Tekniske metalldører - egenskaper

Innholdsfortegnelse:

Tekniske metalldører - egenskaper
Tekniske metalldører - egenskaper

Video: Tekniske metalldører - egenskaper

Video: Tekniske metalldører - egenskaper
Video: How to build a Steel Door 2024, April
Anonim

Tekniske dører - dette er en ganske stor gruppe modeller laget av metall og designet for spesielle rom. De gjelder for:

  • inngang, heis eller vestibyle;
  • for organisering av en kasse (med et vindu for utstedelse av penger);
  • i tekniske rom, loft og kjellere, ved inngangen til bruksblokken;
  • for fyrrom eller koblingsrom.

Ofte installeres tekniske metalldører i lager-, industri- og næringsbygg. De er utstyrt med moderne låser, hvis innbruddsmotstandsklasse i stor grad avhenger av kundens hovedmål og verdien av den beskyttede gjenstanden.

tekniske metalldører
tekniske metalldører

Praktisk t alt i hver modell er det installert et dobbelt sett med låser - en sylinderdesign og en spaklås. Et slikt «dobbelt beskyttelse»-system forhindrer mekanisk og intellektuell hacking. Tekniske metalldører kan utstyres med kikkhull, og som ekstra beskyttelse monteres avtakbare låser, panserforinger som beskytter låsene mot boring på hengslene.

Forskjeller fra vanlige dører

Hva er hovedforskjellene mellom slike dører og tradisjonellemetallmodeller som vi pleide å se ved inngangen til leiligheten? Først av alt, i det faktum at hovedverdien i dette tilfellet er gitt til funksjonalitet, forsvinner utseendet i bakgrunnen.

Ved produksjon av tekniske metalldører tar produsenten hensyn til kravene som tilsvarer rommet de er beregnet for. Fyrrom og fyrrom krever for eksempel tvungen ventilasjon eller innglassing.

Tilleggsfunksjoner

I tillegg er modellene av denne gruppen utstyrt med elektromagneter, antipanikklåser, låser, velgere, ekstra tetninger, lukkere og ventilasjonsgitter.

Tekniske metalldører er pulverlakkert med nitroemalje eller spesialmaling som inneholder anti-korrosjonstilsetninger.

tekniske metalldører
tekniske metalldører

Tekniske metalldører - spesifikasjoner

Denne dørtypen inkluderer branndører, isolerte, ikke-standard, dører med sprosser, lettvekter, tekniske lukedører, tekniske porter, dører, tofløyede og enfløyede osv.

Følgende materialer brukes i produksjonen av disse dørene:

  • blad i stålplate (fra 0,8 til 2 mm);
  • galvanisert stålplate (0,8 - 1,5 mm);
  • rustfritt stål (0,8 til 1,5 mm);
  • kombinert tre- og MDF-lerret;
  • ekstrudert plast eller PVC.

Tekniske metalldører produseres som enkeltpanel,dobbelt og en og en halv. De har en annen form, glassmetode, er dekorert med akterspeil eller sidevinduer.

Grunnlaget for alle modeller er en stålramme. Stålplater (2-10 mm) sveises på den. Det er strukturer, hvis boks er fylt med betong og som et resultat danner en monolitt med en vegg, som har stor styrke. Denne døren kan ikke slås ned.

Innvendig kan strukturen være både hul og inneholde varmeisolerende og lyddempende materiale. Etterbehandlingen kan være annerledes - det avhenger kun av kundens ønsker.

Branndører

Det er nødvendig å dvele ved denne typen dører. Enheten deres innebærer bruk av brannslokkingsmateriell både ute og inne. Dørbladet deres er laget av stålplater som er vanskelig å antenne. Tykkelsen deres er betydelig større enn på et standard blad.

Disse dørene med brannsikring har en karm, som er en bøyd metallprofil fylt med varme- og lydisolerende materiale. Dører skal utstyres med spesialbeslag og låser. I tillegg har de en tetning som garanterer strukturens tetthet. Det finnes modeller med brannsikkert glass.

spesifikasjoner for metalldører
spesifikasjoner for metalldører

Branndører har et varmeisolasjonsmateriale som fyller det ledige rommet mellom to stålplater. I budsjettmodeller spilles dens rolle av mineralull, som tåler temperaturer opp til 1000 grader. I dyrere modellerildfast skum fungerer som varmeisolerende materiale. Den varer lenger enn mineralull, motstår brann og eliminerer inntrengning av røyk inn i rommet.

Anbefalt: