UShM-230 (vinkelsliper): anmeldelse, spesifikasjoner, anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

UShM-230 (vinkelsliper): anmeldelse, spesifikasjoner, anmeldelser
UShM-230 (vinkelsliper): anmeldelse, spesifikasjoner, anmeldelser

Video: UShM-230 (vinkelsliper): anmeldelse, spesifikasjoner, anmeldelser

Video: UShM-230 (vinkelsliper): anmeldelse, spesifikasjoner, anmeldelser
Video: Первая в мире профессиональная бесщеточная УШМ BOSCH 230мм GWS 30-230 2024, April
Anonim

Hver hjemmemester i dag vet at sliperen egentlig kalles en vinkelsliper. Først av alt velges den i henhold til bruksintensiteten. Hvis du planlegger å bruke maskinen to eller tre ganger i året, bør du ikke kjøpe en profesjonell modell, det er bedre å foretrekke en husholdningsversjon som ikke vil koste veldig mye.

For hjemmebruk er den enkleste maskinen generelt egnet. Etter å ha besøkt butikken, bør du også være oppmerksom på antall håndtak på vinkelsliperen. Når det gjelder mer seriøse modeller, leverer produsentene dem med to håndtak. Sikkerhet og arbeidsvennlighet avhenger av det. En viktig faktor er også den gummierte innsatsen. Hvis du ikke kan ta et valg, bør du vurdere minst én av modellene på markedet. Blant annet er det verdt å fremheve vinkelsliperen-230, som er produsert av Interskol. Det vil bli diskutert nedenfor.

Oversikt over funksjonene til vinkelsliperen

vinkelsliper 230
vinkelsliper 230

Denne utstyrsmodellener et verktøy med en pålitelig 2400 watt motor. Diameteren på skiven som brukes er 230 mm. Det gir effektiv bearbeiding av imponerende overflater. Produsenten har gitt enkel tilgang til børstene, takket være at du kan vedlikeholde verktøyet hjemme.

UShM-230 har en enkel startfunksjon, som gjør at når du slår på utstyret, vil du ikke kjenne et rykk. Det ekstra håndtaket på kroppen brukes i forbindelse med hovedhåndtaket. Designet har et antivibrasjonssystem, som gjør arbeidsprosessen mer komfortabel. For å beskytte mot gnister, ga produsenten utstyret med et spesielt kabinett som hindrer spredning av støv i hele rommet.

Spesifikasjoner

kvern 230
kvern 230

Med tanke på modellen til utstyrsvinkelsliper-230, bør du være spesielt oppmerksom på de tekniske spesifikasjonene. Blant de viktigste kan man skille ut kraften og diameteren til disken, som ble nevnt ovenfor. Men fagfolk er ofte også interessert i antall revolusjoner. For denne modellen varierer det fra 0 til 6500 per minutt. Enheten veier kun 5,8 kg. Kabellengden er 3 m.

Du bør være oppmerksom på at vinkelsliperen-230 ikke har en SDS hurtiglåsmutter og en superflens. For noen forbrukere er disse funksjonene en av de viktigste. Det er heller ingen justering av posisjonen til huset uten verktøy i designet.

Gjengene på den brukte spindelen er M14. I tillegg bør du ta hensyn til de viktigste fordelene, blant dem erspindellås når skiven sitter fast, tilstedeværelsen av et vibrerende håndtak og beskyttelse mot utilsiktet oppstart. Bulgarian 230 kommer i eske. Dette indikerer at du kanskje må kjøpe et ekstra etui. Dette gjelder de forbrukerne som er vant til å bruke utstyret i anlegg utenfor hjemmet.

Komfort i arbeid er i tillegg gitt av en myk start, samt beskyttelse mot overoppheting av motoren. Takket være den siste faktoren kan du ikke være redd for at enheten skal svikte på forhånd.

Fordeler attester

slipeskiver for kverner
slipeskiver for kverner

Når det gjelder modellen til vinkelsliperen 230 fra produsenten Interskol, husker kjøperne umiddelbart hva det dreier seg om. Dette skyldes det faktum at denne enheten er ganske populær blant mesterne. Dette faktum kan ikke kalles tilfeldig, fordi maskinen har mange fordeler. Blant dem er det verdt å fremheve:

  • motor med høy ytelse;
  • mulighet for å bytte børster uten å åpne dekselet;
  • roterende hovedhåndtak;
  • tre-posisjons hjelpehåndtak.

I følge brukere er langsiktig drift muliggjort av motoren, som er svært pålitelig. Og nå har utstyret også beskyttelse mot fastkjøring av disken. Hjemmehåndverkere understreker at designet har en antivibrasjonsbase. Strømledningen, som er beskyttet av gummiisolasjon, taler også om sikkerhet.

Kostnader for runder for en vinkelsliper

ushm interskol 230
ushm interskol 230

Når du bruker en vinkelsliper, trenger du definitivt forbruksvarer. Blant dem bør slipeskiver for kverner fremheves. Du kan kjøpe dem til forskjellige priser. For eksempel vil et skjærehjul for stein med dimensjoner på 230 x 2,5 x 22 mm koste forbrukeren 70 rubler. I dette tilfellet snakker vi om et produkt merket "Practice 030-849".

Når du kjøper et distrikt med samme størrelse, men merket 031 - 129, må du betale 90 rubler. Produktet er designet for å fungere med stein. Vinkelsliper "Interskol-230" kan også fungere med skjærehjul for rustfritt stål. Du kan kjøpe dem for 76 rubler. Et konveks skjærehjul fra produsenten Bosch vil koste 302 rubler

På tilbud kan du også finne slipeskiver til kverner. Med størrelsen ovenfor koster de 134 rubler. I dette tilfellet snakker vi om en konveks sirkel Bosch Standard for Metal d230 mm. Rengjøringssirkelen vil koste mye mer - 766 rubler.

Tilbakemeldinger om funksjoner

ushm 230 anmeldelser
ushm 230 anmeldelser

En vinkelsliper kan være en kilde til økt fare, derfor må du følge instruksjonene fra produsenten ved bruk. Forbrukere anbefales å holde arbeidsplassen ren. Han bør sørge for skikkelig belysning. Hvis det er dårlig eller stedet er rotete, øker det risikoen for en ulykke.

Vinkelsliper "Interskol" skal ikke brukes under forhold med økt eksplosjonsfare. Dette bør inkludere tilstedeværelsen av brennbare væsker, støv eller gasser i rommet. Bilenhar en elektrisk drift, som blir en kilde til gnister. Dette kan antenne røyk og støv.

Ytterligere meninger

vinkelsliper interskol
vinkelsliper interskol

Det er også viktig å følge med på elektrisk sikkerhet. Støpslene må passe til stikkontakter. Gaffeldesignet bør ikke endres av deg selv. Forbrukere anbefales ikke å bruke adaptere for maskiner med jordingsledning. Den elektriske maskinen bør ikke utsettes for regn. Derfor er det forbudt å jobbe med det under våte forhold. Hvis vann kommer inn i huset, vil det øke risikoen for elektrisk støt for operatøren betraktelig.

Hjemmehåndverkere som bruker vinkelsliper-230 (anmeldelser om den anbefales absolutt å lese), merk at det er nødvendig å håndtere ledningen så forsiktig som mulig. Den skal ikke brukes til å bære og dra maskinen fra sted til sted.

Kom i gang-tips

Før maskinen tas i bruk eller vedlikeholdes, må strømkabelen kobles fra strømnettet. For kutteoperasjoner er det nødvendig å bruke passende deksel. Den monteres på verktøyet slik at den lukkede siden av huset er mot personen.

Forbrukere anbefales å løsne festeskruen for å skifte dekselet, og deretter fjerne elementet og installere et annet på plass. Hvis du kjøpte en vinkelsliper 230, anbefales forbrukere å bruke et ekstra håndtak sammen med den. Dette er nødvendig fordi tap av kontrollover maskinen kan forårsake skade.

Konklusjon

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en vinkelsliper, er det første du må være oppmerksom på hvor ofte du planlegger å bruke den. Selv etter å ha tildelt et imponerende budsjett for kjøpet, bør du ikke kjøpe en profesjonell modell som vil bli brukt svært sjelden. Selvfølgelig vil det ha all funksjonalitet, men profesjonelle ferdigheter påvirker vekten på utstyret negativt. Dette betyr at det vil være vanskelig for en nybegynner å takle en slik maskin.

Anbefalt: