Beskyttelse mot kakerlakker. Folkemidler for skadelige insekter

Beskyttelse mot kakerlakker. Folkemidler for skadelige insekter
Beskyttelse mot kakerlakker. Folkemidler for skadelige insekter

Video: Beskyttelse mot kakerlakker. Folkemidler for skadelige insekter

Video: Beskyttelse mot kakerlakker. Folkemidler for skadelige insekter
Video: 12 Natural Ways to Get Rid of Cockroaches Permanently 2024, Kan
Anonim

Kakerlakker lever nesten over alt, det viktigste er å være varm og fuktig. De bor både i byer, og befolker ikke bare individuelle hus, men til og med distrikter, og på landsbygda. Disse insektene har vært kjent siden antikken. Den røde kakerlakken er kjent for mange husmødre, den kalles Prusak. Dette navnet på kakerlakken kom mest sannsynlig fra barten til dette insektet, som ligner barten til prøyssiske soldater, russiske soldater kjempet med den. Disse insektene er utrolig seige.

Fra kakerlakker folkemessige rettsmidler
Fra kakerlakker folkemessige rettsmidler

Hvordan få kakerlakker ut av folkemidlene har vært kjent i lang tid. Men hovednøkkelen til suksess i kampen mot disse insektene er den samtidige kampen på alle steder hvor de slo seg ned på en gang. I krigen mot kakerlakker er renslighet hovedkriteriet for suksess. Insekter bør fratas vann og mat. Fjern all mat fra kjøleskapet. Etter å ha spist, tørk grundig av alle bord og matlagingsområder. Vasken må, etter at den er brukt, tørkes tørr. Og selvfølgelig skal det ikke være noen lekkende kraner,hvis noen, må de repareres eller erstattes. Når det gjelder søppelbøtten, må den lukkes med et tett lokk.

Hvordan fjerne kakerlakker folkemedisiner
Hvordan fjerne kakerlakker folkemedisiner

Noen folkemedisiner for kakerlakker er basert på temperaturpreferansene deres. Disse insektene tåler ikke kulde, de kan ikke bo i et hus ved temperaturer under -7 grader. Tidligere, i landsbyer, ble folkemedisiner brukt over alt fra kakerlakker, og frysing var en av dem. Om vinteren forlot folk ganske enkelt hyttene sine og varmet ikke opp ovnene på tre dager, i løpet av denne tiden døde alle kakerlakkene. Dette er en ganske effektiv metode. Men under forholdene til moderne byleiligheter er det ikke alltid mulig å bruke det.

Fra kakerlakker folk rettsmidler kan tilberedes på grunnlag av borsyre. Det er bare en kortvarig effekt fra dem som ikke bør forventes. Du kan bare strø borsyrepulver på fotlistene, rundt vasken, badekaret og toalettet, men dette ser ikke veldig pent ut, men du kan gjøre dette hvis du skal reise en stund, for eksempel på ferie. I andre tilfeller kan du bruke kuler basert på borsyre. Det er ikke vanskelig å tilberede dem. For å gjøre dette, hardkok et egg og fjern bare eggeplommen. Mos den med en gaffel og tilsett 30 g borsyrepulver. Med våte hender (fingrene skal fuktes med vann), rull opp små baller, diameteren deres skal være omtrent en og en halv centimeter. Slike kuler bør legges ut alle steder der det er sett skadelige insekter.

Fra kakerlakker kan folkemidlene være basert på boraks. Det er søtt agnsom tiltrekker seg kakerlakker, har dette verktøyet en skadelig effekt på dem. Som borsyre, vil ikke boraks umiddelbart fjerne kakerlakker. Det er nødvendig å blande 3 deler boraks, 1 del stivelse og 1 del granulert sukker. Denne blandingen bør drysses på fotlister og steder der insekter har blitt sett.

Folkemidler for kakerlakker
Folkemidler for kakerlakker

Gjør litt kosmetikk i leiligheten. Bestem hvor kakerlakker kan komme inn i hjemmet ditt fra. Tett alle små sprekker og hull slik at insekter ikke kan komme inn gjennom dem. Du kan bruke folkemedisiner fra kakerlakker, og slike mindre reparasjoner vil tjene som en forebygging av utseendet til ubudne gjester i leiligheten din. I tillegg kan nå effektive moderne kakerlakkkontrollprodukter, som ultralydapparater, finnes i butikkene.

Anbefalt: