Det er enkelt å montere metalldører med egne hender

Innholdsfortegnelse:

Det er enkelt å montere metalldører med egne hender
Det er enkelt å montere metalldører med egne hender

Video: Det er enkelt å montere metalldører med egne hender

Video: Det er enkelt å montere metalldører med egne hender
Video: ОЧЕНЬ ПРОСТАЯ ИДЕЯ для самоделки!Сделай и себе такое приспособление! 2024, Kan
Anonim

Før du starter arbeidet med montering av en metalldør, sjekk dimensjonene med døråpningen. Størrelsen på boksen skal være større opptil 6 centimeter. Ved å installere metalldører med egne hender i hullene igjen, kan du gjøre jobben pent. Men før du fortsetter med denne prosessen, bør du sjekke hele settet av produktet, sammenligne det med beholdningen fra produsenten.

gjør-det-selv montering av metalldører
gjør-det-selv montering av metalldører

Regler for montering av metalldører

  • Innledningsvis er det nødvendig å demontere den gamle strukturen fra åpningen, som deretter skal renses for skitt og flis, og deretter jevnes ut.
  • Deretter, bruk maskeringstape, lukk alle teknologiske hull og fester på metallplaten. Spesielt nøye er det nødvendig å isolere stedene til alle låsbare elementer og løkker. Viaspesielt monteringsskum, rammehulrommet må fylles opp til halvparten av volumet og etter at det har stivnet helt, kan du fortsette med installasjonen av dette designet
  • For å ha en høykvalitets installasjon av metalldører med egne hender, bør du utføre denne prosessen med en assistent, ved hjelp av hvilken det er nødvendig å plassere dørbladet i åpningen i åpen tilstand i boksen i rett vinkel. Samtidig legger vi en trekloss som støtte under døren. Fra siden av plasseringen av løkkene, må denne strukturen settes strengt vertik alt ved å bruke bygningsnivået. Så fester vi den i hele høyden med trekiler.
  • Etter at døren er jevnet, er det nødvendig å feste rammen med ankerbolter, med start fra hengslet, som er plassert på toppen av strukturen. For å gjøre dette, gjennom monteringshullet, lages en fordypning på 140 mm og en diameter på 14 mm med en bor i veggen. Deretter fester vi ankerbolten i den med en skiftenøkkel, som holder hele den tunge strukturen. Disse festene følger med det spesifiserte produktet. Dette gjør det lettere å installere metalldører med egne hender. Hvis du trenger flere festemidler, kan du kjøpe dem separat.
  • Neste trinn i montering av metalldørbladet er å sjekke alle vertikaler og plan med bygningsnivå og justere om nødvendig.
  • I veggen borer vi på samme måte et hull for å forsterke den nedre ankerbolten. Så fikser vi det og monterer også midtfestet. Etter hver installert bolt bør kontrolleres for nivådør og rett feil.
  • metalldørteknologi
    metalldørteknologi

Plasseringen av strukturen og dens nivåjustering

Når du installerer metalldører med egne hender, bør du være spesielt oppmerksom på å feste ankerboltene på plasseringen av låsen. I dette tilfellet må du være forsiktig. Du må sørge for at døren i lukket stilling er tett, uten hull og forvrengninger, jevnt plassert i boksen. Først da er den endelige fikseringen av alle ankre.

regler for montering av metalldører
regler for montering av metalldører

Etter at alle de spesifiserte delene er sikkert festet, installer pluggen i monteringshullene, og fyll deretter det gjenværende tomrommet mellom den installerte metalldørrammen og veggen med monteringsskum.

Innstilling av låser

Etter å ha installert dette designet, bør alle avstandene mellom karmen og dørmetallbladet vurderes og justeres. Deretter må du sørge for at de installerte låsene fungerer uten anstrengelse, og tverrstengene kommer fritt inn i stikkontaktene. Etter fullstendig justering fester vi trim eller dekorative elementer.

gjør-det-selv montering av metalldører
gjør-det-selv montering av metalldører

Teknologien for å installere metalldører ligger i korrekt overholdelse av reglene ovenfor.

Anbefalt: