfellet vil møblene stå med bokstaven "P". Den vil ha to hjørneskap. Som regel brukes en av dem som garderobe.
  • Modular soveromsvegg i moderne stil. Dette er kanskje den mest populære typen møbler i dag. Kjærlighet til henne forklares av det faktum at alle gjenstander kan installeres som ønsket av eieren av lokalene. De var spesielt likt av husmødre som elsker hyppige endringer, har en rik fantasi og ofte endrer design i leiligheten.
  • En annen versjon av veggen på soverommet i moderne stil er en sklie. Dette møbelet er laget av flere moduler som har forskjellige høyder, lengder og overordnede dimensjoner. Seksjoner i dette alternativet kan også endres etter eget skjønn.
  • Mini vegg. Dette er åpne eller lukkede hyller, nattbord, samt små skap og skuffer. Et alternativ som er flott for små leiligheter.
  • modulvegg på soverommet i moderne stil
    modulvegg på soverommet i moderne stil

"Modular" improvisasjon

Som nevnt ovenfor, er en modulær soveromsvegg i moderne stil med garderobe (bilde vedlagt) et ekte moteutsagn. Et slikt møbelsystem passer perfekt inn i ethvert interiør, enten det er moderne eller klassisk. Takket være det modulære systemet kan du kompetent og gjennomtenkt designe et soveromlokaler. Hvis standardvegger måtte installeres langs en vegg, utvidet det modulære systemet grensene og gjorde det mulig å eksperimentere med design. Nå trenger du ikke følge en bestemt bane. Møbler kan ordnes i ulike fremspring, separere, fremheve og sone plassen.

Modulær soveromsvegg i moderne stil (bildet viser det) er perfekt for et barnerom, og for stuen, og til og med for kjøkkenet. Møbler, som består av individuelle moduler, er ikke et ban alt sett med skap. Du kan velge mer originale og uvanlige elementer. For eksempel er skap med nisjer, utskårne fronter på kommoder, hyller med speil osv. perfekt for soveplassen.

vegg på soverommet i moderne stil med garderobefoto
vegg på soverommet i moderne stil med garderobefoto

Mini Walls

Dessverre er det ikke alle leiligheter som kan skilte med et stort soveområde. Bare for slike lokaler skapes vakre, funksjonelle, miniatyrvegger på soverommet i en moderne stil. Slike møbler kan inkludere en garderobe, et lite nattbord eller kommode, underlegg og hyller for bøker eller et TV-apparat. Elementer kan ha forskjellige høyder og bredder, noe som er veldig praktisk og lar deg justere designet.

Hvordan velge og ordne møbler på soverommet

Selvfølgelig er sengen et viktig element i utformingen av dette rommet, men veggen er ikke mindre betydningsfull interiørdetalj. Det er viktig at det nødvendigvis inneholder garderober for oppbevaring av klær og sengetøy. Perfekt for et lite soveområdeminivegg eller modulær innredning. Du kan bestille flere nattbord, et par hyller og en garderobe. Moderne soveromsmøbler lar deg justere og endre utseendet på rommet.

Når det gjelder farge, er den hvite veggen på toppen av popularitet. Den ser flott ut i interiøret, er enkel å betjene og rengjøre, passer perfekt inn i ethvert interiør i rommet. Dessuten er møbler i brunt, grått, sjokolade, karamell og lignende nyanser perfekt her. Men eksperter anbefaler ikke å ta en rød vegg eller en svart. Denne fargen på miljøet vil være for irriterende og påtrengende.

vegg på soverommet i et moderne stilbilde
vegg på soverommet i et moderne stilbilde

Når du velger vegg, pass på å ta hensyn til takhøyden. Det er viktig at vertinnen ikke gjør noen spesiell innsats for å fjerne ting fra øverste hylle. Et flott alternativ er 1,5 meter eller 1,8 meter (hvis du skal lagre lange kveldskjoler i dette skapet). Hvis mulig, anbefaler eksperter å lage møbler på bestilling. Serieprodukter som presenteres i butikker er ikke alltid egnet for et individuelt interiør.

Stor bekvemmelighet med tanke på design er innebygde møbler, som kan spare plass betydelig. Skapversjonen står separat, som regel inkluderer den hengslede skap. Dette bør også tas i betraktning ved bestilling eller kjøp. Du kan også merke deg skap som har penaldesign eller flere dører. Det blir veldig romslige møbler. Men hun vil også trenge mye plass i soveromsleilighetene.

Anbefalt: