Amway ovnsrens: sammensetning, frigjøringsform, dosering, bruksregler, sikkerhet for mennesker, kundeanmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Amway ovnsrens: sammensetning, frigjøringsform, dosering, bruksregler, sikkerhet for mennesker, kundeanmeldelser
Amway ovnsrens: sammensetning, frigjøringsform, dosering, bruksregler, sikkerhet for mennesker, kundeanmeldelser

Video: Amway ovnsrens: sammensetning, frigjøringsform, dosering, bruksregler, sikkerhet for mennesker, kundeanmeldelser

Video: Amway ovnsrens: sammensetning, frigjøringsform, dosering, bruksregler, sikkerhet for mennesker, kundeanmeldelser
Video: HOW TO CLEAN YOUR OVEN LIKE A PROFESSIONAL 2024, April
Anonim

Det er ikke så mange levende inntrykk igjen fra grillet deilig kjøtt eller fisk som fra behovet for å vaske ovnen etter matlaging. Hvis oppvaskmaskinen gjør en god jobb med å vaske oppvasken, kan du ikke kvitte deg med å rengjøre ovnen med egne hender. Og bare varmt vann med en svamp vil ikke takle denne oppgaven. Spesielle rengjøringsmidler må brukes.

Belgisk kvalitet mot matforurensning

Et av verktøyene som hjelper med å bli kvitt fett og sot er Amways ovnsrens. Virkningsprinsippet til denne vaskegelen er å myke opp og fullstendig oppløse skitt. Den etterlater ikke riper, den er lett å vaske av med rennende vann. Ingen innsats er nødvendig for å skrape rengjøringsmiddelet av overflaten. Egnet for økonomiske husmødre, siden det bare trengs noen få dråper Amway ovnsrens for å oppnå effekten.

Kvalitets- og sikkerhetsingredienser

I sammensetningen av Amway ovnsrensinkludert:

  • vann;
  • Xantangummi-fortykningsmiddel;
  • matrisemodifikator Magnesiumsulfatheptahydrat;
  • såpe (anionisk overflateaktivt middel) natriumtallowat;
  • alkalisk middel natriumhydroksid;
  • nonionisk overflateaktivt middel C10-16 etoksylert alkohol, 7 EO.

Natriumhydroksidet i renseren er et av de mest effektive forurensningsmidlene. Det brukes også i kloakkrensere. Det er imidlertid viktig å ta forholdsregler når du arbeider med denne komponenten, da den forårsaker brannskader på huden og tærer på slimhinnen når den kommer i kontakt med den.

Amway kontor
Amway kontor

Sodium Tallowate, som er en del av sammensetningen, indikerer at animalsk fett ble brukt i produksjonen av Amway komfyr og ovnsrens. Denne komponenten er forresten en del av såpen, som er en obligatorisk egenskap for moderne bad.

Xantangummi (Xantangummi) er et naturlig polysakkarid. Hensikten med denne komponenten er å tykne produktet. Det har ingen negativ innvirkning på helsen ifølge forskere. Derfor er verktøyet mye brukt i kosmetikk.

Magnesiumsulfatheptahydrat refererer til s alter av svovelsyre. I tillegg til å bli brukt i vaskemidler, brukes den som kosttilskudd for vekttap og i legemidler.

Nioniske overflateaktive stoffer er mye brukt i produksjonen av rengjøringsgeler. Det er denne typen overflateaktivestoffer forårsaker ikke betydelig irritasjon og skummer praktisk t alt ikke. Verdien er at den er fullstendig biologisk nedbrytbar.

Praktisk og sikker emballasje

Midler for komfyrer og ovner "Amway" er tilgjengelig i tette matte rektangulære flasker på 500 ml. Beholderen er utstyrt med et sikkert lokk designet for sikkerheten til barn. For å åpne flasken må du trykke den kraftig og vri den i retningen til den tegnede pilen.

Kommer med en børste med hard bust på en wire, som på enden danner en ring for å sette den på lokket. Hensikten med børsten er å påføre rengjøringsmiddelet på overflaten uten å komme i kontakt med selve stoffet.

Ovnsrenser Amway
Ovnsrenser Amway

Beholderen er utstyrt med etikett som viser firmalogoen og bildet av ovnen. På baksiden av flasken er det et klistremerke med bruksanvisning, indikerte forholdsregler og sammensetning av stoffet.

Produksjonslandet for Amway ovnsrenser er Belgia, leveringen utføres av Amway Ukraine LLC. Det anbefales at den oppbevares i romtemperatur i maksim alt 36 måneder fra produksjonsdatoen.

Dosering og administrasjonsmåte

Amway Cleaner brukes til å rengjøre de innvendige emaljerte overflatene på elektriske og gassovner, rister, brett og bakepapir. Anbefales ikke for rengjøring av mikrobølgeovner og krom, aluminium og m alte overflater. Den er heller ikke egnet for selvrensende ovner.

Søke midler tilovnsrengjøring
Søke midler tilovnsrengjøring

Hvordan bruke ovnsrens:

  • Først av alt må du beskytte hendene med hansker, og også passe på å beskytte øynene og ansiktet mot dråper gel.
  • Rist renseren godt før du åpner den.
  • Plasser en beholder nederst i ovnen og hell noen dråper av produktet i den.
  • Deretter bruker du en børste til å påføre gelen på sidene og baksiden av ovnen, samt på bunnen.
  • Det er også nødvendig å behandle brett og rister.
  • La stå i 30 minutter, men med svært avansert kontaminering er gjentatt påføring av gelen mulig.
  • Etter den angitte tiden, ta en våt svamp og fjern skitten.
  • Tørk av innsiden av ovnen på nytt med eddik og vann, følg kjøreretningen fra topp til bunn.
Ovn etter bruk av Amway
Ovn etter bruk av Amway

Er Amway skadelig for komfyrer og ovner?

Belgia legger spesiell vekt på miljøvennligheten til produktene og dens egenskaper som påvirker menneskers helse. Som alle andre vaskemidler som inneholder kjemikalier, kan Amway ovnsrens være skadelig. Produsenten advarer selv om dette. Grunnleggende sikkerhetstiltak må følges når du bruker Amway Oven Cleaner.

Bruk av håndbeskyttelse i form av hansker er obligatorisk. Hvis du ignorerer denne regelen, kan du bli brent når rengjøringsmiddelet kommer i kontakt med overflaten av huden.

Spesiell lukt kan forårsake irritasjonsreaksjon i lungene, så det er verdt å ta vare på sikkerheten til luftveiene. En vanlig gasbind vil håndtere dette.

Rengjøring av rister med Amway
Rengjøring av rister med Amway

Hvis Amway Oven Cleaner kommer i kontakt med øyne eller hud, skyll det berørte området grundig med vann i flere minutter, og fjern dem umiddelbart hvis du bruker kontaktlinser.

Hvis rengjøringsmiddelet kommer inn i munnhulen, må du skylle det grundig, samtidig som du prøver å ikke forårsake en gag-refleks. Oppsøk lege umiddelbart.

Kundeanmeldelser - kvalitetssikring

Tallrike anmeldelser av Amway ovnsrengjøringsmiddel indikerer at det er ganske effektivt, og når det brukes gjentatte ganger på samme overflate, kan du rengjøre det til en glans. En ekstra fordel ved bruken er fraværet av slipende stoffer i sammensetningen, slik at rengjøringsmidlet ikke etterlater riper på overflaten.

Det er imidlertid også mange negative anmeldelser om Amway ovnsrens, som er forbundet med manglende overholdelse av reglene for bruk. Slik lettsindighet fører ifølge brukerne til hudforbrenninger.

Fordeler og ulemper med å bruke en Amway-renser

De positive aspektene kan definitivt tilskrives det faktum at:

  • cleaner lar deg enkelt og uanstrengt rengjøre ovnens overflater fra oppsamlet smuss og sot;
  • det riper ikke overflaten på grunn av mangel på slipemiddelstoffer;
  • Amway ovnsrens løser opp brent sukker og fett.
Ovn etter bruk av Amway
Ovn etter bruk av Amway

Negative aspekter ved bruken:

  • høy pris;
  • toksiske effekter på kroppen ved eksponering for utsatt hud eller slimhinner.

Dess få ulemper er imidlertid krysset ut av det faktum at med rimelig bruk av rengjøringsmiddelet vil det vare ganske lenge, fordi bare noen få dråper kan rense hele ovnen. Og hudsår kan forebygges ved å ta grunnleggende forholdsregler når du arbeider med det.

Anbefalt: