Ortopedisk madrass "Mediflex": bilder og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Ortopedisk madrass "Mediflex": bilder og anmeldelser
Ortopedisk madrass "Mediflex": bilder og anmeldelser

Video: Ortopedisk madrass "Mediflex": bilder og anmeldelser

Video: Ortopedisk madrass
Video: Анатомическая подушка Mediflex Anatomic 2024, April
Anonim

Å kjøpe en madrass bør behandles svært forsiktig, fordi et godt valg vil ikke bare forbedre søvnen, men også den riktige dannelsen av ryggraden og hele muskel- og skjelettsystemet hos barn. Ortopediske madrasser bidrar også til å opprettholde normal tilstand av ryggraden hos voksne.

For tiden er det et stort antall madrassprodusenter som tilbyr forbrukeren et stort utvalg. Ascona er et av de mest populære selskapene som har fortjent tilliten til millioner av mennesker i løpet av sin eksistens.

Mer om Askona-produkter

Mediflex madrass
Mediflex madrass

kalles ortopediske madrasser, som er laget for terapeutiske og profylaktiske formål for å opprettholde normal funksjonstilstand i ryggraden. De hjelper til med å lindre ryggsmerter og fremmer riktig holdning under dag- og nattsøvn.

De er basert på uavhengige fjærblokker som husker vekten til en person og kroppens posisjon. Skummaterialer fungerer som et alternativ til fjærblokker.

Navnet på madrasser "Mediflex" er registrert som et varemerke for "Ascona". Produkterav denne produsenten ble utviklet av kvalifiserte ortopediske leger under veiledning av Valentin Dikul, en sirkusartist. Han slet med ryggsmerter i mange år etter et ryggbrudd.

Valentin Dikul er akademiker og grunnlegger av det første i den russiske føderasjonens senter for rehabilitering med ryggmargsskade og konsekvenser av cerebral parese.

Ortopediske madrasser "Mediflex" er også utviklingen av V. Dikul. De er laget under hensyntagen til de fysiologiske og aldersmessige egenskapene til en person og er medisinske produkter, noe som bekreftes av de relevante sertifikatene.

Mediflex ortopediske madrasser brukes til pasienter i ledende russiske klinikker. Kvalifiserte ortopediske leger bekrefter den høye effektiviteten til disse medisinske enhetene i kampen mot sykdommer i ryggen og muskel- og skjelettsystemet.

Hva produserer Askona-fabrikken

Mediflex ortopediske madrasser
Mediflex ortopediske madrasser

Det finnes flere varianter av Mediflex ortopediske madrasser. I henhold til hardhetsnivået er de myke, middels harde og harde. I tillegg er Ascona-madrasser forskjellige avhengig av fyllstoffet som er inne i produktet og takket være hvilket den riktige posisjonen til menneskekroppen opprettholdes under søvn.

Brukt som fyllstoff:

  • polyuretanskum;
  • bomull;
  • kokosnøttkokos.

Alle de ovennevnte fyllstoffene er hypoallergene og miljøvennligerene materialer, som beskytter kroppen mot eventuelle allergiske reaksjoner.

Slike forskjellige serier

Mediflex madrass søvnkontroll
Mediflex madrass søvnkontroll

For voksne er følgende typer dobbeltsidige ortopediske madrasser beregnet på:

  1. "Stresskontroll". Disse produktene er ikke bare ment for voksne, men også for tenåringer. Ortopediske madrasser i denne serien er ideelle for personer som lider av overvekt. Overflaten på produktet er beskyttet av et eksklusivt etui.
  2. "Tonekontroll". Dette er medisinske ortopediske madrasser, som er dobbelt så harde som de tidligere produkttypene. For personer med vekt over 140–150 kg, vil dette alternativet være ideelt.
  3. "Slip Control". Disse Ascona-madrassene anbefales for personer som er engasjert i stillesittende arbeid, så vel som for personer med minimal fysisk aktivitet. Madrasser "Mediflex Sleep Control" er fylt med polyuretanskum, som er svært elastisk og gir en massasjeeffekt til menneskekroppen.

Alle Ascona-produkter er laget av materialer av høy kvalitet som ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Barneortopedi

Mediflex madrasser anmeldelser
Mediflex madrasser anmeldelser

"Mediflex Kids" - en serie madrasser designet spesielt for barn. De er spesielt nyttige for tenåringer og småbarn. Dette skyldes det faktum at det er i barndommen at dannelsen av alle organsystemer skjer.

Serie med madrasser "MediflexKids" inkluderer flere mønstre:

  1. "Berry Kids" - produkter der det ikke er fjærer. Madrasser er fuktbestandige. Hovedegenskapen deres er frastøting av støv og lukt. Disse egenskapene ble oppnådd takket være det unike fyllstoffet.
  2. "Tootsie Kids" er en tosidig ortopedisk madrass, som også mangler fjærer. Hovedkarakteristikken er tilstedeværelsen av forskjellige hardhetsnivåer.
  3. "Happy Kids" - "Mediflex"-madrasser med gjennomsnittlig stivhet, designet for barn i barneskolealder.
  4. "Cherry Kids" - medisinske produkter som har en uavhengig fjærenhet. Stivhetsnivået deres er gjennomsnittlig.
  5. "Star Kids" er stive ortopediske fjærløse madrasser "Mediflex".

Asconas produkter lar barnas ryggrad dannes riktig, og forhindrer risikoen for forekomst og videre utvikling av sykdommer i rygg, nakke og muskel- og skjelettsystem.

Hva er fordelen

ascona mediflex madrasser
ascona mediflex madrasser

Fordelene med Mediflex ortopediske madrasser er ubestridelige. De bestod alle nødvendige kliniske studier og studier uten problemer, takket være at de ble anerkjent som medisinsk utstyr.

Fordelene med Mediflex-madrasser inkluderer:

  • tilstedeværelse av terapeutiske og forebyggende egenskaper;
  • 7 soner med stivhet som gir den beste sovestillingen;
  • bruk nårproduksjon av miljøvennlige materialer og fyllstoffer;
  • hypoallergenisk;
  • antibakteriell;
  • ingen vektgrense;
  • multifunksjonalitet;
  • practicality;
  • eksistensen av ekstra forsterkning rundt omkretsen, som hindrer å rulle av madrassen og eliminerer ulemper mens du sitter på kanten;
  • bruker den nyeste teknologien innen produksjon av Mediflex ortopediske madrasser.

Flere studier viser at disse produktene er unike i sine egenskaper. De hjelper folk med å takle sykdommer i ryggraden og tilpasser seg perfekt til endringer i menneskekroppens posisjon.

Kostnad

Mediflex sovemadrasser
Mediflex sovemadrasser

Prisen på "Ascona"-madrasser er ganske høy, noe som skyldes bruken av høykvalitets og miljøvennlige materialer i produksjonen av disse medisinske produktene. I tillegg garanterer produsenten at Mediflex-madrasser ved riktig bruk vil vare i minst 25 år. Levetiden til barnemodeller er mye mindre og overstiger ikke 4-5 år.

Minimumsprisen på madrasser er 5200 rubler. Den dyreste modellen av medisinske produkter av det kjente merket koster 68 500 rubler i Askona-butikken. Du kan kjøpe en ortopedisk madrass både der og på den offisielle nettsiden. På grunn av konstante kampanjer kan du alltid kjøpe et kvalitetsprodukt til en redusert pris.

Omtaler om madrasser"Mediflex"

Mediflex barnemadrasser
Mediflex barnemadrasser

Kjøpere er stort sett fornøyd med de ortopediske produktene til Ascona-merket. Mange som har foretrukket madrasser av dette merket, merker seg at etter en tid forsvinner ryggsmerter praktisk t alt eller intensiteten reduseres merkbart.

Blant ulempene merker forbrukerne de høye kostnadene for produktene.

Konklusjon

Et av de mest populære madrassmerkene er Ascona. "Mediflex" - madrasser, utviklet av V. Dikul, hjelper i lang tid mennesker med å lindre ryggsmerter av varierende alvorlighetsgrad og lokalisering, og opprettholder også ryggradens helse, og eliminerer forekomsten og utviklingen av sykdommer i muskel- og skjelettsystemet.

Prisen på «Mediflex»-madrasser er ganske høy. Men det skal bemerkes at kostnadene for varene fullt ut rettferdiggjør seg selv og betaler seg for brukstidspunktet. Ifølge produsenten er levetiden til medisinsk utstyr beregnet for voksne ved riktig bruk 25 år, og levetiden til barnemadrasser overstiger ikke 4-5 år.

Blant de mange typene Mediflex ortopediske madrasser kan hver person velge den som oppfyller alle nødvendige krav.

Anbefalt: