Framir-dører - mange års erfaring til glede for forbrukeren

Innholdsfortegnelse:

Framir-dører - mange års erfaring til glede for forbrukeren
Framir-dører - mange års erfaring til glede for forbrukeren

Video: Framir-dører - mange års erfaring til glede for forbrukeren

Video: Framir-dører - mange års erfaring til glede for forbrukeren
Video: The Importance of Internal Doors - My Forever Home LIVE 2024, April
Anonim

De sier at reparasjoner er umulige å fullføre, men før eller siden er det slutt på alt arbeid for å forbedre ditt eget hjem. Og det ufravikelige siste stadiet er installasjonen av innvendige dører.

ramme dører
ramme dører

Ved første øyekast virker valget deres enkelt. Men denne følelsen forsvinner helt ved første besøk i dørsalongen. Antallet trygge erfarne produsenter overstiger flere dusin. Og foruten dem er det også små firmaer og bare snekkerverksteder som lager modeller på bestilling. Hver av dem produserer sin egen serie med innvendige dørmodeller, som varierer i design, konstruksjonsegenskaper og sammensetningen av materialene som brukes.

ledende posisjoner

Å vende valget ditt til en fabrikk med mange års erfaring vil være den eneste riktige avgjørelsen i denne situasjonen. Innvendige dører "Framir" nyter stor kjærlighet til den innenlandske forbrukeren. Dette er et stort russisk selskap lokalisert i St. Petersburg. De første Framir-dørene i St. Petersburg ble produsert i 2005. Siden den gang har titusenvis av dører kommet ut av verkstedene på fabrikken, en enorm erfaring har blitt samlet, slik at du kan lage et produkt av enhvervanskelighetsgrad.

dører framir anmeldelser
dører framir anmeldelser

Høykvalitetsprodukter, utvalg av modeller og materialer - alt dette er "Framir". Dørfabrikken har mer enn 30 tusen kvadratmeter produksjonsareal, og mer enn 500 ansatte jobber i staben. Dette lar deg utføre en full produksjonssyklus: fra tørking og saging av tre til levering av det ferdige produktet til lageret. Det høye opplæringsnivået av spesialister og utstyr som oppfyller internasjonale standarder gjør at vi kan produsere Framir-dører, med hensyn til alle kundens ønsker, i henhold til individuelle størrelser. I tillegg har selskapet et eget nettverk av butikker hvor du kan kjøpe selskapets produkter til fabrikkpriser.

Framir-dørdesign

Dørfabrikken produserer lerreter av karmtype. Dette betyr at hver innerdør er basert på en treramme plassert rundt omkretsen. Den består av individuelle fragmenter, nøye utvalgt og tørket, på grunn av hvilke dørene ikke er dårligere i styrke enn en rekke og har en betydelig høyere fuktmotstand. Alle komponenter i døren er allerede festet til karmen.

Dekkmateriale

Avhengig av materialet som brukes til ytre belegg, er Framir innerdører delt inn i tre kategorier:

framir dørfabrikk
framir dørfabrikk
  • det enkleste og rimeligste alternativet er laminerte dørblader, som utmerker seg ved sitt attraktive utseende, holdbarhet og lave pris;
  • gylden middelvei - dører foret medøko-finér, nesten umulig å skille fra naturlige materialer, men samtidig glede kundene med en overkommelig pris;
  • Nydelige finerte dører, tidløse takket være naturmaterialers enkelhet og eleganse.

Alle Framir finerte dører er dekket med et lag svenskprodusert to-komponent lakk. Det øker slitestyrken til dører flere ganger. Og faktisk, som anmeldelser fra glade eiere sier om Framir-dørene, selv etter å ha slått med stoler eller en støvsuger, er det ingen fliser eller riper på overflaten.

Modeller og farger

I løpet av årenes arbeid har spesialistene til designbyrået til Framir innerdørsfabrikk utviklet og implementert flere dusinvis av aktuelle modeller. Blant dem kan du finne klassiske alternativer, dørpaneler i moderne og høyteknologisk stil, samt fasjonable modeller som gjenspeiler hovedtrendene i gjeldende sesong. Men arbeidet stopper ikke, og hvert år gleder fabrikken sine kunder med et økende antall nye modeller. Alle er laget i forskjellige farger. For å dekke de finerte dørene til Framir-fabrikken brukes for eksempel flere nyanser av naturlig finer: fra lys eik til mørk valnøtt og wenge.

Ekoshpon - hva er det?

Hva er laminat og naturlig finer, kan de fleste forbrukere utenat. Men mange har ikke hørt om øko-finér. Hva er det?

innerdørs ramme
innerdørs ramme

Eco-finer-materialet er basert på laminert polypropylenplast. Det er ingen naturlige ingredienser i den. Med naturligbare utseendet er relatert til materialet, som bare kan skilles med manuell kontakt. Denne effekten oppnås gjennom datamaskinapplikasjon av et 3D-mønster.

Til tross for sin kunstige opprinnelse, har ecoveneer en rekke udiskutable fordeler:

høy slitestyrke: materialet er nesten umulig å ripe, slett mønsteret, det blekner ikke i solen og forringes ikke ved eksponering for husholdningskjemikalier;

høy fuktighetsbestandighet: øko-finerfilmen omslutter dørbladet pålitelig og beskytter treverket mot de skadelige effektene av fuktighet

Økofinerbelagte dører er ideelle for kontorer og leiligheter med små barn og kjæledyr.

Ikke bare dører

Spesialister overvåker daglig snekkermarkedet. Som et resultat vokser selskapets produktspekter. I dag inkluderer det i tillegg til innerdører:

  • skyveblokker og partisjoner;
  • arches;
  • mezzanines;
  • skyvesystemer.

I tillegg kan hele modellutvalget utstyres med innovative dørsystemer, som en svingdør, en smart terskel, en bokdør, en kassedør og annet.

framir dører i St. Petersburg
framir dører i St. Petersburg

Alt dette lar oss trygt si at Framir-innerdørene vil være et ideelt alternativ for enhver døråpning. Tilbakemeldinger fra takknemlige kunder er et ugjendrivelig bevis på dette.

Anbefalt: