De beste luktabsorberne for rommet

Innholdsfortegnelse:

De beste luktabsorberne for rommet
De beste luktabsorberne for rommet

Video: De beste luktabsorberne for rommet

Video: De beste luktabsorberne for rommet
Video: Tina Turner - The Best (Official Music Video) 2024, April
Anonim

Hver person ønsker å returnere etter jobb til et rom som lukter friskhet. En boligbygning vil være komfortabel og koselig bare hvis det verken er smuss eller ubehagelig lukt i den. Outliers er ikke alltid ufarlige. De kan forårsake irritasjon. Noen lukter er farlige for mennesker, så du bør alltid finne kildene deres og eliminere dem. I artikkelen vil vi vurdere metoder for å bli kvitt ubehagelige lukter og finne ut hvilke luktabsorbenter for rom som finnes. Tilbakemeldinger vil også bli vurdert.

innendørs luktabsorberende anmeldelser
innendørs luktabsorberende anmeldelser

Rare lukter i kjøleskapet

Kjøleskapet regnes som et viktig apparat i enhver familie. Menneskelivet under moderne forhold er vanskelig å forestille seg uten det. Det skjer ofte at det dukker opp ubehagelige lukter i kjøleskapet. Det kan være flere årsaker til dette. Ikke bruk konvensjonelle luktabsorberende midler i dette apparatet.

Før du kjøper en omformer, bør du være oppmerksom på kravene. På grunn av at maten oppbevares i kjøleskapet, skal den være så sikker som mulig. For ikke å kaste bort penger på en absorber, er det verdt å passe på at lukt ikke vises. På overflaten av hyllene bør ikke forbli utildekket og ikke pakket med folie (papir, polyetylen) matrester. Kjøleskapet bør rengjøres regelmessig med en fuktig klut. Mat må oppbevares riktig. For eksempel bør bananer eller fisk fjernes i glimmer. Du kan bruke naturlige smaker i form av sitron, kaffe, vanilje, kanel.

hjemmelaget luktabsorber
hjemmelaget luktabsorber

Hvordan fungerer absorbenten?

Dette verktøyet regnes som en stor prestasjon innen husholdningskjemikalier. Det er et uunnværlig verktøy for enhver husmor. Det finnes luktabsorbenter for rom, laget på basis av syntetiske og naturlige materialer. De første alternativene produseres i form av pulver, geler eller kuler. Takket være dem kan lukt lett nøytraliseres. Disse stoffene inneholder en liten mengde av en lett og behagelig aroma som ikke er påtrengende og ikke sprer seg i hele leiligheten.

Naturlige rettsmidler inkluderer s alt, kull, eddik, brus. Kjøperen kan velge det alternativet som passer best for hans budsjett. Moderne produkter maskerer ikke den ubehagelige lukten, men absorberer den og forhindrer at den kommer tilbake til kroppen.rom.

varianter av midler

Som nevnt tidligere, kommer innendørs luktabsorbere i flere former: pulver, gel og ball. Hvilket alternativ du skal velge, avhenger helt av området på rommet. Hvis rommet er stort, er det bedre å velge en gel eller pulver, siden ballene ikke er i stand til å gi luktnøytralisering over et stort område. De brukes best til skap eller små rom.

innendørs luktabsorber japan anmeldelser
innendørs luktabsorber japan anmeldelser

Universelle verktøy

Slike alternativer presenteres i form av en gel. For å bruke dette alternativet må du fjerne dekselet og deretter filmen. Hvis du vil bli kvitt den ubehagelige lukten på toalettet, badet eller kontoret, er dette alternativet ideelt. Så sier de i anmeldelser av luktabsorbenter i lokalene. Japan er et land som produserer et stort antall slike enheter, så det er verdt å se nærmere på japanskproduserte produkter.

Hvis du trenger å nøytralisere lukten i rommet, hvis størrelse ikke er mer enn 200 kvadratmeter, kan du bruke "Optimum 4000". Det skader ikke helsen, fordamper alle ubehagelige lukter. Hvis leiligheten har 35 kvadratmeter eller mindre, bør du ta hensyn til "Spor". Den renser rommet med tørr damp. For store haller (restauranter, klubber) kan du bruke "Restauratør". For hoteller og butikker anbefales det å bruke Vapor Shark. Den må kobles til ventilasjonsanlegget.

Det er en annen utvikling, som heter AV. Det gir lydløs drift. Enheten kan eliminere tobakksrøyk. Den frisker opp luften perfekt, og er samtidig et budsjettverktøy. Du trenger ikke bytte deler her.

Naturlige nøytralisatorer

Gjør-det-selv luktabsorbent i lokalet er enkelt å lage. Du kan bruke naturlige ingredienser. De er egnet hvis du raskt trenger å bli kvitt ubehagelige lukter, men det er ingen penger eller ønske om å kjøpe en spesiell enhet.

Eteriske oljer kan brukes. På et problematisk sted kan du dryppe noen dråper, dette vil være ganske nok. Naturlig kaffe kan friske opp rommet. Aktivert karbon gir ikke en mer behagelig aroma, men det nøytraliserer en bestemt. Vanillin eller kanel kan legges i en pose og spres ut i hjørnene av rommet. Eddik og vann er gode til å fjerne sterk lukt. Dette skyldes det faktum at eddik har sin egen spesifikke smak. I tillegg kan de desinfisere rommet. Sitrusfrukter, i form av en sitron eller appelsin, kan kuttes i biter og plasseres i problemområder. Denne metoden anses som effektiv, fjerner ubehagelig lukt og etterlater en flott frisk duft.

Du kan lage din egen luktabsorberende rom ved å bruke metodene ovenfor.

innendørs luktabsorber japan
innendørs luktabsorber japan

Fordeler og ulemper med enheter

Av fordelene fremhever kjøpere en rimelig priskategori, muligheten til å bruke smaker i lang tid og når som helst. De påvirker ikke menneskers helse.

Blant manglene merker forbrukerne seg at absorberen ikke er i standlukt for rom for å takle alvorlig forsømte tilfeller, som regel er produktene effektive bare på et lite område.

Duftende veske
Duftende veske

Japanske produktanmeldelser

Det handler om Nagara Aqua Bead. I anmeldelsene skriver de at han virkelig er i stand til å kvitte seg med ubehagelige lukter. Av minusene merker kjøpere at sammensetningen av produktet er langt fra ideell.

Kunder påpeker at produktet ligner på silikagel, som er impregnert med duft. Lukten fra den er en lys oransje. Verktøyet er i stand til å takle selv vanskelige situasjoner. Den kan for eksempel brukes i treskap der lukten er vanskelig å fjerne på grunn av materialet.

Kunder beskriver hvordan du bruker denne luktabsorberen innendørs. Japan tilbyr mange lignende alternativer, og de ligner alle på hverandre. Det er nødvendig å pakke ut stoffet, lukke det med et perforert lokk og legge det på et praktisk sted. Dette verktøyet forblir effektivt i lang tid - til de små kulene tørker ut. Kostnaden for enheten er 180 rubler.

Anbefalt: