Design et rom for en ung mann – skap et komfortabelt personlig territorium

Design et rom for en ung mann – skap et komfortabelt personlig territorium
Design et rom for en ung mann – skap et komfortabelt personlig territorium

Video: Design et rom for en ung mann – skap et komfortabelt personlig territorium

Video: Design et rom for en ung mann – skap et komfortabelt personlig territorium
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, April
Anonim

Et rom er et personlig rom som gjenspeiler ikke bare eierens karakter, men også hans alder. Det ville ikke falle deg inn å leve i et barnslig miljø til du er gammel. Derfor, det som helt tilfredsstilte guttens smak og organisk passet inn i tenåringsdesignet til rommet, for en ung mann ville på en eller annen måte være malplassert - morsomt og for infantilt. Det er nødvendig å understreke voksenstatusen til eieren av lokalene, for å ta hensyn til hans ønske om uavhengighet. Akkurat nå, i denne perioden av livet, vil jeg understreke min uavhengighet.

ung mann rom design
ung mann rom design

For å tilfredsstille behovet for autonomi, er det nødvendig å gjøre utformingen av rommet så funksjonell som mulig. For en ung mann vil det være et kontor, et soverom og en stue. Si at det er umulig? Kvadratmeter er liksom ikke gummi. Ja, det er umulig å fysisk strekke plassen, men moderne modulære møbler og romsoneteknikker kan utrolig "bygge opp" nyttige centimeter.

Så vi har på lageret rom for en ung fyr, hvis interiørdesign er basert på oppdelingen av territoriet i henhold til det funksjonelle formålet. Det er flere måter å visuelt dele arbeidsområdet, et sted å sove, et hjørne for sammenkomster med venner. Hvis opptakene er tilstrekkelig, lar flyttbare skillevegger (et element lånt fra den klassiske japanske praksisen med "husbygging") deg enkelt modellere plassen med bokstavelig t alt en avslappet håndbevegelse. En annen metode er å fremheve individuelle øyer med farge. Resepsjonen fungerer godt når soneinndeling utføres gjennom en flernivåinndeling av rommet: podier, strekkloft, nisjer

design av rom for unge gutter
design av rom for unge gutter

Utformingen av et rom for en ung mann innebærer ikke overbelastning av rommet med møbler. Hovedprinsippet: et minimum av gjenstander, et maksimum av praktisk. Noen ganger er det bedre å ofre en tradisjonell seng til fordel for en transformerende sofa. På dagtid kan du lyse opp med venner, men om natten kan du sove komfortabelt før timen.

Om klasser: et databord kreves. Det er uegnet å feste seg med en bærbar datamaskin uansett hvor du måtte. Og ryggen din vil gjøre vondt, og det er ganske vanskelig å finne en fungerende stemning, ligge på gulvet eller sitte i en stol.

Når du designer et rom for en ung mann, gi preferanse til rolige, nøytrale farger. Bakgrunn er bedre å foretrekke dekorative gips. La eieren av rommet selv plassere de nødvendige aksentene. Likevel vil snart plakater av favorittbandene dine dukke opp på veggene. Enkle møbler gjør det mulig å tilpasse rommet for deg selv, fylle det med de små tingene somgjenspeiler eierens ånd og vaner.

romdesign for en ung mann
romdesign for en ung mann

Ikke la deg rive med av komplekse draperier, utsøkte teksturer. Gutter liker ikke å bry seg med å rydde for mye, så prøv å gjøre det enkelt for dem. Jo lettere det er å ta vare på overflater, jo renere blir det i rommet. Moderne myke hjørner leveres ofte med underlegg for drinker, så det er ingen grunn til å riste over sofaens trekk hver gang. Tross alt er det nytteløst å bekjempe vanen med å "snakke hjemme".

Og kanskje en ting til å være oppmerksom på når du vurderer utformingen av et rom for en ung mann, er riktig belysning. Ikke begrens deg til bare én taklampe. Ta vare på den individuelle belysningen av hver sone. Bruk bordlamper, lampetter, samt den nå moteriktige bakgrunnsbelysningen - LED-stripe.

Anbefalt: