Komfortabelt og praktisk skap for baderomsvask

Komfortabelt og praktisk skap for baderomsvask
Komfortabelt og praktisk skap for baderomsvask

Video: Komfortabelt og praktisk skap for baderomsvask

Video: Komfortabelt og praktisk skap for baderomsvask
Video: Какие в России есть речные круизные теплоходы? 2024, Kan
Anonim

Hvis du allerede er lei av å håndtere bobler og flasker som bokstavelig t alt opptar badet, så er det på tide å seriøst ta opp den rasjonelle organiseringen av rommet. Eller, for å si det enkelt, det er behov for å tenke over et sted hvor du kan skjule alle de nødvendige (og ikke så) små tingene. Din redning vil være et vanlig skap for en baderomsvask. Sjampoer, kremer, vaskekluter, børster, barbertilbehør og rengjøringsprodukter vil føles bra inni den, uten å forsøple det allerede ikke veldig romslige rommet.

skap for baderomsvask
skap for baderomsvask

I tillegg til funksjonen med å oppbevare diverse personlige gjenstander, gjør dette møbelet en god jobb med å maskere rør og rørleggerarbeid, det vil si all den kommunikasjonen som ikke er dekorasjon av rommet. Skapet under vasken på badet kan tjene og fungerer som et slags kosmetisk bord for vertinnen. PÅfaktisk ikke legg krukker med kremer på gulvet hver gang! Hvis dimensjonene til strukturen tillater det, kan til og med en kurv med skittentøy plasseres inne. La det ikke komme i veien.

skap for baderomsvask
skap for baderomsvask

Ikke vær redd for at interiøret på badet ditt blir vansiret. Produsenter presenterer et bredt utvalg av modeller på markedet. De skiller seg ikke bare i pris. Utformingen av produktene møter de mest fengslende smakene. Og skapet under vasken, kjærlig satt sammen med egne hender, vil absolutt ikke føre til avvisning. Redd for ikke å takle ikke den enkleste oppgaven? Bestill deretter møbler fra fagfolk, presenter dem med skissen din og en detaljert beskrivelse av drømmen din.

Hvordan ikke feilberegne og ikke betale for et produkt som ikke oppfyller forventningene dine? Skapet under vasken på badet bør først og fremst ikke være laget av substandard og ærlig t alt billige materialer som ikke kan tåle konstant kontakt med vann. Det er klart at fuktighet til slutt vil komme til de mest motstandsdyktige og høykvalitets produktene. Men det vil skje mye senere.

gjør-det-selv oppvaskskap
gjør-det-selv oppvaskskap

Det andre vesentlige poenget er at skapet under vasken på badet ikke skal berøre gulvet. Selv om du er imot monterte modeller, så se nærmere på alternativer som har ben. Det vil være lettere for deg å holde rommet rent. Vann, skitt vil ikke få en eneste sjanse til å henge i vanskelig tilgjengelige hjørner. Derfor vil du aldri bli kjent med mugg. Dette kan dessverre ikke sies om skap med sokkel. Under det dekorative paneletfuktighet stagnerer ofte, støv samler seg - et ideelt miljø for uvennlige mikroorganismer.

Kanskje det er verdt å si noen flere ord om styrken til det ytre belegget på produkter. I tillegg til å hele tiden være i et fuktig (nesten tropisk) miljø, utsettes vaskeskapet på badet jevnlig for grundig behandling med ulike rengjøringsmidler. Dusjgelé kan søle på den, tannkrem kan komme inn i den. Men du vet aldri hva annet som vil skje, livet er uforutsigbart. Velg derfor de mest holdbare og pålitelige produktene som ikke er redde for kjemiske angrep og mekanisk skade, for ikke å vike hver gang, i frykt for uopprettelige konsekvenser.

Anbefalt: