Branndør Ei-60 - fordeler, typer, egenskaper

Innholdsfortegnelse:

Branndør Ei-60 - fordeler, typer, egenskaper
Branndør Ei-60 - fordeler, typer, egenskaper

Video: Branndør Ei-60 - fordeler, typer, egenskaper

Video: Branndør Ei-60 - fordeler, typer, egenskaper
Video: Ei-60 (A-60) branndør montert av Bratex as. 2024, April
Anonim

I dag er Ei-60 branndører en av de rimeligste for et bredt spekter av forbrukere, et virkelig effektivt middel for å beskytte mot brann og spredning av forbrenningsprodukter. Dørenes utforming gjør det mulig å begrense spredningen av flamme i en periode som er tilstrekkelig for fullstendig evakuering av mennesker og verdifull eiendom.

Ei-60 branndørsfordeler

Branndører i metall Ei-60 gir pålitelig beskyttelse ikke bare mot spredning av brann i tilfelle brann, de kan også bli en reell barriere for inntrengere. Modellen presenteres i form av en justerbar passasje, noe som øker brukervennligheten betraktelig.

branndør ei 60
branndør ei 60

Ei-60 branndør er laget av stålplate og kraftig karm. Det indre av strukturen er fyltvarmeisolerende materialer impregnert med spesialiserte ikke-brennbare stoffer. Tilstedeværelsen av innovative fyllstoffer lar deg lage en uoverkommelig barriere i veien for en åpen flamme, som bidrar til evakuering av mennesker og eiendom som planlagt.

Ved å installere metallbranndører Ei-60, kan du få en garanti for at brann og kvelende forbrenningsprodukter i en time ikke trenger inn i tilstøtende og ved siden av brannene.

Brannsikre dørtyper Ei-60

I henhold til utførelsen er denne kategorien dører klassifisert i:

  • enkeltblad;
  • bivalve;
  • glazed;
  • døv.

Hvis vi snakker om det rimeligste alternativet i henhold til kostnadene, så ser kjøp av enfløyede døvedører av merkevaren Ei-60 ut som det mest lønnsomme for forbrukeren. De kan ha forskjellige dimensjoner, basert på parametrene til den eksisterende døråpningen, noe som bidrar til bruken i rom med separate forhold og formål.

branndører ei 60
branndører ei 60

Som beskyttelse for brede åpninger brukes tofløyede metallbranndører Ei-60, som også er glaserte og døve. Dessuten er det i det første tilfellet tillatt med innglassing av ca. 25 % av dørbladarealet. Brannforebyggende modeller av dører med glass er installert, hovedsakelig mellom etasjer og i salene i lokalene. Når det gjelder pålitelighet, er de noe dårligere enn døve lerreter i metall. Imidlertid ligger deres største fordel i mulighetenovervåke hva som skjer i brannsonen. Glassert branndør Ei-60 lar deg gi en rettidig vurdering av hva som skjer og iverksette effektive tiltak.

Særtegn ved Ei-60-merkedører

Blant de definerende egenskapene til Ei-60 branndører er:

  • maksimal brannmotstand i 60 minutter;
  • aktivering av den lokale stasjonen ved lukking og manuell ved åpning av dørbladet;
  • responstreghet på nivået på ikke mer enn 15 sekunder;
  • nødvendigheten av å bruke en kraft på ikke mer enn 30 kg/s under den første åpningsperioden.

Hvordan gjøre det riktige valget?

En passende branndør Ei-60 bør velges basert på riktig bestemmelse av parameterne til døråpningen, som kan oppnås gjennom involvering av en erfaren spesialist.

metall branndører ei 60
metall branndører ei 60

Det er viktig å bestemme på forhånd designfunksjonene til et egnet produkt, funksjonene til driften, finish alternativet, samt behovet for å bruke tilleggskomponenter. Bare å ha informasjon om de nødvendige parameterne til en branndør, kan du virkelig gjøre det riktige valget, og beskytte rommet med en pålitelig funksjonell design.

For å beskytte hvilke lokaler brukes Ei-60 branndør?

Som oftest er produksjonsanlegg utstyrt med dører av dette merket, hvor det er en overflod av potensielt brennbare materialer og stoffer. Spesielt begrenser depantry og lager for oppbevaring av brennbare materialer.

branndør dpm ei 60
branndør dpm ei 60

Alternativt kan det benyttes branndør DPM Ei-60 som egner seg for organisering av nødutganger, veier til trapperom, beskyttelse av kjeller og tekniske etasjer, rom med søppelrenner plassert i etasjene.

Ofte er slike dører utstyrt med utganger til trapperom fra heislobbyer, utganger til tak på bygninger og loft, maskinrom til heisavdelinger.

Anbefalt: